• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

slm kızlar bugün içim buruk biraz öğrencilerimden ayrı bir dönem geçiriyorumm ve bugün beni kimse aramadı.... öğretmenler günümü kutlamadılar.... ve annem bana küsmüşşş hastaymış aramamışım arkadaşlar inanın kaç kere aradımm ama tel kapatmıştı... gitmem mümkün değil malum domuz gribi sebebi ile dışarı çıkamıyorum bugün aradım yine annemi yiğenim çıktı telefona annem arkadan kapat çabuk telefonu diye bağırıyordu çocuğa ayy çok kötü oldumm saatlerce ağladım... bugün depresyondayımm..

canım üzülme öğretmenler günün kutlu olsun
bebeğinin de öğrenciliğini görürsün inş.
annen de hasta olduğu için duygusallaşmıştır bayramda gönlünü alırsın

ємєℓ;10225036 .!.:
birde kızlar yatak odamıza cingen besigi kurduk :) tam yatagımızın ustunde onda uyuyo çok sukur dalınca ordan yatagına alıyoruz
emelcim canım benim çok iyi yapmışsınız... bizim de mümkün olsaydı keşke ama ev yeni ve eşim beceremez kim yapaccak...
Canım benim kıyamam sana. opuyorumnanaktan

Öğretmenler günün kutlu olsun bitanem.

Annende baya nazlanmış sana :)) üzmüş seni belkide farkında olmadan. Merak etme cnm araşırsınız o senin sende onun gönlünü alırsınız. Anneyle yavrusu küsüşürmüymüş hiç?

canım üzülme öğretmenler günün kutlu olsun
bebeğinin de öğrenciliğini görürsün inş.
annen de hasta olduğu için duygusallaşmıştır bayramda gönlünü alırsın
çok komik yaa artık sıksık küsüyor herşeye zaten loğusayken ömrümü yedi şimdide küserek... öff.. anne evladına küsermi yaa.. :umursamaz:

Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar.. Beni merak eden herkese bize dua eden herkese teşekkür ederiz. Allahın izniyle bu işde sonuçlandı ve sonucu güzel oldu ameliyat falan gibi bir durum olmayacak sadece biraz kontrol altında olucaz ama inşallah hiçbirşey çıkmadı ve doğamın başında ki kemik kendi kendinede düzeliyor. Bu haberi sonuçlansın öyle paylaşayım dedim ve hemen koştum arkadaşlar çok mutluyum çok anlatamam . mevlam hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah.

emelcim canım benim çok iyi yapmışsınız... bizim de mümkün olsaydı keşke ama ev yeni ve eşim beceremez kim yapaccak...

çok komik yaa artık sıksık küsüyor herşeye zaten loğusayken ömrümü yedi şimdide küserek... öff.. anne evladına küsermi yaa.. :umursamaz:

Küser hayatım... Benim annemde benim hamileliğimin son birbuçuk ayı boyunca bana küstü. doğurunca nolduysa biranda barıştı..

Evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhabalar.. Beni merak eden herkese bize dua eden herkese teşekkür ederiz. Allahın izniyle bu işde sonuçlandı ve sonucu güzel oldu ameliyat falan gibi bir durum olmayacak sadece biraz kontrol altında olucaz ama inşallah hiçbirşey çıkmadı ve doğamın başında ki kemik kendi kendinede düzeliyor. Bu haberi sonuçlansın öyle paylaşayım dedim ve hemen koştum arkadaşlar çok mutluyum çok anlatamam . mevlam hepinizin çocuğuna sağlık sıhhat versin inşallah.

canımmmmmmmmmmmmm çok sevindim inan kendi evladımız gibi merak ettik...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...kızım farenjit olduda nasıl üzülüyorum...kimbilir sen neler çekmişsindir.ama inşallah tamamen düzelcek doga kızımız...rabbim minik yürekleri koruyor sen merak etme annesi...duayla kal...gözün aydın çok geçmiş olsun cnmkaydirigubbakcemile5

Çook sevindim Tuğbacım. ıçimize su serptin. Allah beterinden korusun.çok geçmiş olsun canım

canımmmmmmmmmmmmm çok sevindim inan kendi evladımız gibi merak ettik...rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...kızım farenjit olduda nasıl üzülüyorum...kimbilir sen neler çekmişsindir.ama inşallah tamamen düzelcek doga kızımız...rabbim minik yürekleri koruyor sen merak etme annesi...duayla kal...gözün aydın çok geçmiş olsun cnmkaydirigubbakcemile5

Canım ya çok teşekkür ederim. Evet doktor ameliyat dediğinde bide böyle anlatınca kafasındaki kemikler kırılcak falan ne yalan söyliyim dünyanın sonu gelmiş gibi hissettim.

