• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

tesekkür ederim canım ben iyi ve yorgun ufaklık hareketli sürekli konusmak istiyor:)durduramıyoruz artık...ya senin meleğin nasıl?bu arada eylül kaç doğumlu bebiş?

benim meleğim eylül 28 doğumlu saolsun bir dakika boş bırakmıyo benden baska kimsede de durmuyo mutlu mesut yasıyoruz hayatı :roflol:

selam kizlar
biz alinin odasini 2 ayliktan itibaren ayirdik
kendi odasinda daha rahat etti uyku duzeni ayirinca olustu

baharcim canim senin en sin mesajin cebim cekmedigi icin gece gec geldi bende sana cevap yazdim ama gondermemisim meger bugun farkettim taslaklarda kalmis
kusura bakma yaaaa
bu hafta sonu bulusali8m derseniz bana uyar

ay kusummm gormedımmm hatta dedım sorsam ayıp mı olur geldı mı gelmedı mı dıye.bıde burda oldugumdan ne foto ne not ne sana bı hedıye yapamadım ona uzuluyorum ama en azından omur boyu saklanacak bısey dedım.ayagı bıraz tombullassın dıye beklıyom bak oglum bu senın 6 aylıkkenkı ayak ızın dıcem bıde fotosu yanına.kız arkadaslarına gosterırler artıkkaydirigubbakcemile5
bu arada o kadar tatlısınkı sakın pacoz deme kendıne.hepımız vakıt bulamıyoruz bakıma suse.sıdoda sende tatlı annıslersınızzz.
tşk. ederim ayfercim düşünmen yeter arkadaşım aaa ben hemen yapmak istiyodum ayak izini güzelinden bi resimde çıkartıyım hemen koymak istiyorum valla dayanamam 6 aya kadar

Günaydın kızlarrr. Herkese iyi haftlar. Gece iyi kaynatmışsınız valla. Hızlı hızlı göz atabildim sadece.

Bizde az önce domuz giribi aşısı olduk ailecek. İnşallah yararlı olur.

DÜn kızımla çam ağacı süsledik. Süper oldu valla. Kızımda ilk deneyimini yaşamış oldu böylelikle. Renkli renkli çok hoşuna gitti. akşamınada kızı annemlere bırakıp sinemaya gittik eşimle. Biran kendimi liseli aşık gibi hissettim kaydirigubbakcemile3 kaç aydır beraber dışarı çıkamadık işte biliyosunuz malum bebiş yüzünden.Elele tutuşurken bile heyecan yaptımn hehehehehe kaydirigubbakcemile3
Çıkışta oyuncakçıya uğradık tabi. Vıcık vıcık ses çıkaran plastik oyuncak, diş kaşıyıcı ve noel babalı taç aldık minnoşa.
geçmiş olsun özgecim hangi filme gittiniz bakam nasıldı

günaydın annişler uzun zamandır giremiyorum büyük oğlum hastaydı 4 gün oldu bugün iyi gibiydi biraz bizde gönderdik kreşe ilk önceleri gitmek istemeyen çocuk 4 gündür ağlıyo okula gitcem ben diye zor tuttuk evde neyse ev biraz sessizleşti bizimde bugün dr kontrolümüz vede ilk aşımız var bakalım nasıl olcak gülcan ve sinem buluşmuşlar ne güzel fotolar çok güzel bebişlerede maşallah
gamzecim çooooooook güzelsin tatlım gözlerin yeter senin belizde güzelliğini annesinden almış sanırsam
misafirleri gelenlere allah yardım etsin zor valla hem bebekle hem onlarla ilgilenmek
tşk.ederiz ece sizede geçmiş olsun canım büyük oglun için küçük oglun içinde bidaha geçmiş olsun umarım aşınız ve kontrolunzu ii geçer
bende tam onu dıcektım.bız dusunduk tasındık defne su kızımıza talıbız annesı :lepi:

askolsun gulcsnım.farkımız yojtu hıc.senın ısıldayan gozlerın yeter.cok guzeldn gelıncede yazdım hemen.bu arada yagızcık uyumamıs gene.kıyamam hem ona hem sana a.s
...
saol sinemcim evet uyumadı maalesef ama dün oglum beni hiç üzmedi dışardayken hiç huysuzlanmadı o yüzden dün gece herşey onun için serbesti

Bu arada dün elma suyu vermeye başladım 3-4 tatlı kaşığı sanırım biraz erken oldu ama iştahsız belki ek gıdaya geçersem düzelir ümidiyle.

