2009 Eylül Anneleri

ay sagolun kızlar o sızın guzel gormenız ınankı.sukur bugunumuzeeee.ebrucum sen gel annem bıze memleketını gezdırelım vallahı bak saka degıl.bız buradayız lıcne kartımıda bugun aldım sukurler olsun artık oturumda var.sofyadayız bılıyorsun valla gosterelım buraları basımızın uzerınde yerınız var.
ya demet oda ayırmadan bahsetmıssın yavrum ben gece kalkıp kalkıp bakıyom bence henuz erken ayırmak ıcın ya.onlar anne sefkatıne muhtac yaf.len aglıcam sımdı:)

kiz ayfer biz odasini ayirdikta anne sevkati gostermiyoz mu yaneeee
saka bir yana biz odasini ayirali 1 ay oluyor cok rahat etti oglum
bende her sesini duyuyorum telsizde var sorun olmadi

ayferim valla gelelim sofyaya o zaman hem yakinda
ne guzel gezeriz birlikte super olur yaw

facebooka baktim 2009 eylul anneleri sayfasina
ne guzel resimler var masallah herkese insan doyamiyor bakmaya

Günaydın kızlarr. Nabersiniz?

Ayy ben bugün pek neşelüyüm :))) sabah tartıldım 3 haftada 2 kilo vermişim iyimi bilmiyom ama :uhm: yinede çok hoşuma gitti hehehe

Günaydın kızlarr. Nabersiniz?

Ayy ben bugün pek neşelüyüm :))) sabah tartıldım 3 haftada 2 kilo vermişim iyimi bilmiyom ama :uhm: yinede çok hoşuma gitti hehehe

Çok iyi. Ben tartıya çıkmıyorum vallahi yemeği kesersem süt hiçten olmaz diye. 1 ay daha dombili gezeceğim.:roflol:

selam... cemaat bugün pek sessiz :)
özgecim kilo vermişsin pek güzel pek ala walla. ben 64 e indim çakıldım kaldım.gerçi bu kadar yemek yemeye almadıysam kilo demek yemezsem kilo verebilirim diye düşünüyorum :)) züğürt tesellisi ama napam. :)

Çok iyi. Ben tartıya çıkmıyorum vallahi yemeği kesersem süt hiçten olmaz diye. 1 ay daha dombili gezeceğim.:roflol:

Valla camış gibide yiyorum kızlar. nasıl verdim bende bilmiyorum

ozgeeeem bende 1 kilo almisim ama ben bu aralar tatlilara bi dadandimki sorma gitsin
poooooof ama dun gece karar verdim 65 olana kadar tatli yassahhhh

baharcim napiyosuuuun geliyoruz di mi cumartesi
sana yazmistim ama okuyamamissindir belki dedim ki calisan insansin is ali efe ev derken zaten yoruluyorsun
sakin hazirlik yapma herkes gelirken yaninda yiyercek biseyler getirsin kimse yorulmadan yiyelim icelim
zaten maksat gorusmek deil mi ni dersiniz demistim ama kimseden ses cikmadi
ben kendi adima yiyecegimle geliyorum cumartesiii lülülülülülü

yaaa yine ayni yesen bile sonucta ise baslayinca daha cok yoruluyorsun gunduz iste calis aksam evde calis cocuk bak derken kilolar gitmeye baslar tabeeee
bende mart 15 e kadar boole dombili mi takilcam yohsam

yaaa yine ayni yesen bile sonucta ise baslayinca daha cok yoruluyorsun gunduz iste calis aksam evde calis cocuk bak derken kilolar gitmeye baslar tabeeee

Yok yooooooooookk boğazdan kısmak olmazzzzzz. Bebelerimize gidiyor sonuçta onlar. Ye bacım tatlını tuzlunu kesme sakın

ah benim ince düşünceli arkadaşım. yok siz hiç zahmet etmeyin ben hazırlıcam herşeyi babanem de yardım etcek. cuma akşamından hazırlıcam çoğunu zaten canım benim. siz kuzucukları getirin yeter. :)
canım ben çalışmaya başladım ama pek fark etmedi. emzirmeyi bırakınca azcık boğazımızı tutcaz o kaddaarr...

yaaa baharcim valla bak nolur ugrasma bir iki sey olsa yeterde artar bile hem dedigim gibi ben pasta alirim sen ona gore tatli yapma en azindan

emzirmeyi birakinca diyonda biz bu sipalari daha ne kadar emzircez her yerde 2 yas diyorlar 2 yasina kadar emerse rejim yapamicam dimek mi oluyior bu simdi aboooow
benim bademcik ameliyati olmam lazim ama emzirdigim icin olamiyorum onun icinde sutten kesmeyi beklicem ama bakalim nasil dayanicam

bizde bugun temizlik gunu
temizlige gelen kadin 1 haftadir gripti evi pohh goturuyodu afedersiniz
simdi her yer kalkti ortalik toz duman
hic hoslanmiyorum evin bu halinden evde bir yabancinin olmasindan ama yapcak biseyde yok tabi
simdi evden kacmanin yollarini ariyorum hava yagmiyor alisi 1 saat felan yuruteyim arabayla olmadi

bide gelecek ay bakici bakmaya baslamam lazim benim ufaktan
ben ise baslamadan 1 ay once baslasinki beraber de bir sure gecirip huyumuzu suyumuzu ogrenelim
kizlar var mi onerileriniz ne sorayim neler istiyim bakicidan gorusmede

öncelikle merhaba eylül anneleri
dün doktor kontrolümüz vardı ve meleğim 6,300 kg 66 cm de boyu var saolsun benim kayın validem canımı çok sıktı sanki bebeğim çok zayıfmış gibi basladı söylenmeye canımı çok sıktı hemde çokkkkkk sizce kilosu nasıl ?.....gerçekten zayıfmı ( benden önce doğum yapan bir akrabamız var devamlı onunla beni kıyaslayıp duruyo bak onun bebeği nasıl diyip duruyo ...

çok haklısın ebrucum ben de zaten kafaya koymuştum kekti börekti muhakkak birşey yapıcam getiricem inşallah..

Ya arkadaşlar nolur kusura bakmayın ama bebeği şöyle kilolu olupta bu soruyu soran insanlara anlam veremiyorum. benim kızım dörtbuçuk aylık rdaha yeni 5,5 kilo oldu bi kere bile sorun etmedim kilosunu benim kızım zayıfmı demedim. senin ki daha gördüğüm kadarıyla 2,5 aylık ben olsam heralde aaa acaba neden bu kadar fazla kilolu diye düşünürdüm ki onada bişey demem çünkü anne sütüyle alınan kilo yürümeye başlayınca veriliyo. Yani gayet sağlıklı sıhhatli bebeğin kaynananın çenesini kapıyamıyo musun. ayrıca doktorunuz size persentil kağıdı vermiştir kaçıncı persentildesiniz görüyosundur ki eminim önden önden gidiyosunuzdur :)

Ya bu arada herkese günaydın tünaydın karışımı bişey. valla yeni kalkmadık haaa bibuçuk saat oluyo :) off bugün iki gündür karnımda acayip bi sancı var böyle dikişimi mi üşüttüüüm yoksa hastalancamda hastalanamıyor muyum yoksaaaa hamileyimde o mudur deeeeermişim Ay Allaaaah korusun ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…