gamze ben baktım resimlere :)) çok şekerler, bu arada gözümüz aydın kızım uyudu, inşallah hemen kalkmaz
gidip yatcam ama kociş abisini acile götürdü, fenalaşmış onu bekliim bari, ayıp olmasın(
geçmiş olsun canım bende kaçayım yatakta dönüp durayım azcık..iyi gecelr
sağol canım :))
işallah uyanmaz dicem ama baksana bu gece herşey seni uyutmamak için programlanmış gibi :)
şaka bi yana işallah ciddi bişiy yoktur sorun neymişki bişiy biliyomusun??
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bu bucukcuk ne oluyor seker cok minyonsun masallah 20 gibi anca gorunuon.en kucugunuz galiba fatos ve bircan.
bi güzel kızımla dayısını koydum bide çingene kılıklı yeni uyanmış annesiyle :)))
Az önce ablamla resime bakıyoruz sen esmer dayı esmer bu kıs babaya çekti heralde onu tartışıyoz.maşşallah kızına inşallah değişmez gözleri....
Az önce ablamla resime bakıyoruz sen esmer dayı esmer bu kıs babaya çekti heralde onu tartışıyoz.maşşallah kızına inşallah değişmez gözleri....
canımm Allah yardımcın olsun yaa.selam kızlar...
bebeğim mışıl mışıl uyuyor ama ben ayakta dört dönüyorum...
cuma doktora gittim, muayene oldum ve hep aklımda olduğu gibi hemoroid değilim...
muayenede "sen her tuvalete gittiğinde kabir azabı mı çekiyorsun" dedi doktor, ki gerçekten öyle...
çok büyük bi yırtık varmış kızlar, mahvoluyorum acıdan yaaa...
sarı bi toz verdi ama ben bugün özeline gidip beni ameliyat etmesi için yalvarıcam...
acıdan ve ağlamaktan sütüm azaldı resmen... oturup bebeğimi emziremiyorum ki ayakta da emziremiyorum...
dua edin benim için noolur...
bu arada, baharcım hediyen hazır, şu acıyı atlatır atlatmaz yollayacağım canım benim, kusura bakma olur mu tatlım_?..
bi de face'de grubun ismi neydiiii_?...
görüşmek üzere kızlar...
masallah subhanallah ıkınızde cok seker.
ayy hepsı degısıyor ara ara canım yaa.duzelır ınsallah.ya kızlar kızıma 4-5 gündür bi haller oldu..akşam oldumu hiç durmuyo...hhep ağlıyo..napsak susturamıyoz ve bide 2 den önce uyumuyo daha yeni sızdı inşallah uyanmaz daha yaa...ne olmuş olaiblirki..gaz sancıları bu ay başlayabilirmi...bizim pek olmamıştıda.
abe cıngenem benım sabah bıle gusellıgın degısmemıııss.ama belız tıpkı babası baccııımmm.bi güzel kızımla dayısını koydum bide çingene kılıklı yeni uyanmış annesiyle :)))
valla da beyazsın . Hiçte rahatsız edicek beyazlığın yok bi kere çokta güzelsin Biz göçmeniz sırf bembeyaz olabilmek için özel krem yaptırıyoruz kıymetini bi.lişallah değişmez gözleri hakkatn :))
bu resimde loş ışıkta ondan böle marsık gibi çıkmışım ama aslında rahatsız edici derecede beyazım :))
ah canım ya senle beni kaderim aynı ama bugüüünnn ben gezmeye gidiyom kıçımı kaldırırsam namerdim herşey önüme gelsin demi ama heheheeehehehe bende bu durumda en tombalak ve combalakmıyım yanii :))
naber kızlar nasılsınız bakalım misafirlerden başımı kaldıramadığımdan giremiyorum sizi çok özledim neler var neler yok annatın accık bakemm :)))
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bu bucukcuk ne oluyor seker cok minyonsun masallah 20 gibi anca gorunuon.en kucugunuz galiba fatos ve bircan.
ya 3 aylık bebegı dovup atmıslar dılek yazmıs ya alımdan cıkmıyor delırıyorum Allah o yapanları bıldıgı gıbı yapsın dusundukce fena oluyorum.ya yazmasan daha ıyı olurmus be dılekcım ya anlatamam ıcım nasıl su anda yanı hayatın gerceklerı evet ama uff yazsan bı turlu yazmasan bı turlu :a015: allah yardım etsın Allahım yavrularımızı tum bebeklerı cocukları sabı subyanı herkesı hepımızı kotulerden kotu seylerden korusun.
Allah kolaylık versin canım. zor ev taşımak.ben hiç eşya taşımadım ama gecen ay görümcemin evini taşıdık oda aynı binada üst kata çıktı o bile bizi cok yordu.Slmlar kızlarkıŞ ortasında ev aramaya Çıkacaz bİrazdan daha 1 ay oldu taŞınalı ama Çok soĞuk merkezİ sİstem dİye taŞındık ama ısınmıyor evde 2 tane ufo ÇalıŞıyo .Çocuk olmasa bİz battanİye altındada otururuz ama bİlmİyorum Çocuk olunca tÜm zorllukları gÖze alıyoruz
sanada günaydın canım.şükür kendi adıma ben iyiyim sen nasıslın.Günaydın annişler. herkes iyidir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?