.
hilal bende denedim cuma akşamı bikaç çay kaşıgı verdim bayıla bayıla içti tadını begendi ama bıdaha vermedım biraz daha büyüsün denemelıktı

yaa kızlar benim oğlum çok huysuz, sürekli elini ağzına götürüyor, salyalar akıtıyor, sanki dişlerini kaşımak istiyor gibi... diş çıkarmak için erken değil mi? sizinkilerde de var mı? bir de parmağımla yokladım damaklarını, diş falan yok görünürde...
sehercim bizim hep öle canım alışıgız biz duruma yabancı gelmiyo dişler daha çıkmaz(istisnalar hariç mesela demet:)))

tuba bende nazara inanırım geçmiş olsun daha çok küçük oldukları için etkileniyolar ben üstünden duasını ve nazar boncugunu eksıt etmıyorum

kızlar bu arada selamsız daldım kusuruma bakmayın. herkes iyidir umarım. benim işler hem yoğun hem de sıkıcı. patlamak üzereyim yaaaa...
dilekcim balım işler hafifledi galiba girebilmişsin bugün.

:))) Hemen farkedildim...Yok be canım hafiflemedi ama elimdeki işin cumaya kadar vakti var çeviri yapıyorum doğrusu bu zamanı da ben koydum o nedenle çevirime biraz fazla zaman ayırıp yol kattettimmi kendimi buraya girerek ödüllendiriyorum bir nevi motivasyon işte kaydirigubbakcemile3

Bodoslama dalıyorum muhabbetinize ama yardım edin

Benim oğlanı oyalamak için oyuncak bakıyorum sanırım kullananlarınız vardı acaba playskool 2li egzersiz aleti mi alayım yoksa oyun halısı mı karar veremedim siz ne dersiniz.Bu arada egzersiiz aleti 59 oyun halısı 130 civarı

Canım bu egzersiz aletine bende bakmıştım ama almayı düşünmedim açıkcası hem benim kızım yüzüstü yatmaktan çok fazla hoşlanmıyor hemde sadece kollarının gelişimine faydası var ama halı öyle değil kolları ayakları hepsi gelişiyor oyuncaklarla oynayayım derken.

Ahhh canım benimm minik kızım kıyamam ben ona bende inanmam hiç nazara çünkü karşımdakilerin hep iyi gözle bakacakları konusunda bir inancım vardır saf mıyım neyim acaba kaydirigubbakcemile3 Neyse çok iyi yapmışsın canım üstündeki tüm kötülükler , kötü gözler silinip gitmiştir meleğimizin üzerinden.. Ahh be Tubacım yakın olacaktık ki ne gezerdik var ya hepbirlikte alışveriş merkezlerinde ben gez gez yorulmayan bir tipimdir :roflol:

ahhh ahh dilekcim valla her gün gelir alırdım evinden seni ve defnemi.. sen artık yaa bugünde mi geziyoruz falan olurdun :)

canım kesinlikle ben nazar değdiğine inanıyorum. Tamam iyi niyetli olabilirler ama değiyo işte anacım. Benimkide ne zaman toplum içine karışsa aynı senin dediğin gibi huysuz çirkef bir çocuk oluyor. Hemen akabinde dua okuyorum birden uysallaşıyor. Birde size tavsiyem dılardan gelince tuvaletteki lavabodan yüzünü ıslatın biraz çocuğun. Negatif enerjiyi aldığı söylenir. Zira annem bize hep bu yöntemi denemiş yerimseniben
kız huysuz, çirkef deme gelinime yolarım heeee. nazar değiyor işte alla alla güzel gelinim benim ooooo opuyorumnanaktan
gülcan ben başlıyorum valla bikaç gün elma suyu sonra çorba yapıcam inşallah
daha erken değil mi canım çorba falan ağır gelebilir.
selam kizlar
biz alinin odasini 2 ayliktan itibaren ayirdik
kendi odasinda daha rahat etti uyku duzeni ayirinca olustu

baharcim canim senin en sin mesajin cebim cekmedigi icin gece gec geldi bende sana cevap yazdim ama gondermemisim meger bugun farkettim taslaklarda kalmis
kusura bakma yaaaa
bu hafta sonu bulusali8m derseniz bana uyar
tahmin ettim canım. haftaortası kararlaştıralım o zaman buluşalım canım tabi...

aaa çorbadamı yapcan bak benıde gaza getirmeyin ama siz bizden büyüksünüz 15 gun

Görümcem ebe hemşire az önce onunla konuştum artık çorba verebilirsin dedi.Hatta tarif etti paylaşayım sizinle.
Cezvenin dibine tel şehriye rende havuç maydonoz bir damla sıvı yay koyup kaynatacakmışım pişince maydonozu çıkarıp öyle yedircekmişim.Ben bi kaç gün elma suyu verdikten sonra bu çorbayı deniycem ama ilk etapta yalnız suyunu içircem.Gerçi görümceme kalsa tanelerini de yiyebilir zaten eriyo dedi.

Back
X