• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

nihal bende senınle aynıyım yanında olmayınca ona haksızlık etmiş gibi hissediyorum bende..

bende aynıyım meryemcim yaaa..bide hevesi kaçıyo oğlumun onu aşka getirmek için bayağı uğraşıom sonra hemen gülümsemiyor alınmış gibi

tulaycim babamiz cektigimiz fotolari indirmemis bilgisayara
kullandigi laptop mac ve ben dogru duzgun bilmiyorum o yuzden indiremiyorumda
yoksa koymazmiyim yaw siz benim kardesimsiniz

saol kardeşimmm...anlıyorum..ama merak ediyorum alişin hallerini ondan söledimm

Meryeeeeeeeeem kız burda soylenecek şey mi bu şimdi 27 beden kot?? ben gittim 32 beden aldım insaf yahuuuu daha buyugu yok galiba..Oyyy oyyy bir zamanlar 34 bedeni bile daraltıran ben ne hallere geldimm oyyyy oyyy anam oyyyy

eşim bazen sıkılmaz yapısı bu etrafa bakıo felan die avutsada bazen öle bi bakıoki içimm sızlıooo ağlıyasım gelio

aslında tek basına vakıt gecırmeye de alışması lazım. öyle içim sıkılıyorki ben calısmaya baslayınca kım böyle ılgılenır kuzumla:(

Kızlar bildiğiniz gibi Defne'ye oyun halısı aldım ya bir siteden.Doğrusu bugün ulaştığı için tam anlayamadım sevip sevmediğini belkide zamanla alışacaktır.

Neyse kızlar aldığım sitenin adı minikbaby.com.. Ürünün siparişinden elime ulaşana dek o kadar yakından ilgilendiler ki anlatamam.Hepinize tavsiye ederim güvenilir bir alışveriş sitesi...

Meryeeeeeeeeem kız burda soylenecek şey mi bu şimdi 27 beden kot?? ben gittim 32 beden aldım insaf yahuuuu daha buyugu yok galiba..Oyyy oyyy bir zamanlar 34 bedeni bile daraltıran ben ne hallere geldimm oyyyy oyyy anam oyyyy

ama bende kumas pantolanlarda 34 beden e anca girerdim.. hamılelıkten bırkaç ay once. hatta sadece mango 34 beden güzel olurdu. şimdi 36 beden giyiniyorum. oda göbekten düğmesi açık kalıyor:)

Dilekçik hayırlı olsun, nasıl birşey aldın?? ben hala bakınmaktayım. Birde benim yerler parke acaba oynarken kafayı sertçe vururmu oyun halısının ustundeyken??? Şişme olanlara baktın mı hiç??

ben bazen yuzustu yatırmak ıcın yer yapıyorum oğluma yerden 3 cm kadar yuksek oluyor ama sankı yanına yatınca bır yerlerden soguk gelıyor

Tulaycııım hiç birşeyi dert etme valla ben hamilelikte yapmadıgım depresyonu bunalımı yaşıyorum donem donem..Bir sitede baby blues demişler buna hatta aşagıdaki 10 sorudan 3 ne evet diyorsanız dr ile goruşunuz diye yazıyordu valla bi gidip deli doktoruna baktırayım kendime dedim.. Bende de herşeye aglama modu var ama valla eşimin dedikleri hatta demedikleri bile batıyooo:1shok:

al benden de o kadar

tülay bu arada bende eşime küsüm:) sebebi sizinkinden daha komik. çocugu sık yıkıyorum dıye bana kızdı. çok ağlıyor ya. sanki ben bayılıyorum aglamasına

tülay bu arada bende eşime küsüm:) sebebi sizinkinden daha komik. çocugu sık yıkıyorum dıye bana kızdı. çok ağlıyor ya. sanki ben bayılıyorum aglamasına

aman valla tencere dibin kara seninki benden kara misaliiiii olduk ama sinirleri bozuluyor insanın....şimdi bak mızıldıyo oğlum hemen emzir dio diyom saati gelmedi acıktı diyo yaaa
herşeyi biliyolar

aman valla tencere dibin kara seninki benden kara misaliiiii olduk ama sinirleri bozuluyor insanın....şimdi bak mızıldıyo oğlum hemen emzir dio diyom saati gelmedi acıktı diyo yaaa
herşeyi biliyolar

benım gibi yap:) dun cocuk aglıyo banyodan sonra ayy beynımı yedı emzır sussun dedı. yok dedım. ısrar edınce cık dısarı dedım gitti odadan:)

tulaycim bak senin iccin kocama indirttim canim
alis ve ben

Eklentiler

• $IMG_3225.webp
    $IMG_3225.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 18
  • $IMG_3739.webp
    $IMG_3739.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 19
kıslar selam bişey sorcam ya ben kızımı uyanıkken yanlız bıraktığımda çok üzülüyorum yani anakucağının oyuncağı müziği nereye kadar öle gariban gibi sıkılıomuş gibi gelio çok üzülüom hep oynayıp konuşup güldürmem vs gerektiğini sanıyorum içim acıooo tv yede alıştırmak istemiom uufff ne yapmalaıyım ya fikri olan var mı

