Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Defne ve Esra prensesler karşınızda. kalan resimleri albüme eklicem. ekleyince bilgi veririm.
bu arada tulayla konusunca aklıma geldı.ben ayaklı tulum gıydırıyorum hep altına.ıcıne havlu corap ayagına yanı.patık falan gıydırmıyorum.dısarı cıkarkende pantolon ıcıne uzun corap ve ayagına havlu corap ve ayakkabı patıgı.sız nasıl yapıyorsunuz
sinemcim üzülme canım bizde ılk ay çok az kilo almıştık mama takviyesine ragmenkızlar............cok uzgunum...bugun dorugun doktor kontrolu vardı.bu ay sadece 350 gr almıs(((( bı gerıleme oldugunu hıssetmıstım ama bu kadarını tahmın etmemeıstım.hemen mama baslamalıyız dedı.coooooooooook uzgunum.her ogunde en az 100 ml ıcmesı gerek dedı.3 saatte bır.oysa doruk 50 ıcıyo.gerısı zar zor.en sonuda kyafetlere zaten....yardım ıstıyorum sızden.ozellıkle hem mama hem sut veren arkadaslarımızdan.nasıl beslıyosunuz kızlar hangı mamayı kullanıyosunuz? aydınlatın benı nolur..........
durrr hemen sorun olarak nitelendirme :) çok normal bu zamanlarında... elini keşfetmeye başladılar ve kendilerine güven duygularını ellerini emerek oluşturuyorlarmış. hem artık ağızlarına yakın ne varsa ağızlarına alıp emmeye çalışacaklar. bunun nedenide herşeyi tanımaya duyu organlarıyla başlıyorlar. yani görmek dokunmak tadmak onlar için cisimleri tanıma yolu. öksürük gün içinde ve uyanıksa ve kesik kesikse hastalık değil ilgi isteme oyun isteme eğilimidir. onu kucağına al veya onla konuş arada tekrarlar bunu...eğer uyurkende öksürüyorsa ve içinden ses getirecek kadarsa o zaman hastalanmıştır. dr.unuza götür...
işte böle büyüyoooo bunlar korulacak bişi yok
canım sendemi başladın mamaya ee peki kendi sütünü hiç vermiyosuncanım benim hiç üzülme benimde sütüm yaramıyodu kızım 1 ayda sadece 400gr almışrı sonra mamaya başladık ayda 1,500 e yakın almaya başladı bazen fazla düzelir möerak etme mamayı beyenmemeişde olabilir ben aptamil veriyorum 2 saatde bir 90cc veriyorum canım yani toplamda 900 cc veriyorum
tubacım bizimkide çok mızıklanıyo offf derdi nedir bılmıyorum gunduz uykusu 5 er dk hiç iş yapamıyorumbebişlerinin uykusu düzenli olan arkadaşlara soruyorum. ( baharcım sanırım sen de yazmışsın 10 gibi uyuyor, 3 gibi kalkıyor diye ) ... gündüzleri uyuyorlar mı bebişleriniz?? eğer gündüz uyumayıp gece uyuyorsa bu şekilde düzenli olarak anlayacagım. ama hem günduz hem gece bu şekilde uyuyorsa bizim ki niye uyumuyor?? defne genelde geceleri sık uyanıyor, gündüzleri de 1-2 saat molalar verip uyumak istiyor..sıkıyorsa uyutma, ağlıyıp mızıklanıyor durmadan..
