nihallll rüyanı ben yorumlamıyım ayıp olcek şimdikDDD
neymiş kız merak ettim şimdi:jeyyar:
bu arada beni topiğin en meraklısı seçecekler kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa bebeklere bilezikmi takıyo akrabalarınız ne güsel allah herkese böle akraba versin:jeyyar:
düşünsene 4 tane torun vardı hepside kız.kasımda ki de kız doğurdu.şimdilik tek erkek benim ki.
ooo maşallah bizde babaaaneler bulgaristan göçmeni baba trakya anne çankırı ben dogma büyümüistanbul eşim erzurum dadaş kızda karışık olcakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nihalcim sanırsam anne tarafından bi tanıdığın sana biraz zarar verebilir gibi yorumladım ama bi fizikçi olarak rüya yorumuma ne kadar güvenebilirsin bende bilmiyomCADIARZU
bilmiyorumki doktorlar sanki benim için özel gelmişlerdi ısrarla başımdaaydılar... galiba börekler rüyama girdii baharıma inşlhh gidicemm tabi tuuba beni unutmazsa....kaydirigubbakcemile
hayır olsun seninde yılan düşman diye biiyorumm ama...
bu arada(bu kelimeyi çok seviyorum). bebişlerinizi yavaş yavaş oturtuyormusunuz.
kızım kaka yaptı ama suu gibi ne demek oluyor bu kızlar? üşüttümmü çocugu?
cnm diş çıkarma dönemindeyse oluyo benimkide öyleydi doktor damakları dişe hazırlanıyo dedi ishal olur dedi bebekler üşütmediyse ondandır
hayır canım bizim dr 6.aya kadar oturmasın ama kucağında kısa süreli oturabilir dedi
tubacim alininde kakasi civik 2-3 gundur ishalk dicem ama 1 yada 2 kez yapiyor kakasini yani ishal olsa daha cok yapmasi gerekmez mi
genel halide iyi olunca ayni kusmasi gibi bunu da takmadim ben pek
bizimkide mi dis cikarcak yoksa
ozgecim emdi mi kizin bu sefer
baharcim sakin cok yorma kendini kizariz oglumla heeeeee
adreside aldik canim