Offf bende de aynı psikoloji var birde zaten gündüzleri yanında olamıyorum yaaa geceleri sürekli onunla oynamak zorundaymışım yoksa beni annesi gibi görmez başkalarına alışır gibi bir fikre sahibim maalesef...

arkadaslar burada yılbası daha ıhtısamlı gecıyor nasıl susler heryer hrıstıyan olduklarından sanırım.hos bızdede pek guzel hersey ama burada apartmanın ıcıne bıle noel baba corabı asmıslar :)bu arada kocam gercek cam agacı almıs bugun susledım ayy cok hos yaa cok sevıyorum cokk.bebısle resmımızde ekteee.bebısten cok ben sevındım bu cam agacına sanırım masallah ıkımızde sevınclı kaydirigubbakcemile5

Ayfercim canım benim çok tatlısınız maşallah ama ağaç sönük kalmış be canım sizin yanınızda:))

Dilekçik hayırlı olsun, nasıl birşey aldın?? ben hala bakınmaktayım. Birde benim yerler parke acaba oynarken kafayı sertçe vururmu oyun halısının ustundeyken??? Şişme olanlara baktın mı hiç??

dilek oyun halılarınmda yere koydugumuz zaman soğuk almazmı acaba ben ondan tereddut edıyorum

Tiny love prenses modeli çok güzel birşey bak linkini vereyim yanında hediye bir oyuncak daha veriyordu bende aldım hemen.. Bizim burasıda parke canım ama ben halının üstüne dört katlı yorgan seriyorum onuda onun üstüne koyuyorum bu şekilde yerden soğuk alma ihtimali yok oluyor.

Bu arada kızlar canım çok sıkıldı yaaa çok mutsuzum mafoldumben Şimdi söyleyin bakalım haklımıyım yoksa abartmışmıyım defne demin çok fazla huysuzlaştı uyutma çabalarımıza rağmen uyumadı gözler kıpkırmızı oldu. Ve sürekli bağırıp ağlıyordu eşim aldı ayağında sallıyordu ben sallayayım dedim tabi akşamdan beri ilgelendiğim için çok yoruldum deyip ona vermiştim o nedenle zaten yorgunum diye ben sallarım dedi sonra yan odadan kayınvalidem geldi işte zorla eşimin ayağından aldı götürdü salona, orda sallamaya başladı ayağında tabi ben aşırı derecede sinirlendim gittim bende zorla aldım ayağından birde gerizekalı ısrar ediyor bırak ben uyuturum diye deli oldum. Sonra eşime patladım neden veriyorsun diye o da zorla aldı ben vermedimki diyor, tabi orta yolunu bulduk bundan zorla almaya kalksa bile tersleyecek vermeyecek ama haksızmıyım kızlar yaaa bebeğim huzursa ağlıyorsa avutması gereken biri varsa o da benimdir ben dururken sana ne oluyor ama di mi????

selam kizlar
fazla giremiyorum bu aralar
gulaycim merak etmissin saol canim benim
alis hala arada kusuyor oyle fiskirtarak ama takmiyorum doktora goturunce biseyi yok olur oyle arada diyorlar cunku
bende evham yapmamaya karar verdim napiiim

hilalcim o linkini koydugun playskoolun oyuncagindan bizde var sadece yatay degil dikeyde konulabiliyor boylece bebegi hem yuz ustu hem sirt ustu yatirip oynatabiliyorsun
alis sevdi kendi kendine biraz oyalanabiliyor tavsiye ederim ben

tulaycim sikma canini guzelim valla cogumuzun esi aynidir beniki de bazen is yapip bazende laf carptiriyo
onun derdide cocuktan dolayi pek is yapmamam valla aliniyordum artik cok takmiyorum

betulcum buluscaz sanirim bu hafta sonu gelebilecekmisin
ben şimdi siparişini verdim umarım pişman olmam benimki de oynar

evet ayfer cim belki de evet sinirlerim bozuldu hizmet etmekten insanlaraçarşamba yine gelenler olcek sanırım...şöle evi bi pis bırakamıyom yaaaaa valla pis olmayı özledimmafoldumbenkaydirigubbakcemile3

ben de sendenim arkadaşım bıktım valla hazırlık yapmaktan yine geleceklermiş cuma günü.sağolsunlar ama benim için çoooook yorucu oluyor

Back
X