• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ebrucum sağol canım deneyelim bakalım uykuyu düzene sokacakmıyız?
özge ve emsal sağolun d.gunumu kutladıgınız için.. emsal 5 i 1 yerde fikri baharcımdan cıktı ama bende çok tuttum:)

ne demek canım uzun ömürlü ol inşallahhh
baharımında seninde aklını seveyim o zaman :))))
kız anası olmak ayrıcalıkmış beeee Allah ıma şükür :)))

ne demek canım uzun ömürlü ol inşallahhh
baharımında seninde aklını seveyim o zaman :))))
kız anası olmak ayrıcalıkmış beeee Allah ıma şükür :)))

elbette ayrıcalık kızın taliplisi çok oluyor:) ama benım oğlumunda var teyzesı yenı hamıle tum arkadaslarım kız olursa sana vercez diyorlar:) bakıcaz eleme yaparız dıyorum:)

ya cekiliş var diyemii kalabalıklastıkk yoksa eski formumuzamı kavusuyoruzzzzzzzzz???????

hem ondan hemde artık annerimiz işe başladı ya eskisi gibi saat 6 ya kadar full olur burası :))
bu arada senin paşayı gördüm bir sürü resim koymuşsun ya aklıma göbişin geldi :)))

kızlar geçmişi oku oku bittim walla kimin d.günü kimin bebişi hasta kim taşınıo kim pişik ayyy beynim döndü eski yeni tertışmasından çok üzüldüm ya böle güsel arkadaşlıklar kurulup güzel şeyler paylaşırken kırılmasın kalpler.. ben mesela k.k ya çook eski üyeyim ama eylül annelerini geç keşfettim genelde gebelik bölümündeydim.. buraya geldiğimde oo geç kalmışım millet kanka olmuş dedim.. sanırım sır okumak kadar yazıp aktif olabilmekte ne kadar sohbet o kadar tanışıklık yanee

ben çekilişe girmedim ama çok merak ediom sizce ben YENı miyim ESKımiyim lüfeeen yazarmısınızzzz :))

komşu nihal napim geçmiş okadar birikio ki yazana kadar mevzu tarih oluooo :)

elbette ayrıcalık kızın taliplisi çok oluyor:) ama benım oğlumunda var teyzesı yenı hamıle tum arkadaslarım kız olursa sana vercez diyorlar:) bakıcaz eleme yaparız dıyorum:)

olmamı canım yakışıklı prensin talibi hiçç
seç begen al ama baakkk çapkın olacak diyorsun ya öyle olursa burdan kız mız yok size ona göre haa :))

selam güzel anneler benim bıdık hep kucak istiyo yani ayakta dikilmek sizinkilerde öylemi artık yatarak oynamaktan hoşlanmıyo dönüyo hemen

kızlar geçmişi oku oku bittim walla kimin d.günü kimin bebişi hasta kim taşınıo kim pişik ayyy beynim döndü eski yeni tertışmasından çok üzüldüm ya böle güsel arkadaşlıklar kurulup güzel şeyler paylaşırken kırılmasın kalpler.. ben mesela k.k ya çook eski üyeyim ama eylül annelerini geç keşfettim genelde gebelik bölümündeydim.. buraya geldiğimde oo geç kalmışım millet kanka olmuş dedim.. sanırım sır okumak kadar yazıp aktif olabilmekte ne kadar sohbet o kadar tanışıklık yanee

ben çekilişe girmedim ama çok merak ediom sizce ben YENİ miyim ESKİmiyim lüfeeen yazarmısınızzzz :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen az kullanılmışsın ne eski ne yenii :roflol::roflol::roflol:

sen burdasın die kalabalıklaştık canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sende taktınn bugun bana haaaaaaa :oklava: :oklava:
hem ondan hemde artık annerimiz işe başladı ya eskisi gibi saat 6 ya kadar full olur burası :))
bu arada senin paşayı gördüm bir sürü resim koymuşsun ya aklıma göbişin geldi :)))

yaaaaa göbiş resimlerii ahhhhh ne günlerdi yaaaa zemuszemus

ben çekilişe girmedim ama çok merak ediom sizce ben YENİ miyim ESKİmiyim lüfeeen yazarmısınızzzz :))

öle şekerim valla ben gün gelio hep onlıne im yinede takip edemiom kzları mevzu ordan oryaa uçup gidio... eski yeni farketmio şekerim açmayalım yine o konuyu yerimseniben

Back
X