2009 Eylül Anneleri

Kızlar şimdi sizden birşey rica edicem. Daha doğrusu facebookta bende ekli olmayanlar ve hiç facebook kullanmayanlardan.
1. facebook olupta ben de ekli olmayanlar lütfen özelden bana yazsınlar isimlerini. ben onları eklemek istiyorum.
2. facebook hiç kullanmayanlar var ise hamilelik fotosu ,bebekleriyle çekilmiş bir fotoğraflarını ve bebeklerinin tek çekilmiş fotoğrafını burdan yada özelden paylaşabilirlermi lütfen?

Neden bunları istiyorum derseniz. Sizlere güzel bir yılbaşı hediyesi hazırlamak istiyorum. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
:) benim için hergün pazar tatlım çalışmadıgım için. tek fark eşimin evde olması.
dışarı cıkalım dedi ben cıkmak istemedim. hava cok bunaltıcı.

yılbaşı hediyesi :)

ne düşünüyon kısssssssss :jeyyar: :jeyyar:

vay hoş birsey olsa gerek.

herkese mrb
bugün kızıma güzel bir banyo yaptırdık.teyzesi babası ve ben.birde şu konaklarını temizlemeye calıştık.coğalmıştı konaklar bebe yağını masajla iyice yedirdik yarım saat bekleyip sık tarakla hafifce taradık.coğu gitti zamanla diğerleride gider sanırım.gözümde büyüttüğüm kadar değilmiş yani

Aynı hediye benim aklımada gelmişti :)) Ama maalesef ona zaman ayırabilecek fırsatım olmuyor ama süper olacak şimdiden ellerine sağlık...opuyorumnanaktan

herkese iyi pazarlar... özge bende çok merak etim yaa..merakla bekliyom..
bu arada benim kız iki gündür doğru düzgün birşey yemiyo yaa.. hep oynaya oynaya zorlaya zorlaya.. farkedemeğim birşeyimi var acaba?

Unutmayın bir Pazar sabahı,bir bardak süt içmek adına umut etmek için dahi yaşamak güzel.
Umudunuzu, sevginizi kaybetmeyin.Bazı olgular siz anlam kattığınız için güzeldir.
Bu NEDENLE içinizdeki çocuğa mutluluk oyununda mutlaka bir rol verin.
Size güzel bir gün diliyorum.
Güzel olacaktır emin olun,hiçbir şey dahi yoksa cebi...nizde mutlulukla takas edeceğiniz, varlığınızdır tek başına güzel olan.Umutlu olun,mutlu olun

herkese iyi pazarlar... özge bende çok merak etim yaa..merakla bekliyom..
bu arada benim kız iki gündür doğru düzgün birşey yemiyo yaa.. hep oynaya oynaya zorlaya zorlaya.. farkedemeğim birşeyimi var acaba?

merak etme düzelecek ama 1 aydan çok sürebilirmiş. bizimkide öyle. dr umuz bu ay normal dedı

merak etme düzelecek ama 1 aydan çok sürebilirmiş. bizimkide öyle. dr umuz bu ay normal dedı

ayy inşallah canım yaa.. süt sağmak bile istemiyo canım sağdığım sütler dolapta bekliyo çünkü.. neyse sabredelim bakalım umarım iştahı yerine gelir..

evet canım 1 aya gecer inşallah

kızlar eskiden kızımı banyo yaptırıp karnını doyurunca hemen uyurdu artlık yok banyodan sonra uyumuyor.sizinkilerde durum nasıl

huysuzlardan biri de benim oğlum.20 dakika boyunca ağladı hem de kendini parçalarcasına şimdi sızdı.Umarım çok uyur kafam şişti sinirlerim bozuldu offffff

evet cnm çok uygun 54 lü paket
evet canım aldık ..sağol..
çook çook güzelsiniz yaa maşallah hakketten küçükmüşsünn 20 lik çıtır..
bi güzel kızımla dayısını koydum bide çingene kılıklı yeni uyanmış annesiyle :)))
dayımızda yakışıklıymışş.... ayy su belize bayılıyorumm zatenn.... ibrahim gibi su belizede kırmızı çok yakışıyor...
valla da beyazsın . Hiçte rahatsız edicek beyazlığın yok bi kere çokta güzelsin Biz göçmeniz sırf bembeyaz olabilmek için özel krem yaptırıyoruz kıymetini bi.l
aaaaaa neymiişş bakemm o kremm... çookk ayıpp itiraff et ....
bebekler bu ayda emmek istemiyor meme ıle savasıyor. o sürermiş 1 ay canım
aynen çok zor uyuttumm...ninilerlee...bu ay memeyi bırakmazsa bizim kuzular tehlikeyi atlatırızz...:Saruboceq:

evet canım 1 aya gecer inşallah

kızlar eskiden kızımı banyo yaptırıp karnını doyurunca hemen uyurdu artlık yok banyodan sonra uyumuyor.sizinkilerde durum nasıl

canım banyo yaparken yorulursa uyuyor. gecen gun annem yıkadı iyice lifledi. ee tabı benımkı aglayanlardan cıkınca banyopdan 2 saat uyudu. ama herzaman uyumaz

merak etme meme bırakmıyorlarmıs. dr dediki ne şekil emmek isterse öyle emzir.yatarak ayakta zıplayarak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…