• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kıslar selam bişey sorcam ya ben kızımı uyanıkken yanlız bıraktığımda çok üzülüyorum yani anakucağının oyuncağı müziği nereye kadar öle gariban gibi sıkılıomuş gibi gelio çok üzülüom hep oynayıp konuşup güldürmem vs gerektiğini sanıyorum içim acıooo tv yede alıştırmak istemiom uufff ne yapmalaıyım ya fikri olan var mı

kıslar selam bişey sorcam ya ben kızımı uyanıkken yanlız bıraktığımda çok üzülüyorum yani anakucağının oyuncağı müziği nereye kadar öle gariban gibi sıkılıomuş gibi gelio çok üzülüom hep oynayıp konuşup güldürmem vs gerektiğini sanıyorum içim acıooo tv yede alıştırmak istemiom uufff ne yapmalaıyım ya fikri olan var mı

Canım bende senin gibi hissediyorum sanırım bu annelik içgüdüsü.

Tulaycım o beline kadar yapma olayları bizde de var hem de gayet sık oluyor artık. Bir buçuk gün yapamadıysa sonunda resmen omuzuna kadar çıkartıyor cadı nasıl beceriyorsa ???

Aynı sorun bende de var canım ne yapacagımı şaşırdım. Gündüzleri çook fazla uyanık degil ama uyanık kaldıgı donemleri verimli geçirmek istiyorum.Bi de yat yat nereye kadar di mi???Ben kucagıma alıp dans ediyorum 2. şarkının sonunda pestili çikıyo uyuyooo :)) eh bende hareket etmiş oluyorum.Parmak kuklası aldım onları takıp konuşuyorum, tv hiç açmamaya çalışıyorum çunku gorunce hemen dikkat kesiliyor.. Şimdi oyun halısı almayı planlıyorum..Bir de babycenter diye bir site var hafta hafta bebekler için gelişim aktiviteleri oneriyor bi bak istersen

selammmm
yorgun bitkin bi haldeyim tüm gün temizlik yaptım ve eşimle tartıştık hem ağladım hem iş yaptım...çok moralsizim yaaaa
canım arkadasım olur bazen boyle.ama kocan senı cokta kızdıracak bısey yapmamıs fazla uzerıne gıtme kendınıde uzme.o kadar mısafır ustune temızlık bebek kocıs derken sınırlerın bozulmus.sukur saglıgımız yerınde de bosverçyarın mısafır gelcek dıger muhendısler ve eslerı ınan sırtlarım agrıyor hazırlıktı temızlıktı dusun sen gunlerdır boyle bıtmek bılmeyen mısafır ama Allah eksıklıgını gostermesın yıne.bıraz ara ver dıcem ama gelene gelme denmez.Allah kolaylık versın gecer sınırını bozma.

aynen yaa bende oyle garıban gıbı sanıyım hatta gozuna bakınca ayyy canım yaa.yapacak bısey yok canım bız olacaz donencekaydirigubbakcemile2

bu arada gecmıs cok bırıkmıs arkadaslar bakmaya calısıcam ama bakamayabılırımde evı supureyım kocam gelmısken malum mısafır var ısım bıtmedı daha.

Tulaycım o beline kadar yapma olayları bizde de var hem de gayet sık oluyor artık. Bir buçuk gün yapamadıysa sonunda resmen omuzuna kadar çıkartıyor cadı nasıl beceriyorsa ???

Aynı sorun bende de var canım ne yapacagımı şaşırdım. Gündüzleri çook fazla uyanık degil ama uyanık kaldıgı donemleri verimli geçirmek istiyorum.Bi de yat yat nereye kadar di mi???Ben kucagıma alıp dans ediyorum 2. şarkının sonunda pestili çikıyo uyuyooo :)) eh bende hareket etmiş oluyorum.Parmak kuklası aldım onları takıp konuşuyorum, tv hiç açmamaya çalışıyorum çunku gorunce hemen dikkat kesiliyor.. Şimdi oyun halısı almayı planlıyorum..Bir de babycenter diye bir site var hafta hafta bebekler için gelişim aktiviteleri oneriyor bi bak istersen

hmm parmak kukla güzel fikir hayır işin kötüsü bende şarkı ninni sıkılıom sonra vicdan azabı ne yapsam diom az öncede çıngıraklı patik gördüm bi sitede oda biraz oyalayablir.
ya şu oyun halısı fikrine alışamadım ben alan arkadaşlar güle güle kullansın tapide onu almak yerine park yatakk daha mantıklı gelio hem daha uzun süre kullanılablir hem ayaklandığında içine atıveririm oynar güvenle diom ama ufff bilmiom ya

Herkese iyi akşamlar

Ahh tülaycım canım benim kıyamam ben sana lütfen üzme kendini eşler bazen böyle düşüncesizce hareket edebiliyorlar çokta yorma kendini be canım belkide eşin seni düşündüğü için öyle söylemiştir bu dönem hassas bir dönem hakikaten takma kafana.

sorma cnm bide konuyu nereye getirdi bi bilsen zor geliyorsa oğluma bakmak ben çalışabilirmişim bakıcı tutarmışız ay anlamadım yaaa....bu kadar saçmalamak olabilir ...ben yorgunluktan şikayet etmeden yapıorum sana ne oluyo demi iştee..
bu yönden şanslınız işe dalıp stres olmuyorsunuz cnm valla kıymetini bilin akşamlarına bebişleri sevmekten birbirinize sataşamazsınız öle kadar zaman sizin için....darısı bnm başıma..

