• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ємєℓ;10584236 .!.:
hilalcim evde annem ve babam var onlar olunca giremiyorum buraya....e kızında odevleriydi falan derken o kadar yoruluyorum ki anlatamam . . . . .bende haftasonu gitcem doktora aklımda bir suru soru var.......ek gıdaya geçisle ilgili ....artık gecmek istiyorum......en azından yogurt mayalar vererim az az....meyve suyu falan su asamada verilebilecek seyler zaten.......geçen bizde mandalina tattırdık gormelisin versem emcek daha :))).....birde bizimki geceleri hiç uyanmazdı uyanmaya basladı iki haftadır falan acıkıp uyandıgını dusunuyorum tabi kalkıp mama yapıyorum

sen daha iyi bilirsin ama mandaline gaz yaparmış yalatmayın bile diyorlar.Benim dra kalsa 6. ayı bekle diyor ama ben elmayla başladım sonra sanırım havuçla devam ederim.Benim oğlan geceleri çok uyanıyo valla hep öyleydi ama.Gündüzleri çok yoruluyorum ama herkesin bebeği huysuz sanırım.Geçiş dönemiymiş.Neye geçiyolarsa bir an önce geçsinler ya Rab.

yumecim yok sanırım yaaa valla anlamadım ben kucakta pıspıslıyoz olmuyo ayakta sallıyorum yok artık battaniyesinde elde sallayarak uyutuyoruz sonra da tavandan sallamalı bi besik yaptık ona koyuyoruz salla da dur isin yoksa

benim oğlum da aynı yaaaa :( akşam 8'den sonra ağlama nöbetleri başlıyor... o sıralar göğsümü bile almak istemiyor :( çaresi yok mudur bunun??

Benim oğlan bi düzelmişti ki kendi kendine uyuyordu hiç ağlamıyordu.Oh gaz belası bitti dedik diş çıkana kadar rahatız.Şİmdi de bu çıktı.Anladım ki 20 gün annesini dinlendirmiş fırtına öncesi sessizlik gibi.Şimdi coştu valla.Çaresini ben bulamadım bulan bana da haber versin

ємєℓ;10584430 .!.:
yumecim yok sanırım yaaa valla anlamadım ben kucakta pıspıslıyoz olmuyo ayakta sallıyorum yok artık battaniyesinde elde sallayarak uyutuyoruz sonra da tavandan sallamalı bi besik yaptık ona koyuyoruz salla da dur isin yoksa

Ben 2 ay 24 saat salladım eşimle nöbetleşe kendi bırakmıştı sallanmayı.Şimdi onu istiyor tekrar ama sallamıyorum bakalım ne kadar dayanabilcem

Selam şekerler...

Tamam Ayfercim sen yaza bir gel mutlaka görüşürüz o zaman...
Ececim 3. ayınız dolmuş hayırlı olsun. Emelcim hoşgeldin ne zamandır aklımdaydın iyi olduğuna sevindim canım.Nihalcim bende makinede yıkıyorum hacışakir matik ile ama bazen kakası bulaşan kıyafetlerini yeterince temizlemiyor bu nedenle bende önce beyazsa bizim normal beyazlarla, renkliyse bizim normal renkli kıyafetlerimizle yıkıyorum pohu çıkıyor yerimseniben sonra da yine kendi kıyafetleri ile tekrar yıkıyorum.
Ohhh bu alıp verme muhabbetleri bayağı karışık olmuş kimin eli kimin cebinde belli değil ama sonunda kızımın bir talibi çıktı çok şükür dorukla kerttik bizde kızımı Funda Arar gibi kayınvalidesi var işte daha ne olsun...
Özgecim aşınız hayırlı uğurlu olsun.. Meryemcim ben dönence kullanıyorum kendi odasındaki yatağında duruyor arasıra yatırıyorum altnıa ve çok hoşuna gidyor bir yarım saat kadar oyalanıyor onun altında tavsiye ederim (Chicco Kahraman Pilotlar bizimki). Fairyblue bebeğin diş çıkarma evresine girmiş olabilir bir yerde okumuştum diş çıkaran bebeklerin elleri kulaklarından gelmezmiş diye, birde huysuzluğu da üzerinde diyorsun yakında dişi patlayabilir , normal bir zamandayken yani sakinken dişetlerine biraz bastır eğer basıyorsa yaygrayı benim teorim tutmuş demektir.

[

canım mandalina mide de asit yapar

canım dogrudur asitli cunku bizimkiler azcık yalatmıslar sadece..

Emel günde kaç saat uyuyor senin ata ve ne kadar mama yiyor

simdi canım gunduz uykumuzda bi sıkıntı yok......sabah 8 gibi uyanıyo mamasını ıcım 10 kadar tekrar uyuyuyo......ondan sonra 1 e kadar uyanık canım uyudu mu 3 e kadar uyuyo tekrar sonra 5 e kadar uyanık 5 den sonra da 6-7 gibi uyuyo ta ki gece 12 ye kadar uyanık sonra........mamayıda 10 ml veriyorum 3 saatte bir
evet canım malum aşıdan ailecek aşılandık :))) siz oldunuzmu?

yok canım olmadık biz olmayı da dusunmuyoruz insallah sag salim atlatırız bu kısıda gerek kalmaz

