• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ÖZGECIM SENIN KIZ DONUYORDU DIMI:) BENIM TEMBEL ESEK DONMUYOR. NE SEKILDE YATIRMAK LAZIM DONMEDI ICIN:) COK KISA SURE YUZUKOYUN YATIYOR BARI DOGRU POZISYONDA DEGERLENDIRELIM:p

yerim kızını ben benimki uyudu gözünden uyku akıyodu agladı yastıga koydum gitti hehe

ne güzell bende şimdi sallıyorum beşiğinde bakalım ne zaman uyucak

ÖZGECIM SENIN KIZ DONUYORDU DIMI:) BENIM TEMBEL ESEK DONMUYOR. NE SEKILDE YATIRMAK LAZIM DONMEDI ICIN:) COK KISA SURE YUZUKOYUN YATIYOR BARI DOGRU POZISYONDA DEGERLENDIRELIM:p

evet cnm yüzükoyun dönüyor genelde öyle dene sende bakalım

nasıl yanı sırt ustu yatarken yuzukoyunmu donuyor?

benımkını yuzukooun yatırıyorum kafayı kaldırıyo saga sola bakıyo bıraz donmeye calısıyor sonra sıkılıuyor burnunu yere sürtüyo:) bi kaldırıyorum burnu kıpkırmızı olmus:)

slm kızlar...bebişlerinizin emmesi nasıl.benim sütüm yetmiyor galiba saat başı emiyor.ay sonu kilosuna baktıracam en son 2 aylıkken 6.5 kiloydu.mama versem mi?

nasıl yanı sırt ustu yatarken yuzukoyunmu donuyor?

benımkını yuzukooun yatırıyorum kafayı kaldırıyo saga sola bakıyo bıraz donmeye calısıyor sonra sıkılıuyor burnunu yere sürtüyo:) bi kaldırıyorum burnu kıpkırmızı olmus:)

yok bacım yüzükoyun yatarken dönüyor demek istedim :)))))) sırtüstü yatınca daha zorlaıyor dönmek için

slm kızlar...bebişlerinizin emmesi nasıl.benim sütüm yetmiyor galiba saat başı emiyor.ay sonu kilosuna baktıracam en son 2 aylıkken 6.5 kiloydu.mama versem mi?

eger sütün yetmiyorsa mama vermek gerekır tabi. ama eger çok fazla aglayıp çok rahatsız etmıyorsa dr kontrolunu bekle kılo alımında sorun yoksa dr zaten mama kllan der

sağol ozgecım. altında yastık varken donuyor benımkı duz yerdeyken yapamıyor:) erkeklerımız bıraz tembel. eylul kızları daha aktıf:) maşallahh diyimm

kızlr bırde benım hayatımda hiç dokulmedıgı kadar çok sacım dokuluyor.

tuba gecmıs olsun. benım kırmızı lahana hiç aklıma gelmedıgınden hep yedım. ama boyle bır sıkıntı yasamadım.

Back
X