• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

gulaycım hadı hayırlı haberler ver ınsallah canım.
bebıskoların resımlerı koyulmus bayıldım masallah subhanallahhh her bırı melek anam yaaa.erdenayın dısı cıkmıs hey masallah kocumuza yafff.bızımkındede ıbareler var hepımızde oldugu gıbı ama bısı yok gorunurde.zaten yuzunu kulagını cızmıs kanatmıs yavrum kulagını cekmek ve elı egıza sokmak sınır harbı ıcınde yenı huylar yaa.

bu arada gecmısı tam bıtıremedım ama ebrucugum tubanın kızına resım gondermısın demek rekabet var haaa.tubacım hemen kertmısın kısı vay vay vayyy ama kacırdıgın yakısıklıyı bı gor hıhhhh:dilcikar:
emınecım rekabet kızıstııı.

Eklentiler

• $16112009086.webp
    $16112009086.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 23
bu arada sıcrama ve aglayarak uyanmadan bahsedılmıs hepsı bızdede var ama ruya halında aglıyor yavrum uyanıyor sıddetlı olunca.sıcrama refleks gıbı var hep.kollarını acma sankı ses duymus gıbı.
kulaktan ates olcer aldımdı ben o da konusulmus mıcrolıfe 49 tl ıdı ındırımden.cokta ıyı.
emsalcım dedıgın gıbı kamera yada cep tel gorunce konusuyosa duruyo ses cıkarmayıp dırekt kıtlenıyor bakarak cep tele yada kameraya.teknolojı cocugu anam bunşlar masallah:icecream:

bogulma gııbı hıık hııık yapıyolarya mama suta yada tukuru k kactıgında hemen dık pozısyonda yuzune ufluyorum ben.baharda demıs hatta ayfer dedı dıye ıse yaradıgına sevındım.gulcanda yapıyomus hatta.dıyelım kendıne gelmedı boyle bı kendıne gelme hareketı gıbı oluyor.3-4 sefer daha yapıyorum bazen uzuyor ay fena oluyorum sızde oyleymısınız hemen sırtına yavasca vuruyorum bacagımı acıp yan dızıme koyup one bakıyor bebek hafıften.ay Allahım sen koru esırge her turlu kotu seyden.amııın.bu yontemıde annemden ogrendım her ıkısınıde Allah razı olsun anacım benıommmmm.Allah omur versın anamıza babamıza aılemıze yavrularımıza eslerımze bızlere sevdıklerımıze saglıkla ınsallah.rahmetlı olanlarada rahmet eylesın mekanları cennet olsun.

Son düzenleme:
arkadaslar gecmısı tam okumadım tuba kızına ek besın verecektı hayırlı olsun dıyımmm.cam rende ıle rendeleyıp sadece suyunu azar azar kasıkla verıcez dıy bılıyorum ben bılen varsa aydınlatsın lutfen.ablam dırekt posasıyla vermıs suyunu sıkıp yeenım mahfolmus gazdan.meger cam rendeden cıkan suyunu azcık vercekmısımıs.

kızlar acıtasyon gıbı algılanmasında bugun babamın rahmetlı olusunun seneyı devrıyesı.duanızı eksık etmeyıp bı elham ıhlas okursanız cok mutlu olurum.tabı hepımızın tum olmuslerınede hedıye eylesın Allah.Amın.

kızlar acıtasyon gıbı algılanmasında bugun babamın rahmetlı olusunun seneyı devrıyesı.duanızı eksık etmeyıp bı elham ıhlas okursanız cok mutlu olurum.tabı hepımızın tum olmuslerınede hedıye eylesın Allah.Amın.