SLM canlarım nasılsınız.. biz iyi olmaya çalışıyoruz benim kızda deliriyo bu aralar... konuş konuş dilim damağım kuruo ben usanıorum o usanmıo.. cts arkadaşlara yemeğe gittik arkadaşımında 1 yaşında kızı var.. ikisinide verdik kocalara biz rahattık valla.. ya benim kızın derdi benimle babasında hiç gıkı çıkmıo babası aşkım dese kahkaha atıo tabi buda benim işime gelio babası evde olduğu her dakka babasında kaydirigubbakcemile2 şimdide yatırdım geldim... bizim geçen gece uyku prb miz oldu dünde nerdeyse aynı şeyi yapıcaktı ama ben bıkmadan usanmadan onu uyutmaya çalıştım ve 1 saat snrasında çabalarım boşa çıkmadı şükür... hiç yapmadığı şeyleri yapıo artık akşam 11 en geç uyumuş olurdu geçen gece 2 yaptı kafamçokkarıştı dünde yapmak üzereydiki yoluna taş koydum :lepi: ayyy meme istemedi yatarken bende ayağıma aldım 10 dakka snra gözleri kapandı tam durdum daldı bu dedim ayaklarıyla omuzlarını öne doğru getirerek gözler kapalı bi şekilde kalkmaya çalıştı ve bunu 3 kere tekrarladı.. çok komikti yaaa...

geçmişi ara ara girip okudum ama belliki herkez bıcırların huysuzluğundan dertli...
emelcim h.geldin cnm özledik seni...
bizimde haftaya 4 ay aşımız var nerelerinden vurcaklar acaba ona göre giydiriyim.. bilen varsa sölerse öperim :lepi:

ummuye cnm hediyen gelmiş eşim akşam getiricek meraktan çatlamazsamm tabiii... şimdiden çok sağol...

ayyy kız uyuyoken baya bi çenem düşmüş -tatlicadiarzu-

eeeeeee anlatın bakemmm ne var ne yokkk

merhabaaaaaaa.s
uzun zamandır giremedim siteye malum ufaklık sizlerle konuşmayı ve dertleşmeyi arar oldum fırsatı buldum ve değerlendirmek istedim nasılsınız melekleriniz nasıl.....

Tanri eşşeği yarattı

ve ona dedi ki:

“sen bir eşşeksin. Sabahtan aksama kadar yorulmadan,

yakinmadan çalisacaksin ve agir yükleri sirtinda tasiyacaksin. Ot yiyeceksin az akilli

olacaksin ve 50 yil yasayacaksin”.

Eşşek cevap verdi:

“50
sene böyle bir hayat için çok çok fazla, lütfen bana 20 yildan
fazla verme!” ve
öyle oldu...

So...nra tanrı köpeği yarattı ve
ona dedi ki:

“Sen bir köpeksin. Insanlarin mallarini koruyacaksin, onlarin
en yakin dostu
olacaksin. Geriye kalan artiklari yiyeceksin ve 25 yil yasayacaksin.”

Köpek
cevap verdi:

“Tanrim, 25 yil böyle yasamak çok fazla.
Bana 10 yil ver
yeter” ve öyle oldu...

Daha sonra Tanri maymunu
yaratti ve dedi
ki:

“Sen bir maymunsun. Agaçtan agaca salinacak ve bir
aptal gibi
davranacaksin. Insanlari eglendireceksin ve 20 yil
yasayacaksin”.

Maymun
cevap verdi :

“20 sene dünyanin
palyaçosu olarak yasamak çok fazla.
Bana 10 seneden fazla verme”. Ve
böyle oldu...

En sonunda Tanri
erkegi yaratti ve ona dedi
ki:

“Sen bir erkeksin. Dünyada yasayacak tek
rasyonel düsünen canli
olacaksin. Diger yaratilmislara zekani kullanarak hükmedeceksin.
Dünyayi
yöneteceksin ve 20 yil yasayacaksin.”

Erkek cevap verdi :

“Tanrim, erkek olmak için 20 yil yetmez. Lütfen bana esekten artan 30
yili,
köpekten artan 15 yili ve maymununun 10 yilini ver. ”

“Tanri
bunu
kabul etti ve erkek 20 yil erkek olarak yasadi sonra evlendi ve 30 sene esek olarak
sabahtan
aksama kadar çalisti ve agir yükler tasidi. Sonra çocuklari oldu ve 15 yil
köpek gibi
yasadi, evi korudu, aileden artanlari yedi. Sonra ilerleyen yasinda 10 yil
maymun olarak yasadi.
Aptal gibi davrandi ve torunlarini eglendirdi. Bu güne kadar böyle geldi...”

:sm_cool::sm_cool:

yaa kızlar benim oğlum çok huysuz, sürekli elini ağzına götürüyor, salyalar akıtıyor, sanki dişlerini kaşımak istiyor gibi... diş çıkarmak için erken değil mi? sizinkilerde de var mı? bir de parmağımla yokladım damaklarını, diş falan yok görünürde...

yaa kızlar benim oğlum çok huysuz, sürekli elini ağzına götürüyor, salyalar akıtıyor, sanki dişlerini kaşımak istiyor gibi... diş çıkarmak için erken değil mi? sizinkilerde de var mı? bir de parmağımla yokladım damaklarını, diş falan yok görünürde...

canım aynen benim kızda öyle. 3 parmağını sokuyor ağzına ısıra ısıra bi hal oldu, salyalar desen aldı başını gidiyor. Kendi parmakları yetmiyor bizimkilere dadandı. Bende dişten şüpheleniyorum ya bakalım

cnm o dediklerinden bu aralar hepsinde var... meraklanma önemli bişi değil...zamanla düzelcekler inşallah toptan :ecrin_bebek:

ya kızlar tülay (fussilet) nerde bilen varmı dünden beri onu yakalamaya çalışıorum...

Back
X