öncelikle hoşgeldin aramız canım
yeni katılan bi çok arkadaşımız olmuş maşallahh hepsine hoşgeldin diyorum :))))
canım pişiği yok peki ya gazı ne durumda çünkü bu saydıklarım gerçekten gaz ve pişik yapıyor
dr.umuz da kesinlikle içilmemesi ve yenmemesi konusunda hassas

hoşbulduk arkadaşım,
valla çok da gaz yapmıyor..hasta olmamam daha önemli böyle bir zamanda diye düşünüyorum..allah korusun..portakal biraz yapabilir ama nar kesinlikle yapmıyor..ayrıca ben bol bol yeşil salata, maydonoz, nane, dereotu yiyorum..sütü çok arttırıyor..domates zaten yemiyorum..mevsimi geçti artık

teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:

Eklentiler

• $zeyno.webp
    $zeyno.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $100_2722.webp
    $100_2722.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 23
teyzeleri kızımı ilk defa koyuyorum resmini fırsatım hıc olmuyo cok kucakcı hep kucakta uyuyo,gezıyo hıc bısey yapamıyorum ben ya:çok üzgünüm:

hay maşallah çok şeker 41kere maşallah kızımıza avalla sahile yakın biyerde oturuyon sanırım kıskandım denize hasret yaşıyom çerkezköyde istye geleyim bende sahile atıcam kendimiopuyorumnanaktan

selam kızlar
kızım da çok hasta
doktora gittik bugün, kanda iltihap çıktı, antibiyotik iğne verdiler kızıma
nefes alamıyor, yoğun blgam var ve ateşi çıkıp duruyor
çok üzüldüm eve gelince ağladım, üzüldüm haline kızımın
acı acı ağlıyo

tubanın kızının neyi var, ben geçmişi okuyamadım, Allahım tüm hastalara acil şifalar versin
ben grip olmuştum bende mikrop aldı kızım
aman sizler dikkat edin bari, keşke maske taksaydım :((

tesekkur ederız teyzesı.hemde 5dk bıle yok gel arkadasım kocaeliye gezdırırım ben senı cok guzel seka parkımız var

selam kızlar
kızım da çok hasta
acı acı ağlıyo

tubanın kızının neyi var, ben geçmişi okuyamadım, Allahım tüm hastalara acil şifalar versin

tesekkur ederız teyzesı.hemde 5dk bıle yok gel arkadasım kocaeliye gezdırırım ben senı cok guzel seka parkımız var

kıyamam ona ben çok geçmiş olsun cnm bnm ya melegine acil şifalar zeynep bu arada kızımın adaşısın adı zeyneb ada benimkininde sagol cnm düşünmen bile yeterli gelmiş kadar oldum otatlı kızınla senin resmini görünce annesi gibi güsel hatun olcak kızındaaopuyorumnanaktan

selam kızlar
kızım da çok hasta
acı acı ağlıyo

cnm ben sana demiştim dimi aman dikkat et kızına bulaşmasın diye...çünkü aynısını ben yaşadım benim hastalıgım kızma bulaştı halada talatamadı kuzum aynen sizinki gibi...ateşi yükseliyordu.burnu akıyo gözleri akıyo.öksürüyodu...üstelik burnu ve bogazları tıkalıydı.farenjit olmuş yavru kuşum..öksürügü hapşırıgı geçti şükür ama bogazının tıkanıklıgı geçmedi tıkanıp kalıyo hırıl hırıl yavrummafoldumben bizde antibiyotik kullanıyoruz balgam sökücü ve burnuna serum fizyolojik...bilemiyorum ilaçlardanmı nedir hep uyuyo :gitme: üstelik okadar iştahsızki.biberonuda almıyor artık mamayı hiç yemiyo..zorla enjektörle yediriyorum:gitme: çünkü ilaçlar isal yaptı minnoşumu.sıvı kaybediyo:sinifsinif::gitme: sizdede iştahsızlık varmı:gitme:

ayyy cok tesekkur ederım bende anasının guzellıği kalmadı kıloları veremedi valla 4 aylık gobek var

buda ailecek resmimiz babası bakıyoda fırsat buldum

Eklentiler

• $100_2735.webp
    $100_2735.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $seco1.webp
    $seco1.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 29
Back
X