• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

bu arada bizimki de dönmüyor yaa

meryem aynı defne de sağa sola kafayı döndürüp kalkmaya çalışıyor ama dönmüyor ..

sağol ozgecım. altında yastık varken donuyor benımkı duz yerdeyken yapamıyor:) erkeklerımız bıraz tembel. eylul kızları daha aktıf:) maşallahh diyimm

kızlr bırde benım hayatımda hiç dokulmedıgı kadar çok sacım dokuluyor.

oyyyyyy meryem senindemi. Ya ben yakında kel kalcam. acaba vitamin falanmı içmemiz lazım yoksa hava değişimindenmiki yaaaaaa?

sagol ozgecim gaz diyor dr.umuz..benim yediklerimden oldu sanırım. son zamanlarda gaz olmuyor diyerek dikkatsiz davranıyordum :(((((((( 2.kez emdi çok şükür şimdilik kusma yok daha..

doğru cnm ya yediklerindende olabilir. aslına bakarsan bende dikkat etmiyorum genelde ama geceleri çok huzursuz oluyor bir iki tepişiyo pırtlıyo sonra :) geçmiş olsun defne kuzuma

özge ben çok zayıfladım dıye zaten vıtamın kullanıyordum. sac modellerımız aynı acaba ondanmı:)
ben bırde sampuan değiştirmiştim acaba ondannmı dedım. az evvel banyo yaptım taradıkca tutam tutam sac gitti

slm kızlar
tuba geçmiş olsun canım.bende gecen gün kurufasulye yedim ama cok şükür etkilemedi kızı.drlar yenilen besinlerin çok etkilemediğini söylüyor ama cocuktan cocuğa fark oluyor demekki.

kızlar benimde saçım bu aralar çok dökülüyor.kızımında aynı derece dökülüyor.

yok benim kızzda dönmüyor.dün yüzüstü yatarken dönmek için hamleler yaptı ama yok beceremedi kuzum.

selam kızlar çok yoruldum hem bütün gün kızım tepemden inmedi hemde çat kapı misafir geldi.. allahtan ucundann evi toplamıştım azcık çok rezil olmadım.. şimdide başka misafirim var ben süt sağmaya kaçtım. sizlerden ne haber

iyi akşamlar kızlar bizde bugün hediyemizi kızımla çıkıp gülnaza gönderdik. inşallah beğenirler. sonra halamıza gittik biraz yarın ben çalışmaya başlıyorum günde dört saat gidip gelicem halamızla anlaştık o bakacak :)

ıyi akşamlar tatlı arkadaşlarım?
Nabersiniz geçmişi oku oku bitmiyor bari günümüze döneyim dedim:)) Bende herşey aynı umarım herkes iidir demek yarın işe başlıyorsun Tubacım hayırlı olsun artık sende biz gibi çalışan anneler kervanına katılacaksın. Nerde başlıyorsun çalışmaya?

Back
X