• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızımın 3 ayı bittii :)
maaşallah cnm bebişine nice aylar yıllar görün inş.
selam kızlar

ayy manyak gibi süt arttırmaya taktım kızlar ama sıkıntılı bir durum fayda gordugum herseyı yazmak istiyorum. çiğköfte garantili kızlar:) birde tahin helvası deneyin bende işe yaradılar. Allahım hepimizin gögüslerinden taşırsın sütleri memelerimize sığmasın inşallah:)
ya bende bişiler yiyip dahada artsın istiom ama hiç iştahım yok bu aralar su bile zorla içiyommafoldumben

hemen tatlımzemuszemus

CEVİZLİ HAVUÇLU VE TARÇINLI KEK

3 yumurta
1,5 su brd.şeker
2 havuç
1 su brd.sıvı yağ
1 su brd.süt
yarım su brd.ceviz
3 su brd.un
2 vanilya
2 kab.tozu
1 tatlı kaşığı tarçın

2 havuç rendelenip 3 tatlı kaşığı şeker ile 5 dk.tavada pişirilir (1,5 su brd.şekerden alın 3 yemek kaşığı şekeri) ayrı kapta yumurta ve şeker çırpılır. süt ve yağ eklenir çırpılır. tarçın, un, vanilya, kab.tozu sırasıyla eklenip çırpılır. en son havuç ve ceviz ilave edilip karıştırılır. yağlanmış tepsiye dökülür. en üste biraz ceviz serpilir kiii kavrulmuş ceviz süper oluyor. yarım saat 180 derece fırında pişirilir. afiyet olsun cokacimcoook

en fazla yarım saatte hazırlanması sürüyor....

rica ederim canım ne demekkaydirigubbakcemile5

ya ben bu keki yaptım bu yıl hiç beğenmedim geçen yıl bayıla bayıla yerdim....ne olduysa banakaydirigubbakcemile3

slm kızlar umarım hersey yolundadır. ne guzel sıte dısındada telefonlada gorusuyosunuz kıskandım valla :(((

Ver numaranı seni de ararım canım ben hem bedava hemde süt sağarken boş boş oturuyorum canım sıkılıyor:)))

canım nasılsın??*defne cim nasıl ? özledim valla arıcam gündüz iş güç gelen giden derken akşam oluveriyo

İyiyiz tatlım benim defne iyi babasını sütünü içiriyor bende süt sağıom. Siz nasılsınız paşamında keyfi iyidir inş. Sen müsait olunca çağrı at canım ben seni ararım müsait olduğum an.

Ver numaranı seni de ararım canım ben hem bedava hemde süt sağarken boş boş oturuyorum canım sıkılıyor:)))

İyiyiz tatlım benim defne iyi babasını sütünü içiriyor bende süt sağıom. Siz nasılsınız paşamında keyfi iyidir inş. Sen müsait olunca çağrı at canım ben seni ararım müsait olduğum an.

tamam canım çok saol.valla yeni işin yerin nasıl die arıcam ...inan gelen gidenden zaten günler kısa fırsat bulamadım....ohh afiyet olsun defne bebişe.. yarın berabersiniz ne güzel ...size tatil oluyo bende seviniyom valla yavrucaklarla olucaksınız diekaydirigubbakcemile3

tamam canım çok saol.valla yeni işin yerin nasıl die arıcam ...inan gelen gidenden zaten günler kısa fırsat bulamadım....ohh afiyet olsun defne bebişe.. yarın berabersiniz ne güzel ...size tatil oluyo bende seviniyom valla yavrucaklarla olucaksınız diekaydirigubbakcemile3

saol tatlımmm çok iyisin... yeni yerim gayet ii canım eskiside iyiydide çok bölünüyordum artık ne gelen var nede iş yaparken bölen:)))

kızlar bebişleri gün içinde serbestce minder yada battaniye üstünde yatırıyormusunuz.benim ev zor ısınıyor o yüzden yere battaniye yada minderle yatırmak istemiyorum .e cekyattada olmuyo.kız ya salıncakta yada yatagında.bu kız o yüzdenmi daha dönme nedir bilmiyor.yoksa normalmi szinkiler dönüyormu

kızlar bebişleri gün içinde serbestce minder yada battaniye üstünde yatırıyormusunuz.benim ev zor ısınıyor o yüzden yere battaniye yada minderle yatırmak istemiyorum .e cekyattada olmuyo.kız ya salıncakta yada yatagında.bu kız o yüzdenmi daha dönme nedir bilmiyor.yoksa normalmi szinkiler dönüyormu

Canım benimki 2 - 3 gündür dönüyormuş ama ben dün gece gördüm ilk kez.. Ben yere yorganı iki katlı seriyorum üstüne de çarşaf yada pike seriyorum rahat rahat yatıyor ama gelişimine katkıda bulunuyormudur onu bilmiyorum...

Canım benimki 2 - 3 gündür dönüyormuş ama ben dün gece gördüm ilk kez.. Ben yere yorganı iki katlı seriyorum üstüne de çarşaf yada pike seriyorum rahat rahat yatıyor ama gelişimine katkıda bulunuyormudur onu bilmiyorum...

tabi canım bulunmazmı bebek hareketleri kısıtlanmadan özgürce hareket etmiş oluyo bu da gelişimini etkiliyor

Back
X