2009 Eylül Anneleri

valla bana öyle oldu canım.. tabi benimkine annem baktığı için gözüm arkada kalmadı. ama ben çalışmayı çok seviyorum. kesinlikle ev hanımlığı bana göre değil... yani ben yapamazdım.... şimdiden bile dışarı çıkmak için bahaneler yaratıyorum.... ir de iş arkadaşlarımla sohbet etmekten, giyinmekten, işe giderken bakımlı olmaktan da çok zevk alıyorum....

aynısını ben de yaşadım dilekcim, kızım ağladı çok fazla. sakinleştiremedim... kaynanam da bana ver dedi. yok anne ben hallederim dedim ısrar etti. o ısrar ettikçe benim elim ayağıma dolandı. bir yandan kız ağlıyor, bir yandan ben kaynanamla mücadele ediyorum. benden farklı ne yapabilecekti acaba. sonra ses tonumu yükselterek anne ben hallederim dedim. sonra tamam dedi. insanın elini ayağına dolaştırıyorlar ya. kötü niyetli tabi değiller ama sonuçta annesi olarak çaba sarfediyoruz dimi.

ay dilekcim benim işim çok ağır değil belki ondan öyle düşünüyorum. bir de 9.30 da işte olup saat 4 te çıkıyorum. sadece öğlen süt sağıyorum işte, o da en fazla 15 dakika sürüyo, 200 cc doldurup bırakıyorum... yani benim çok zamanımı almıyor.

yaa sizdede oluyormu biri benden zorla alırsa cocugu kıramazsam ıcımden sakın susma oğlum ıyıce aglada anlasın dıyorum işe yarıyor:)

gülay aslında sen kucuk olanı versen sankı daha iyi beslenır gıbı gelıyor bana. yaglı kısma kolay ulaşır..

Bende öyle düşünmüştüm. Sonuçta mekan değiştiği için kafam başka bir şeyle meşgul olduğu için biraz daha rahatlarım diye düşünmüştüm. Yoksa iş azalmaz aksine artar

BEN GELDİM KIZLAR kızımı güzel güzel yıkadım doyurdum ve yatırdım... bugün ummuyenin hediyesiyle beraber babamızda kızımıza bi hediye almış.. ORG almış... facee imde kayıtlı olanlar görürler resimlerini.. akşamları huysuzlanmasına rağmen ondan zevk aldı gbime geldi her bastığında sesler çıktı heyecan yaptı iyice bastı.. mikrofonunu sölemiorum elinden hiç bırakmadı.. çok hoşumuza gitti.. yarın sabah keyfiyle daha çok seviceğinden eminim.. bebekleri oyalamak isteyen arkadaşlar için iyi bi eğlence gibi duruo..

kizlar cok tesekkur ederim
guzel sozlerinizi okudukca cok mutlu oldum
hepimiz bebeklerimize cok guzel baktik bakiyoruz
burda herkes birbirinden biseyler ogrenmeye bebegi icin en guzelini yapmaya calisiyor ben keni adima sizleri tanidigim icin cooook seviniyorum

yine uyandı yaaaaaaaaaaaaa
gündüz böle bi sorunumuz yok uyuyo dalıyo bi daha bi daha uyanmıyo,
gece 3 kez uyutup yatağına yatırıyom oğlum yine uyanıyo
neden oluyoki yaa ???
heellllppppp

yine uyandı yaaaaaaaaaaaaa
gündüz böle bi sorunumuz yok uyuyo dalıyo bi daha bi daha uyanmıyo,
gece 3 kez uyutup yatağına yatırıyom oğlum yine uyanıyo
neden oluyoki yaa ???
heellllppppp

benimkide öyle cnm aynen gece uykusuna geçeceği zaman tam 3 kere kalkıo emio tekrar bayılıo boşluk bırakmamak için heralde kaydirigubbakcemile2

benimkide öyle cnm aynen gece uykusuna geçeceği zaman tam 3 kere kalkıo emio tekrar bayılıo boşluk bırakmamak için heralde kaydirigubbakcemile2

ya emmeye kalkmıyo cnm öle gözlerini açıyo sinir ediyo benii
ne dimek canım kaile almakkkkklmaz: bisss seni çok seviyos topik olaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…