ya emmeye kalkmıyo cnm öle gözlerini açıyo sinir ediyo benii
ne dimek canım kaile almakkkkklmaz: bisss seni çok seviyos topik olaraktan
ayyy ancak uyudu benim paşa
uyanmazsa bi daha tabiii
gamzemmm yok yaa nerlerdekii??? özledim valla
yine uyandı yaaaaaaaaaaaaa
gündüz böle bi sorunumuz yok uyuyo dalıyo bi daha bi daha uyanmıyo,
gece 3 kez uyutup yatağına yatırıyom oğlum yine uyanıyo
neden oluyoki yaa ???
heellllppppp
:gitme::gitme::gitme: Nalan sölüorsunnnn
isterseniz sevmeyin valla kovalarım hepiciniziiiklava: klava: klava:
:gitme::gitme::gitme: Nalan sölüorsunnnn
isterseniz sevmeyin valla kovalarım hepiciniziiiklava: klava: klava:
kovarsın vallaaaa...korkuyom ben sendenlülülülülülü
eheheee kalbi temiz tülayım benimm işte geldim burdayımm ben topikte ustayıımm
naber canımcım ni vaa ni yok??
şekerim benimkide öyle ama hiç ellemiyorum kendi kendine bakına bakına dalıp gidiyo sende elleme boşver vıklaya vıklaya uyur... mesela belizin saati var 1de uyuyo 1e kadar 50 kere uyanıyo ama kendi kendine dalıp uyuyo en sonunda.... belki paşamında vardır vakti saati yav olamazmı :)
vaaayy kedinihal değil deli nihal mübarek delü karuuu lülülülülüll :)))) ay orglu resimlerinize yarıldım süper sanki sezen aksu nasıl almış mikrofonu şişmiş bide bişi slicek gibi kuzum yaa maşallah 41 kere... :)
nasılsın şeker ni va ni yok sizin orlaada :)
yaa sizdede oluyormu biri benden zorla alırsa cocugu kıramazsam ıcımden sakın susma oğlum ıyıce aglada anlasın dıyorum işe yarıyor:)
Aynen:dance::dance:
kızlar alttak utmayyınakın bekleerı. aman alssn yapmın ece bir yerde okudum yanlışmış.. durun bulayım o yazıyı sıteede okumustum yıne.. benımkıde aynı durumda gece uykusuna yatınca dfalarca uyanıyor. bır kaç kez denedım o uyandıgında emzırırsem uyuyor. yoksa bıraz uzuyor bu fasıl:)
hojgeldın gulum ya bizimki erkek sesi bi kart bağırıyo gelde alma kucağına...bizim seninki gibi annesine benzeyen narin bi kızımız yok...minicik bamyası olan bi oğlumuz var canııımmmmmm heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dimi zemuszemuszemuszemus çok sevdi meleğim...
iyi anam be ne olsun bi dedikodu yok.. hava soğuk kocişle ara soğuk ben soğuk kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
meryemcim anlıyamadım canım ..ne didinn ne yapmıcaz
yaaa gamzem ne doluymussun:) benım de bayramda bandırmadayız. giderken çocuk yol boyunca uyudu gece uyumuyor tabı. neyse salona gectım oyalıyorum cocugu kaynana geldı aldı kucagına ama ıstemıyorum vermek. ağla oğlum ıyıce cos dıyorum ıcımden ben dıyorum o cosuyo:)
yaa klavyenın ıcınee:) kablosuz yaa sanırım pılı bıtıyo:)
aglatarak uyutmayın dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?