• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

nasılsınız güzeller biz kızımla hint müzigi açtık kızım bayılıyo oyun hjavalarına bende karşısında oynuyom kıkır kıkır gülüo hoşuna gidiyo oda ellerini ayaklarını vuruyo heycan yapıp yere hehe

aynı yaa bizde öyleyizz :)))
biliyormusun ilk doğdugu gün hastanede yere çanta düştü bu fırladı uykusunda şu cırt cırtlı cüzdanlar olurya o gün ona bile fırladı daha doğalı saatler olmuş
sonra biz gidip işitme testi yaptık bize kızdı tanıdıklar bu çocuk ilk doğdugu gün en ufak sese uyandı siz gidip para verip test yaptınız zaten duydugu hemde çok iyi duydugu belli diye :)))
ama böyle çok zor ece yaa herşeye uyanıyorlar koltuktan kalkerken ses yapsa açıyor gözünu

canım benim büyük oğlanda bebekken öyleydi şimdi iki yaşında uyurken tepesinde davul çalsan uyanmıyo o derece yaniiiiii büyüdükçe uyku derinleşiyo sanırsamgamyoncuiremsu

nasılsınız güzeller biz kızımla hint müzigi açtık kızım bayılıyo oyun hjavalarına bende karşısında oynuyom kıkır kıkır gülüo hoşuna gidiyo oda ellerini ayaklarını vuruyo heycan yapıp yere hehe

malallahh maşallahhh

canım benim büyük oğlanda bebekken öyleydi şimdi iki yaşında uyurken tepesinde davul çalsan uyanmıyo o derece yaniiiiii büyüdükçe uyku derinleşiyo sanırsamgamyoncuiremsu

ayyyy ne güzel inşallah bunlarda onun gibi olur :)))

hızınıza yetişemiyorum maşallahınız var hepinizin.ya süt sağma hakkında pek bilgim olmadığı için yazamıyorum.

geldin sonunda sende başka bi konuda yaz cicim :))

buarada ben kıvırıyom ama napıyım kucak istiyo yoksa yarım saat uykuyla duruyommm bugün bütün gece salladım kızı şimdide oryanteli oldum yavrumun hehekaydirigubbakcemile3

ya alıntı yanlış olmuş

biz anladık canımmm ee anlat bakalım
oğlun vardı demi senin 1 ekimde doğum yapmıştın
yanlış hatırlamıyorsam

buarada ben kıvırıyom ama napıyım kucak istiyo yoksa yarım saat uykuyla duruyommm bugün bütün gece salladım kızı şimdide oryanteli oldum yavrumun hehekaydirigubbakcemile3

analar evlatlarının herşeyi
oyuncagı oryanteli arkadaşı eşimin deyişi ile süt ineciği :)))
herşeyii onlarda bizim herşeyimiz

biz anladık canımmm ee anlat bakalım
oğlun vardı demi senin 1 ekimde doğum yapmıştın
yanlış hatırlamıyorsam

analar evlatlarının herşeyi
oyuncagı oryanteli arkadaşı eşimin deyişi ile süt ineciği :)))
herşeyii onlarda bizim herşeyimiz

vallahi öyle cnm ya ecel teri döktüm beş dkda ayakta uyuyom çaktırmıyom gülüyom ben stresli olunca otomatik oda kaşlarını çatıyo delikızan hehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X