selam kızlar bende eylül annesiyim...pek katılamıyorum aranıza.... ayfersmu cum Allah babacığına ve bütün ölmüşlerimize gani gani rahmet eylesin...duasını okudum rabbim kabul etsin inşallah.... :Saruboceq: :teselli:

o çubuktan ben de istiyom tubacımmmmmm... değil 15 kilo 30 kilo taşırım valla onu getirmek için :) valla canım helal olsun sana... ben de olsam yapardım... kaynanam dumur olmuştur ama ilk gördüğünde.... gülcancım alemsin valla....nerden bildin benim de isteyeceğimi he he :)

kızlar eşime zonguldak kısa dönem çıktı.... çok sevindik.. şimdi de süt sağıyorum, nasıl rahatladım kısa dönem çıktığına bilemezsiniz.... iyi dilekleriniz için sağolun kızlar, iyi ki varsınız

ayfercim babacığına Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun....

maşallah canım oğluna ne kadar büyümüş, kocaman olmuşşş

bogulma gııbı hıık hııık yapıyolarya mama suta yada tukuru k kactıgında hemen dık pozısyonda yuzune ufluyorum ben.baharda demıs hatta ayfer dedı dıye ıse yaradıgına sevındım.gulcanda yapıyomus hatta.dıyelım kendıne gelmedı boyle bı kendıne gelme hareketı gıbı oluyor.3-4 sefer daha yapıyorum bazen uzuyor ay fena oluyorum sızde oyleymısınız hemen sırtına yavasca vuruyorum bacagımı acıp yan dızıme koyup one bakıyor bebek hafıften.ay Allahım sen koru esırge her turlu kotu seyden.amııın.bu yontemıde annemden ogrendım her ıkısınıde Allah razı olsun anacım benıommmmm.Allah omur versın anamıza babamıza aılemıze yavrularımıza eslerımze bızlere sevdıklerımıze saglıkla ınsallah.rahmetlı olanlarada rahmet eylesın mekanları cennet olsun.

ben burda okumuştum diger topiklerin birinde...öyle tıkanınca iki kaşının arasını ovuyorum geçiyo hemen.sositososito

ozgecim dogum gunun kutlu olsun sacinda nefis olmus gule gule kullan

ayfercim babana allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah bu arada sakin saclarini kestirme yaaa cok guzeller cunku

gulaycim hadi gozunuz aydin cok sevindim hem yakon hemde kisa donem sen ruzgarla ilgilenirken zaman su gibi akip gidecek hemencecik kavusacaksiniz

tubacim insallah doktordan iyi haberlerle gelirsiniz kuzucugunun ameliyata ihtiyaci olmaz
allah hepiizinkini korusun insallah

emsalcim aldim mesajini guzelim

benim oglanada nazar degdirdim aksam 7 de yatip sabah 7 de kalkiyor ve gece sadece 1 kez kalkip emiyordu
sen misin anlatan
bu sabah 3 te 4 te 5 te ensonda 6 da aglayip 6 bucukta yataktan kalkti poooooofffff

Merhaba kızlar sadece iki sayfa bakabildim, oğlum uyandı hemen yazayım dedim.
Ayfercim, Allah ramet eylesin babacığının mekanı cennet olsun.
Bebeklerdeki boğulma sorununu bizdede var, emzik emerken bile boğuluyo. neyse oğlum ağlamaya başladı,

Asıl yazacağımı unutmayayım,Güzeller güzeli annemiz içimizden biri Ezgi Naz'ın annesi biricik Özgemizin doğum günü kutlu olsun, ömür boyu ailenle, sevdiklerinle, sağlıkla, güzellikle geçirmeni dilerim.Nice yıllara.a.s.

Allah rahmet eylesin canım babana.Mekanı geniş olsun.

Akıl akıldan üstündür bu kkdan neler öğrendim kurandan allah razı olsun.
Bak ya yüzüne üflemek hiç aklıma gelmezdi...Saol ya.

