iyi akşamlar kızlar bizde bugün hediyemizi kızımla çıkıp gülnaza gönderdik. inşallah beğenirler. sonra halamıza gittik biraz yarın ben çalışmaya başlıyorum günde dört saat gidip gelicem halamızla anlaştık o bakacak :)
Bakıcı işi çok zor yaaa. Bende kara kara düşünüyorum.En azından güvenebileceğiniz birisi. Ne mutlu size yakınımda kimsem yok.Allah yardımcın olsun.
Dilekcim yanlış hatırlamıyorsam senin kızının cildi çok hassasdı demi. Hangi krem ve nemlendiriciyiş kullanıyordun yazarmısın. Bizimde bazı şikayetlerimiz var. Doktora danışıp onları kullanayım.
özge ben çok zayıfladım dıye zaten vıtamın kullanıyordum. sac modellerımız aynı acaba ondanmı:)
ben bırde sampuan değiştirmiştim acaba ondannmı dedım. az evvel banyo yaptım taradıkca tutam tutam sac gitti
Hormonlar değişiyor demekki artık saç dökme dönemindeyiz benimde dökülüyor. Kızımında saçlarının yarısı gitti neredeyse ve cansızlaştı. Yerine yenileri gelir inş.