hadi iii geceler bizim size tatlı rüyalarban yatıyorum kızlar herkese iyi geceler
bu arada tulayla konusunca aklıma geldı.ben ayaklı tulum gıydırıyorum hep altına.ıcıne havlu corap ayagına yanı.patık falan gıydırmıyorum.dısarı cıkarkende pantolon ıcıne uzun corap ve ayagına havlu corap ve ayakkabı patıgı.sız nasıl yapıyorsunuz
ayyy konuşmayı özlemişim hazır beyfendıde uyuyorken
yaaa yagız bi haftadır kabız 2 gunde bir kaka yapıyo o da zorla popoya zeytınyagı sürüyoruz öle önceden en az 1 kere yapardı günde şimdi ne oldu bılmıyorum zeytın yagı katıyrm mamanın içine rezene veriyorum yok acaba yeterlimi beslenemiyo günde 3 defa mama veriyorum ama versem 6 defa bile içer bide üstüne beni emer çok iştahlı biçocuk mama bitince aglıyo çokta vermek istemiyorum
niye kabız olabılır ki siz bende wc 2 gunde bir çıkıyorum ama benim dogumdan sonra hep böle idi yavrumun yeni çıkıyo:gitme::gitme:

tatlım bende mama ve süt veriyorum..Ülker hero baby lactum 1..bide Ülker hero baby nin bebek formülü..kilo alımıda gayet iyi.Aptamil vermiştim içmedi..içincede midesini bulandırdı yüz ifadesinden belliydikafamçokkarıştı ve o zamanlar hero baby nin 3 ölçeğiyle doyarken aptamilin 5 ölçeğiyle ancak doyuyordu..bide benimki midesinde 1 çay kaşığı bile boşluk kalsa onu içiyor öyle susuyor.yoksa ağlaması hiç kesilmiyor..vede uyumuyor..belki seninkide mamayı beğenmemiş olabilir..kızlar............cok uzgunum...bugun dorugun doktor kontrolu vardı.bu ay sadece 350 gr almıs(((( bı gerıleme oldugunu hıssetmıstım ama bu kadarını tahmın etmemeıstım.hemen mama baslamalıyız dedı.coooooooooook uzgunum.her ogunde en az 100 ml ıcmesı gerek dedı.3 saatte bır.oysa doruk 50 ıcıyo.gerısı zar zor.en sonuda kyafetlere zaten....yardım ıstıyorum sızden.ozellıkle hem mama hem sut veren arkadaslarımızdan.nasıl beslıyosunuz kızlar hangı mamayı kullanıyosunuz? aydınlatın benı nolur..........
canım benimkide yapıyor..hatta 3 parmağını bile ağzına alıyor diyebilirim..ama bu hareketi acıkmaya başlayınca daha sık yapıyor...aklında bulunsunOğlum 2 aylık oldu.ama bu aralar elini çok sık emiyor.mümkün olsa iki elini birden sokcak ağzına.acıktığından yapıyordur diye emzirmeye çalışıyorum.ama değil.huy edindi galiba.ne yapabilirim.sizce bu böyle devam eder mi?
ayrıca öksürmeye basladı bu aralar bu şekil sorun yasayan varmı ?
benimki gecede gündüzde uyuyor...yeterki karnı tok olsun..karnı aç olunca yada tam doymayınca hem ağlıyor hemde 10 dakika geçmeden kalkıyor..bebişlerinin uykusu düzenli olan arkadaşlara soruyorum. ( baharcım sanırım sen de yazmışsın 10 gibi uyuyor, 3 gibi kalkıyor diye ) ... gündüzleri uyuyorlar mı bebişleriniz?? eğer gündüz uyumayıp gece uyuyorsa bu şekilde düzenli olarak anlayacagım. ama hem günduz hem gece bu şekilde uyuyorsa bizim ki niye uyumuyor?? defne genelde geceleri sık uyanıyor, gündüzleri de 1-2 saat molalar verip uyumak istiyor..sıkıyorsa uyutma, ağlıyıp mızıklanıyor durmadan..
ayyy konuşmayı özlemişim hazır beyfendıde uyuyorken
yaaa yagız bi haftadır kabız 2 gunde bir kaka yapıyo o da zorla popoya zeytınyagı sürüyoruz öle önceden en az 1 kere yapardı günde şimdi ne oldu bılmıyorum zeytın yagı katıyrm mamanın içine rezene veriyorum yok acaba yeterlimi beslenemiyo günde 3 defa mama veriyorum ama versem 6 defa bile içer bide üstüne beni emer çok iştahlı biçocuk mama bitince aglıyo çokta vermek istemiyorum
niye kabız olabılır ki siz bende wc 2 gunde bir çıkıyorum ama benim dogumdan sonra hep böle idi yavrumun yeni çıkıyo:gitme::gitme:
durrr hemen sorun olarak nitelendirme :) çok normal bu zamanlarında... elini keşfetmeye başladılar ve kendilerine güven duygularını ellerini emerek oluşturuyorlarmış. hem artık ağızlarına yakın ne varsa ağızlarına alıp emmeye çalışacaklar. bunun nedenide herşeyi tanımaya duyu organlarıyla başlıyorlar. yani görmek dokunmak tadmak onlar için cisimleri tanıma yolu. öksürük gün içinde ve uyanıksa ve kesik kesikse hastalık değil ilgi isteme oyun isteme eğilimidir. onu kucağına al veya onla konuş arada tekrarlar bunu...eğer uyurkende öksürüyorsa ve içinden ses getirecek kadarsa o zaman hastalanmıştır. dr.unuza götür...
