Ablam bana hep üçbuçuk aydan sonra hafif yatar bi biçimde oturt şu çocuğunu kıy biraz şuna yüzüstü bırak debelensin derdi ben dinlemezdim adama verdiğimiz paraya helal olsun resmen doğanın kafa sağa sola sallanıp durdu adam salladıkça ve günde üç defa onar dakika aynı hareketle egzersiz yapmamızı istedi.. yani sağa sola öne arkaya sallıycam oturtup.. on gün sonra farkı görürsünüz dedi..
Oturtma konusunda ben çok korkuyorum doktor bey beli ağırmazmı dedim ya niye ağırsın ki dedi destekli oturtun ama çok yüklenmeyin onbeş dakika oturtun sonra gene yatırın bilakis kasları güçlenir dedi.. ben bugünden ber iyüzüstü koyuyorum doğayı alıştı gibi hatta iki saat uyudu bile yüzüstü.. kafasında ki kemik çok sırtüstü yatmaktan çıkmış her bebekte olmazmış ama bazılarında böyle bi etki görülürmüş.
Ciddi brşey olmamasına çok sevindim. Allah sağlıkla huzurla büyütmeni nasip etsin inş. canım. Anlattıkların iyi oldu çook teşekkürler. Allah razı olsun bende artık söylediklerini uygulamaya çalışacağım inş. Bu arada şu bebişinin duruş resmini eklersen bende pek anlayamadım kafam çok dağınık galiba :uhm::uhm::uhm:
Son düzenleme: