Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salihas ,musyas bacılar bana resim yollucanızmı?????????
Merhaba kızlar,
inşallah herkes iyidir. Hilalcim geçmiş olsun canım, seni çok iyi anlıyorum bizde 4gündür öksürüyoduk geçer dedik ama geçmeyince dün doktora gittik bronşite çevirebilir dedi doktor. şimdi antibiyotiğe başladık. Allahım yavrularımızı hastalıklardan korusun, havalar çok kötü gidiyor bir iyi bir kötü olunca aldanıyosun.
bu arada doktor bıngıldak kapanmış, ama sorun yok dedi.
özgecim, resimleri göndericem, birde oğlumla yeni çektirmek istiyorum, iyileşsinde bir an önce.
canım arkadaşlarım, densizin biri kendini övmek için bir topik açmış, kızmaya bile değmez demekki övünülecek birşeyi olmamış hayatta. bırakın övünsün garip.
yollıyalım kuşum hemencecik yalnız bizim beraber yatarken var kızımla boydan yok sorun olurmuuu
Salihas ,musyas bacılar bana resim yollucanızmı?????????
Merhaba Hepinize
Ben biraz önce üye oldum ve hiç bişey bilmiyorum bu siteyle ilgili. Bende Eylül 29da doğum yaptım sezeryan ile. Şimdi işe başladığım için oğluma annem bakıyor. Sabah emzirip bırakıyorum ve sabah sağdığım sütümü. öğlen tekrar emziriyorum yine sağdığımı bırakıyorum.Akşamda 4te yanındayım. Sağılan süt azalır ve kesilir diye duydum doğrumu sizcede???
Herkese iyi günler
Merhaba Hepinize
Ben biraz önce üye oldum ve hiç bişey bilmiyorum bu siteyle ilgili. Bende Eylül 29da doğum yaptım sezeryan ile. Şimdi işe başladığım için oğluma annem bakıyor. Sabah emzirip bırakıyorum ve sabah sağdığım sütümü. öğlen tekrar emziriyorum yine sağdığımı bırakıyorum.Akşamda 4te yanındayım. Sağılan süt azalır ve kesilir diye duydum doğrumu sizcede???
Herkese iyi günler
kızlar cahilliğime verin şu özel msjlarda resim nsıl yükleniyor.resimleri buldum ama yükleyemiyorm
canım özelden msn adresni yaz ekleyim ordan yollarsın
tamam canım
dün kuzeyin kalbinde ki üfürme içn doktora gittik neyse ki masummuş 6 a sonra yine kontrol var.
Dün öyle bir şey gördüm ki gerçekten psikolojim bozuldu.
dün kuzeyin kalbinde ki üfürme içn doktora gittik neyse ki masummuş 6 a sonra yine kontrol var.
Günaydın kızlar.. Herkes iyidir inş. Dün kızımın hediyesi geldi. Resmini ekliyorum. Çok teşekkür ederiz Handancım. Kızım severek giyicek bappalarını :)
Eki Görüntüle 31678
Yawww senin laflarına bayılıyorum ben:))) Çok şekersin . Bende yazdım oraya utanmaz bu kadar lafın üstüne bir özür mesajı bile atmamış (senin için pis dedim).
Günaydın Özlemm, Baharr, Gamzee. Nassınız bacılar.??
selam gÜzel anneler cİcİ bebekler nasılsınızzzzzzzzzzz
güneşli bir günden hepinize mrb kızlare