• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ben burdayım sen burdasın öbürleri nerdeeeee geceelri fıkır fıkırdı walla buralar hehehehe benim çamaşırlar bitti gidip asam sonrada yatam sabaha görüşürüz inş. opuyorumnanaktan

HADİ İYİ GCLER CNM...MAWİEKİM CNM ADIN NEYDİ..BENDE ACIKTIM YAAcokacimcoook NE YESEK

Gamze hoŞgeldın bugun gıremedıgın ıÇın sen temızsın :) tetıkteyım beklıyom bırılerının gelmesını

Gamze hoŞgeldİn bugun gİremedİgİn İÇİn sen temİzsİn :) tetİkteyİm beklİyom bİrİlerİnİn gelmesİnİ

nassı yaanii ne diyon uleeeeyyyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))

Evet :) HANDAN SENDE BURDA OLDUGUNA GÖREEEEEEE SENİ SENİİİİİİİİİİİİ :)))))))))

ayy kızım cidden yoklama çekiyon haaa puhahahaaa :)))))))))

Kızlar bende kaÇtım hadİ İyİ geceler..

aaa dur ama yaa daha yeni başlıyodukk :)))))))))

bugün pardon yaa dün hiç yazamadım. Bebiş iş güç nasılda kaynatmışsınız maşallah. Bizimki uyumadı halaa acayip kustu gene emzirdim bekliyom bakalım hala huysuz neyse kimse kalmamış iyi geceler barii hehe..

ozgecıgım dogum gunun kutlu olsun canım arkadasım daha nıce yıllara ınsallaaaaah aılenle yavrunla saglıklı mutlu huzurluuuuu.:icecream:
bu arada solıcam anca yazıyom fırsat olupta sacın coook yakısmıs canım gule gule kullan.dalgalı ıse sac yıkandıktan sonrada cekıp gonder derım.benımde uzun kestırım dıyom ama sac dalgalı olurum papaz osman yafff :bbo: hatta faıryblueda yazmıstı sacım dalgalı kestırsem mı dıye ama dalgalı saclar kuaforden cıkınca ıyıde ılk yıkamada bonus gafa gıbı oluyo benım sahsen oyle.hep topluyom fonsuzken sacımı napım.fone falan haftada ıkı gıderdım anam sımdı olmusum bakımsız tarzan.ama hıc onemlı degıl bıyık kas alıyom sacımı topluyomya sukueler olsun Allaha fırsat bulup onları yapabılıyom en azından hihi.

Son düzenleme:
Back
X