Kızlar şimdi sizden birşey rica edicem. Daha doğrusu facebookta bende ekli olmayanlar ve hiç facebook kullanmayanlardan.
1. facebook olupta ben de ekli olmayanlar lütfen özelden bana yazsınlar isimlerini. ben onları eklemek istiyorum.
2. facebook hiç kullanmayanlar var ise hamilelik fotosu ,bebekleriyle çekilmiş bir fotoğraflarını ve bebeklerinin tek çekilmiş fotoğrafını burdan yada özelden paylaşabilirlermi lütfen?
Neden bunları istiyorum derseniz. Sizlere güzel bir yılbaşı hediyesi hazırlamak istiyorum. opuyorumnanaktan
Kızlar şimdi sizden birşey rica edicem. Daha doğrusu facebookta bende ekli olmayanlar ve hiç facebook kullanmayanlardan.
1. facebook olupta ben de ekli olmayanlar lütfen özelden bana yazsınlar isimlerini. ben onları eklemek istiyorum.
2. facebook hiç kullanmayanlar var ise hamilelik fotosu ,bebekleriyle çekilmiş bir fotoğraflarını ve bebeklerinin tek çekilmiş fotoğrafını burdan yada özelden paylaşabilirlermi lütfen?
Neden bunları istiyorum derseniz. Sizlere güzel bir yılbaşı hediyesi hazırlamak istiyorum. opuyorumnanaktan
Aynı hediye benim aklımada gelmişti :)) Ama maalesef ona zaman ayırabilecek fırsatım olmuyor ama süper olacak şimdiden ellerine sağlık...opuyorumnanaktan
herkese iyi pazarlar... özge bende çok merak etim yaa..merakla bekliyom..
bu arada benim kız iki gündür doğru düzgün birşey yemiyo yaa.. hep oynaya oynaya zorlaya zorlaya.. farkedemeğim birşeyimi var acaba?
belki birgünde yapamam ama yılbaşına yetiştirmeye çalışıcam inş. güzel olur cnm herkesin hoşuna gider :)
merak etme düzelecek ama 1 aydan çok sürebilirmiş. bizimkide öyle. dr umuz bu ay normal dedı
merak etme düzelecek ama 1 aydan çok sürebilirmiş. bizimkide öyle. dr umuz bu ay normal dedı
canım ne sürüyor bir aydan fazla?
evet canım aldık ..sağol..evet cnm çok uygun 54 lü paket
çook çook güzelsiniz yaa maşallah hakketten küçükmüşsünn 20 lik çıtır..
dayımızda yakışıklıymışş.... ayy su belize bayılıyorumm zatenn.... ibrahim gibi su belizede kırmızı çok yakışıyor...bi güzel kızımla dayısını koydum bide çingene kılıklı yeni uyanmış annesiyle :)))
aaaaaa neymiişş bakemm o kremm... çookk ayıpp itiraff et ....valla da beyazsın . Hiçte rahatsız edicek beyazlığın yok bi kere çokta güzelsin Biz göçmeniz sırf bembeyaz olabilmek için özel krem yaptırıyoruz kıymetini bi.l
aynen çok zor uyuttumm...ninilerlee...bu ay memeyi bırakmazsa bizim kuzular tehlikeyi atlatırızz...:Saruboceq:bebekler bu ayda emmek istemiyor meme ıle savasıyor. o sürermiş 1 ay canım
evet canım 1 aya gecer inşallah
kızlar eskiden kızımı banyo yaptırıp karnını doyurunca hemen uyurdu artlık yok banyodan sonra uyumuyor.sizinkilerde durum nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?