arkadaslar burada yılbası daha ıhtısamlı gecıyor nasıl susler heryer hrıstıyan olduklarından sanırım.hos bızdede pek guzel hersey ama burada apartmanın ıcıne bıle noel baba corabı asmıslar :)bu arada kocam gercek cam agacı almıs bugun susledım ayy cok hos yaa cok sevıyorum cokk.bebısle resmımızde ekteee.bebısten cok ben sevındım bu cam agacına sanırım masallah ıkımızde sevınclı kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $Fotoğraf-0172.webp
    $Fotoğraf-0172.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 18
canım arkadasım olur bazen boyle.ama kocan senı cokta kızdıracak bısey yapmamıs fazla uzerıne gıtme kendınıde uzme.o kadar mısafır ustune temızlık bebek kocıs derken sınırlerın bozulmus.sukur saglıgımız yerınde de bosverçyarın mısafır gelcek dıger muhendısler ve eslerı ınan sırtlarım agrıyor hazırlıktı temızlıktı dusun sen gunlerdır boyle bıtmek bılmeyen mısafır ama Allah eksıklıgını gostermesın yıne.bıraz ara ver dıcem ama gelene gelme denmez.Allah kolaylık versın gecer sınırını bozma.

aynen yaa bende oyle garıban gıbı sanıyım hatta gozuna bakınca ayyy canım yaa.yapacak bısey yok canım bız olacaz donencekaydirigubbakcemile2

bu arada gecmıs cok bırıkmıs arkadaslar bakmaya calısıcam ama bakamayabılırımde evı supureyım kocam gelmısken malum mısafır var ısım bıtmedı daha.

evet ayfer cim belki de evet sinirlerim bozuldu hizmet etmekten insanlaraçarşamba yine gelenler olcek sanırım...şöle evi bi pis bırakamıyom yaaaaa valla pis olmayı özledimmafoldumbenkaydirigubbakcemile3

selam kizlar
fazla giremiyorum bu aralar
gulaycim merak etmissin saol canim benim
alis hala arada kusuyor oyle fiskirtarak ama takmiyorum doktora goturunce biseyi yok olur oyle arada diyorlar cunku
bende evham yapmamaya karar verdim napiiim

hilalcim o linkini koydugun playskoolun oyuncagindan bizde var sadece yatay degil dikeyde konulabiliyor boylece bebegi hem yuz ustu hem sirt ustu yatirip oynatabiliyorsun
alis sevdi kendi kendine biraz oyalanabiliyor tavsiye ederim ben

tulaycim sikma canini guzelim valla cogumuzun esi aynidir beniki de bazen is yapip bazende laf carptiriyo
onun derdide cocuktan dolayi pek is yapmamam valla aliniyordum artik cok takmiyorum

betulcum buluscaz sanirim bu hafta sonu gelebilecekmisin

arkadaslar burada yılbası daha ıhtısamlı gecıyor nasıl susler heryer hrıstıyan olduklarından sanırım.hos bızdede pek guzel hersey ama burada apartmanın ıcıne bıle noel baba corabı asmıslar :)bu arada kocam gercek cam agacı almıs bugun susledım ayy cok hos yaa cok sevıyorum cokk.bebısle resmımızde ekteee.bebısten cok ben sevındım bu cam agacına sanırım masallah ıkımızde sevınclı kaydirigubbakcemile5

cm ağaçta güzel ama erdal efe ne kadar büyümüş cnm yaaa boyu kaç cm sorması ayıp???

ebrucummmm ya aliş in yeni fotolarından koysanda görsen valla topiğin en sır bebişi alişşş özledim valla yaa...oda benim oğlummmm

meryeeeem nasil 27 kota sigiyon leyyyyn
ne zaman verdin kilolari o kadar

ben valla ilk 2 hafta 10 kilo verdim bir dahada gram eksilmedi
tabi dogum oncesi ile ayniyim tum eski kiyafetlerimi giyebiliyorum ama daha zayiflamak istiyorum
dogumdan oncede balik etliydim cunkuuuu

maşşah ayfercim bebişinizede sanada bende bugun 1 metrelik plastik ağaç aldım süsledik bile güya kızım için yıllardır beslediğim hevesimi aldım heheh

Tulaycııım hiç birşeyi dert etme valla ben hamilelikte yapmadıgım depresyonu bunalımı yaşıyorum donem donem..Bir sitede baby blues demişler buna hatta aşagıdaki 10 sorudan 3 ne evet diyorsanız dr ile goruşunuz diye yazıyordu valla bi gidip deli doktoruna baktırayım kendime dedim.. Bende de herşeye aglama modu var ama valla eşimin dedikleri hatta demedikleri bile batıyooo:1shok:

meryeeeem nasil 27 kota sigiyon leyyyyn
ne zaman verdin kilolari o kadar

ben valla ilk 2 hafta 10 kilo verdim bir dahada gram eksilmedi
tabi dogum oncesi ile ayniyim tum eski kiyafetlerimi giyebiliyorum ama daha zayiflamak istiyorum
dogumdan oncede balik etliydim cunkuuuu

ebru yedi bitirdi beni bu oğlan:) canım ben 14 kilo verdim dogumdan sonra. şimdi zar zıor 1 kılosunu gerı aldım:) ben zaten zayıftım canım eskı halıme döndüm bitek şu göbek istediğim gbi değil. seninle sn görüşmemizden 3 hafta soonra dogum yptım karnım dahada buyumustu:) halıyyle kuculmesıde zor

Ebrucuummmmmmmmmmmmm gelmez miyim gelirim tabii kii hatta koçişko yanımda ondan da söz aldım o bırakacak beni her nerde buluşursak ..

Ayfeeeeeerrrrrrr kızzzzz özledim seni valla..Maşallah oglişine hep boyle mutlu olun yaa

Back
X