• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlAR rapor paramı aldımmmmm.. şimdi bana deyiverin bakem süt parası ne kadar maaş için yatan paradan ayırmam lazım maaş olanı şirkete geri ödicem de....

evet bende kızıma çok acil olarak talip bekliyorum evet biliyorum bütün erkeklerden büyük kızım ama olsun zengin olurlar :)

çok ser bu kıza ne demek kız anlayamadım ki ???? dur bakim onlar talip çıksın ayooooool öyle kız evi naz evi başkasının aracılığıyla olmaz bu işler ehehehe.

sert demek isdedim sekerim oglum icin nihallin(sexyninki degil) kizi tam ona gore oda sertttttkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 masalllllllllllllllahhhhhhhhh cok seker nazardan korussun yarabbimmm:Saruboceq::nazar::nazar:

tubacım kızına maşallah.
hzenbil; gelmişte gitmiş bugünde aklımdaydı .
meryemcim; uyku düzenini oturtabildinmi canım .

sert demek isdedim sekerim oglum icin nihallin(sexyninki degil) kizi tam ona gore oda sertttttkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 masalllllllllllllllahhhhhhhhh cok seker nazardan korussun yarabbimmm:Saruboceq::nazar::nazar:

ay benim naifff kızıma olmaz sert erkek döver falan kızımı sonra.. :P

Baharcım ilk foto dediğin hangisi çok merak ettim bakkk teyzesi.. teyzesin tabi değil misin :)

yok canım dun gece sınırlerımı allak bullak etti eşek. sabah 9 da kalkmıstı akşam 11 oldu kendı kendıne uyudu Allahım şükürler olsun dedim yatagına koydum. her 10 dk bir agladı aldım pış pışla yatır emziği atıyo uyanmak için her yolu denedi:) sonunda gece 1 de yanıma aldım artık hiç değilse kalkmam hemen verırırm emzıgını dıye. uyandı paşam yuzume bakıyor gülüyor. hiç bakmadım koydum kafamı yattım bende oda oyalandı 20 dk kadar daha sonra uyudu.

Son düzenleme:
meryem; gündüz uyuma süresini kısaltmaya bak, aralıklarla yarım saat uyutuyorum toplam üç saat ediyor böyle yapa yapa düzelicek inşallah.

meryem; gündüz uyuma süresini kısaltmaya bak, aralıklarla yarım saat uyutuyorum toplam üç saat ediyor böyle yapa yapa düzelicek inşallah.

bugunde onu yapıyorum:) sabah 11 de kalktık. gunduz bıraz fazla uyuyor erken kalkınca. bıraz gec kaldırdım. 2 saatte bir emiyor. bugun 1 saat uyanık tutup emzırıp 1 saat uyutuyorum. çok basarılı oldugum soylenemez ama dune gore daha az uyudu:) uyanık olsun dıye kucagımda gezdırıyorum uyumaya kalkıyor. ustunu cıkarmak için yataga yatırıyorum gozler kapanıyo ee bende dayanamayıp uyutuyorum bıraz:)

meryem canım kıyamam yaaaa. insanın bir süre sonra sinirleri bozuluyor hakkaten. peki uyuduğunda ne kadar deliksiz uyuyor canım?

eger saat 2 yı gecmısse 1 sefere mahsus 3 4 saat uyuyor. çok enden şimdiye kadar 1 sefer oldu:) 5 saat uyudu. kalkıp kalkıp nefesını kontrol etmiştim o zamanda:) ondan sonrakıler 2 saatte 1 uyanarak gece uykusunu tamamlıyor. gece uykusuna yattıktan sonra sıkayetım yok zaten. ama nedense 2 den once gece uykusuna gecıremedım cocugu

ay benim naifff kızıma olmaz sert erkek döver falan kızımı sonra.. :P

Baharcım ilk foto dediğin hangisi çok merak ettim bakkk teyzesi.. teyzesin tabi değil misin :)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Demetttt senin bu oğlun ne kadar karizma ve cool kızımmmmmmmmmm :))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X