• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Merhaba kızlar,
inşallah herkes iyidir. Hilalcim geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyorum bizde 4gündür öksürüyoduk geçer dedik ama geçmeyince dün doktora gittik bronşite çevirebilir dedi doktor. şimdi antibiyotiğe başladık. Allahım yavrularımızı hastalıklardan korusun, havalar çok kötü gidiyor bir iyi bir kötü olunca aldanıyosun.
bu arada doktor bıngıldak kapanmış, ama sorun yok dedi.
özgecim, resimleri göndericem, birde oğlumla yeni çektirmek istiyorum, iyileşsinde bir an önce.

canım arkadaşlarım, densizin biri kendini övmek için bir topik açmış, kızmaya bile değmez demekki övünülecek birşeyi olmamış hayatta. bırakın övünsün garip.

Merhaba kızlar,
inşallah herkes iyidir. Hilalcim geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyorum bizde 4gündür öksürüyoduk geçer dedik ama geçmeyince dün doktora gittik bronşite çevirebilir dedi doktor. şimdi antibiyotiğe başladık. Allahım yavrularımızı hastalıklardan korusun, havalar çok kötü gidiyor bir iyi bir kötü olunca aldanıyosun.
bu arada doktor bıngıldak kapanmış, ama sorun yok dedi.
özgecim, resimleri göndericem, birde oğlumla yeni çektirmek istiyorum, iyileşsinde bir an önce.

canım arkadaşlarım, densizin biri kendini övmek için bir topik açmış, kızmaya bile değmez demekki övünülecek birşeyi olmamış hayatta. bırakın övünsün garip.

Tamam tatlım bekliyorum ama cumaya kadar ok mi?

yollıyalım kuşum hemencecik yalnız bizim beraber yatarken var kızımla boydan yok sorun olurmuuu

tatlım 1 hamiş, 1 bebekle beraber resminiz 1 de bebeğin tek resmi lazım. Özelden msn adresini yaz istersen ekleyim seni

Merhaba Hepinize
Ben biraz önce üye oldum ve hiç bişey bilmiyorum bu siteyle ilgili. Bende Eylül 29da doğum yaptım sezeryan ile. Şimdi işe başladığım için oğluma annem bakıyor. Sabah emzirip bırakıyorum ve sabah sağdığım sütümü. öğlen tekrar emziriyorum yine sağdığımı bırakıyorum.Akşamda 4te yanındayım. Sağılan süt azalır ve kesilir diye duydum doğrumu sizcede???
Herkese iyi günler

Merhaba Hepinize
Ben biraz önce üye oldum ve hiç bişey bilmiyorum bu siteyle ilgili. Bende Eylül 29da doğum yaptım sezeryan ile. Şimdi işe başladığım için oğluma annem bakıyor. Sabah emzirip bırakıyorum ve sabah sağdığım sütümü. öğlen tekrar emziriyorum yine sağdığımı bırakıyorum.Akşamda 4te yanındayım. Sağılan süt azalır ve kesilir diye duydum doğrumu sizcede???
Herkese iyi günler

Merhaba canım hoşgeldin. Öncelikle hayırlı olsun bebişin. Yanlış duymuşsun tatlım tam tersi aslında sağdıkça artar sütün.

Merhaba Hepinize
Herkese iyi günler

hg cnm benim sagman bencede iyi kesilmez sıkıntı yapma cnm hayırlı olsun bebişin opuyorumnanaktan:nazar:

kızlar cahilliğime verin şu özel msjlarda resim nsıl yükleniyor.resimleri buldum ama yükleyemiyorm

dün kuzeyin kalbinde ki üfürme içn doktora gittik neyse ki masummuş 6 a sonra yine kontrol var.
Dün öyle bir şey gördüm ki gerçekten psikolojim bozuldu.

Günaydın kızlar.. Herkes iyidir inş. Dün kızımın hediyesi geldi. Resmini ekliyorum. Çok teşekkür ederiz Handancım. Kızım severek giyicek bappalarını :)

Eki Görüntüle 31678

çok güzelmiiişş canım güle güle giysin işallahhhh alamda sağolsun giydirende giyendee :))

Yawww senin laflarına bayılıyorum ben:))) Çok şekersin . Bende yazdım oraya utanmaz bu kadar lafın üstüne bir özür mesajı bile atmamış (senin için pis dedim).

ay o senin şekerliiin şekeriimm :)))) gerizekalı yaa sinir etti beni ama valla rahatladım ooohh bak hala pambuk gibiyim :)))) çok tişikkür ederim :))

Günaydın Özlemm, Baharr, Gamzee. Nassınız bacılar.??

günaydın canım ben geldim ama sen gidiyosun işlerim vardı anca topladım geldim ama herkes gidiyomu yoksaaaa kaçmayın la bendeeenn :)))

selam gÜzel anneler cİcİ bebekler nasılsınızzzzzzzzzzz

hoşgeldin yasemiinn iyiyiz senden naberr bebişko nasıll

güneşli bir günden hepinize mrb kızlare

merhaba şekerimde hayırdır ne güneşi o öle :))
valla burda hava bulutlu... sıkıcı bööğğgghh.....

dün kuzeyin kalbinde ki üfürme içn doktora gittik neyse ki masummuş 6 a sonra yine kontrol var.
Dün öyle bir şey gördüm ki gerçekten psikolojim bozuldu.

geçmiş olsun canım Allah beterşnden sakınsın kötüsü olmasın geçecek olsun dermanlı dert olsunda gerisi hiç önemli değil... Allah korusun yavrularımızı.... insan gördüğü daha kötü şeylerle nasıl dahada fazla şükür ediyo haline demi.... :Saruboceq:

Ya kızlar valla bu doğum benim bütün dengemi bozdu 3.5 ay bitti hala toparlanamadım 2 aydır acayip kabızlık yaşıyorum beynim patlıcak valla hele geçen ay tam 3 hafta boyunca kabızdım zaten 4 gündebir çıkıyodum oda 1 saatten aşağı çıkamıyodum wc den, inanın elime eldiven takıp elimle çıkarıyodum mafoldumben (kabızlığımın şiddetini anlamanız için yazdım kusura bakmayın :utangac: ) tuvalete girmek işkence oldu bir ara iyiydim ama dün akşam yine zorlandım, ekmek de yemiyorum içtiğim suyun haddi hesabı yok ne yesem ishal yapar nolur fikir verin bana :(((((

Back
X