Ya benim oğlumun kulak arkaları hep kabuk tutuyor acaba güzel yıkayamıyoruz sizde oluyormu.Zeytin yağı falan yumuşatıyorum yine oluyor.

merhaba kızlar. geçmişi okuyamadım daha. ne var ne çok?
özgemmmmmmmmm iyiki doğdun canımmmmm...iyi ki doğmuş iyi ki gelinimi doğurmuş iyi ki canım arkadaşım olmuşsun bebeeeemm :)

cnmcım eslem in kızı uyumuyormuş geceleri ondan bitap düşmüş eli değipte açamıyomuşşş bilgin olsun

Canım eslemin adresi lazım bana. Ulaşabilirsen lütfen alırmısın. Ela hediye gönderecek ya ona...

tuba var yaa şaştım kaldım vede pek bi marek ettim bu çubugun şekilini şemalini haa :))))
ayfercimde bendenmiş 3 ayda 3 :))
neyse kıızlar fazla kalmayacagım kocişim bekliyor :)))

ÖZGE MİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAMAYA GELDİM MUTLU YILLAR ARKADAŞIM İYİKİ DĞDUN İYİ VARSIN VE İYİKİ SENİ TANIMIŞIM NİCE MUTLU YAŞLARA AİLEN VE SEVDİKLERİNLE BARABER İNŞALLAHHHHHHH

özgeeeeee seni çok seviyorum tatlım ....
kızın ve eşinle...tüm ailenle geçireceğin nice sağlıklı mutlu yıllara inş.
İYİKİ DOĞDUUUUUUUUUUUUNNNNNNNNNNN

facede kutladım ama burdada yazayım dogum günün kutlu olsun özgem bizde seviyoruz seni bizdee yeni yaşında bütün dileklerin kabul olsun bebeşinle ve sevdıklerınle nice mutlu senelerea.s.

özgee dogum günü kutlu olsun aramızda 3 gün varmış bende 6 aralıktı...

ozgecıgım dogum gunun kutlu olsun canım arkadasım daha nıce yıllara ınsallaaaaah aılenle yavrunla saglıklı mutlu huzurluuuuu.:icecream:
bu arada solıcam anca yazıyom fırsat olupta sacın coook yakısmıs canım gule gule kullan.dalgalı ıse sac yıkandıktan sonrada cekıp gonder derım.benımde uzun kestırım dıyom ama sac dalgalı olurum papaz osman yafff :bbo: hatta faıryblueda yazmıstı sacım dalgalı kestırsem mı dıye ama dalgalı saclar kuaforden cıkınca ıyıde ılk yıkamada bonus gafa gıbı oluyo benım sahsen oyle.hep topluyom fonsuzken sacımı napım.fone falan haftada ıkı gıderdım anam sımdı olmusum bakımsız tarzan.ama hıc onemlı degıl bıyık kas alıyom sacımı topluyomya sukueler olsun Allaha fırsat bulup onları yapabılıyom en azından hihi.

Çooooooooooookkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım. Dualarınıza kocaman bir aminnnnnnnnn diyorum.

Ayferim yollarım canım resmimi kafama kıyıp yıkarsam eğer :))))

Allah rahmet eylesin cnm. Mekanı cennet olsun. Allah yattığı yerde dinlendirsin.

ozgecim dogum gunun kutlu olsun sacinda nefis olmus gule gule kullan

Çok teşekkür ederim hayatımmm

merhaba kızlar. geçmişi okuyamadım daha. ne var ne çok?
özgemmmmmmmmm iyiki doğdun canımmmmm...iyi ki doğmuş iyi ki gelinimi doğurmuş iyi ki canım arkadaşım olmuşsun bebeeeemm :)

Saol benim kujummmmmmmmm.opuyorumnanaktan Ayyyyyyyy ağlıcam şimdi çok duygusallaştım yaaaaaaa

Hayatımın en güzel doğumgünü bugün. Rabbime binlerce şükür, geçen seneki doğumgünü dileğim 3 ay önce gerçekleşti. En güzel doğumgünü hediyem canım kızım kollarımda. Kızımı çok seviyorum, eşimi çok seviyorum, ailemi çok seviyorum, sizleri çoooooooook seviyorum canım arkadaşlarım benim. ıyiki sizlerde varsınız ve ben iyiki buradayım. Allah ağzımızın tadını bozmasın opuyorumnanaktan

Back
X