ayşecim güle güle kullanın...umarım begenirsiniz...dilegede çok teşekkürler.
Rica ederim canım güle güle giysin prensesimiz. şiiri beğendin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşecim güle güle kullanın...umarım begenirsiniz...dilegede çok teşekkürler.
yaparım tabi canım bilgilerini ver
maaşallah cnm bebişine nice aylar yıllar görün inş.kızımın 3 ayı bittii :)
ya bende bişiler yiyip dahada artsın istiom ama hiç iştahım yok bu aralar su bile zorla içiyommafoldumbenselam kızlar
ayy manyak gibi süt arttırmaya taktım kızlar ama sıkıntılı bir durum fayda gordugum herseyı yazmak istiyorum. çiğköfte garantili kızlar:) birde tahin helvası deneyin bende işe yaradılar. Allahım hepimizin gögüslerinden taşırsın sütleri memelerimize sığmasın inşallah:)
hemen tatlımzemuszemus
CEVİZLİ HAVUÇLU VE TARÇINLI KEK
3 yumurta
1,5 su brd.şeker
2 havuç
1 su brd.sıvı yağ
1 su brd.süt
yarım su brd.ceviz
3 su brd.un
2 vanilya
2 kab.tozu
1 tatlı kaşığı tarçın
2 havuç rendelenip 3 tatlı kaşığı şeker ile 5 dk.tavada pişirilir (1,5 su brd.şekerden alın 3 yemek kaşığı şekeri) ayrı kapta yumurta ve şeker çırpılır. süt ve yağ eklenir çırpılır. tarçın, un, vanilya, kab.tozu sırasıyla eklenip çırpılır. en son havuç ve ceviz ilave edilip karıştırılır. yağlanmış tepsiye dökülür. en üste biraz ceviz serpilir kiii kavrulmuş ceviz süper oluyor. yarım saat 180 derece fırında pişirilir. afiyet olsun cokacimcoook
en fazla yarım saatte hazırlanması sürüyor....
rica ederim canım ne demekkaydirigubbakcemile5
06-09-2009 kızım eylül
sağol canıma.s.
Rica ederim canım güle güle giysin prensesimiz. şiiri beğendin mi?
slm kızlar umarım hersey yolundadır. ne guzel sıte dısındada telefonlada gorusuyosunuz kıskandım valla((
canım nasılsın??*defne cim nasıl ? özledim valla arıcam gündüz iş güç gelen giden derken akşam oluveriyo
canım cok sağol uğrastırdım seni ama ne yazıkki yine çizelge istenilen formatta degil diyor.
rica ederim uğraşmak problem değil de canım niye olmuyorki sonra başka bir sitedende deneyelim olur mu?
Ver numaranı seni de ararım canım ben hem bedava hemde süt sağarken boş boş oturuyorum canım sıkılıyor:)))
İyiyiz tatlım benim defne iyi babasını sütünü içiriyor bende süt sağıom. Siz nasılsınız paşamında keyfi iyidir inş. Sen müsait olunca çağrı at canım ben seni ararım müsait olduğum an.
tamam canım çok saol.valla yeni işin yerin nasıl die arıcam ...inan gelen gidenden zaten günler kısa fırsat bulamadım....ohh afiyet olsun defne bebişe.. yarın berabersiniz ne güzel ...size tatil oluyo bende seviniyom valla yavrucaklarla olucaksınız diekaydirigubbakcemile3
Şekerim uykusunun içinde 120 ml sütü içti yattı...zemuszemus
kızlar bebişleri gün içinde serbestce minder yada battaniye üstünde yatırıyormusunuz.benim ev zor ısınıyor o yüzden yere battaniye yada minderle yatırmak istemiyorum .e cekyattada olmuyo.kız ya salıncakta yada yatagında.bu kız o yüzdenmi daha dönme nedir bilmiyor.yoksa normalmi szinkiler dönüyormu
ohh mnasallah kuzuya:) bide benimki uyusa:)
Canım benimki 2 - 3 gündür dönüyormuş ama ben dün gece gördüm ilk kez.. Ben yere yorganı iki katlı seriyorum üstüne de çarşaf yada pike seriyorum rahat rahat yatıyor ama gelişimine katkıda bulunuyormudur onu bilmiyorum...