işte böle büyüyoooo bunlar korulacak bişi yok
selam kızlaarr...
doktorum programının sabiha paktuna keskin ile ilgili videolarını izliyorum...
bayılıyorum ben bu kadına yaa, süper bi çocuk nöroloğu.. kitaplarını da sipariş edicem, çok uygun kızlar tavsiye ederim...
Çok teşekkürler tatlım seninde hayırlı olsun hemen gelsin haftasonu di mi?
ozge dılek ıse baslamısınıs hayırlı olsun Allah kolaylık versınnn.
özge ve dilek işe başlamışsınız kızlar. hayırlısı olsun kızlar, allah kolaylık versin.
selam kızlar
dilek ve özge işe beşlamışsınız. Allah en kısa zamanda kolaylıklalaışmanıza yardım etsin inş.
günaydın hanımlar
morelim o kadar bozuk ki akşamdan beri ağlıyorum
eylül 1 de dğum yaptım ve akşam öğrendimki hamileyim bebeğim daha yeni 3 aylık oldu kahroldum sezeryanla doğum yaptıım zaten zor kendime gelsim ne yapacağımı bilemez durumdayım Allahım diyorum onca bebek bekleyen cocuk isteyen insanlar var neden ben .. aldırmak kürtaj yapmak beni çok korkutuyor bugün için dr randevu aldım ama gözlerim şişti kızıma bile akşamdan beri bakamadım morelim bozuk gözüm kimseyi görmedi eşim korunuyordu ve bu ay spiral taktıracaktım bu kadar kısa sürede hamile kalacağımı tahmin bile etmedin ve sözde korunuyordum çok üzülüyorum rabbim kimseye yaşatmasın bebeğim bu kadar küçük olmasa asla üzülmezdim ve bebeğim 2 aylıkken sütüm birden kesildi ne yaptım ne içtiysem gelmedi demek bundanmış hiç şüphelenmedim kaç defa test yaptım belki yanılıyorum diye ama maalesef Allahım günaha girmek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum çok ama çok üzgünüm uyuyamadım demek 40 tan sonra hemen kalmışım bilemiyorum bana dua edin inanın kalktım ne yapacağımı bilemedim çok fazla yazamıyorum ama girip bakıyorum hep faydalanıyorum burdan herkes kendine dikkat etsin bbek isteyene bişey demiyorum ama benim gibi olmayın Allah yardımcımız olsun dua edin neolurr
günaydın canlarımmmm
özge cim geçmiş olsun şifa olsun prensese aşılar inş.
melike cim herşeyde bi hayır vardır üzülme sakin olmaya çalış lütfen....zor bi durum![]()
GÜNAYDIN KIZLAR... [/B]Pozitif düşün bugün önce gülümse sonra gül kahkaha at ve hatta katıla katıla gül korkma siyah renk gidecek önce günün pozitifleşecek gökkuşağı gibi aynen renk renk bil ki 7 renkten oluşan renk beyazdır... ve gülmek bulaşıcıdır haydi, bulaştır!
a.s
Saol cnmm. Nasılsn? paşam nasıl?
dilek gelmemiş ama bişi sorucam ben yada bilenlere:::şimdi rotarix aşısının ilk dozunu verem aşısıyla aynı gün 2 ay 4 günlükken oldu oğlum 2.doz 4 aylıkken yapılan aşıyla olucak demi???? ben öle biliyorum
iyiyiz şükür....oğlumda iyi artık daha çok ilgi istiyo hele bana çok düşkün oldu ben iş yaparken gözleri hep bendeee...bayramda kalabalıktanmı ne bu aralar ağlıyaak uyanıyo yavrum korktu herhalde yabancı yüzler görmekten şimdilik tek sıkıntımız bu....ezgi naz nasıl? akşam hep aklımdaydınız dilek ve sen bol bol hasret gidermişsindir prensesle...