Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende kızıma çok acil olarak talip bekliyorum evet biliyorum bütün erkeklerden büyük kızım ama olsun zengin olurlar :)
çok ser bu kıza ne demek kız anlayamadım ki ???? dur bakim onlar talip çıksın ayooooool öyle kız evi naz evi başkasının aracılığıyla olmaz bu işler ehehehe.
sert demek isdedim sekerim oglum icin nihallin(sexyninki degil) kizi tam ona gore oda sertttttkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 masalllllllllllllllahhhhhhhhh cok seker nazardan korussun yarabbimmm:Saruboceq:![]()
ay benim naifff kızıma olmaz sert erkek döver falan kızımı sonra..
Baharcım ilk foto dediğin hangisi çok merak ettim bakkk teyzesi.. teyzesin tabi değil misin :)
meryem; gündüz uyuma süresini kısaltmaya bak, aralıklarla yarım saat uyutuyorum toplam üç saat ediyor böyle yapa yapa düzelicek inşallah.
meryem canım kıyamam yaaaa. insanın bir süre sonra sinirleri bozuluyor hakkaten. peki uyuduğunda ne kadar deliksiz uyuyor canım?
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay benim naifff kızıma olmaz sert erkek döver falan kızımı sonra..
Baharcım ilk foto dediğin hangisi çok merak ettim bakkk teyzesi.. teyzesin tabi değil misin :)
Demetttt senin bu oğlun ne kadar karizma ve cool kızımmmmmmmmmm :))