anladım canım da benim harcayacağım kısım sadece süt parası kısmı gerisini şirkete veriyorum çünkü o parayı hali hazırda harcamış bulunuyorumbaharcım güle güle harca. bende aldım ama ne nekadar hiç detay bilmioom
50 lira falansa inadımdan o paranın tamamı ile tahin helvası ve boza alcam. süt parası ya süt yapsın barim :)
bizim ki en geç 1030 da horlamaya başlıyor walla opuyorumnanaktan uyandırmaya çalışıyorum 11,30 gibi emsin uyusun diye ama yok burnunu sıkıyom kulağıyla oynuyom ırık mırık ediyo uykuya devam. şimdi ayarladı 4 gibi uyanıyor deli gibi memeye saldırıyor zort zort osuruyor 7,330 da kalkıp daha da yatmıyor :)eger saat 2 yı gecmısse 1 sefere mahsus 3 4 saat uyuyor. çok enden şimdiye kadar 1 sefer oldu:) 5 saat uyudu. kalkıp kalkıp nefesını kontrol etmiştim o zamanda:) ondan sonrakıler 2 saatte 1 uyanarak gece uykusunu tamamlıyor. gece uykusuna yattıktan sonra sıkayetım yok zaten. ama nedense 2 den once gece uykusuna gecıremedım cocugu
kızlar ben kaçar oğluşuma gidiyom bugün de bitti selametle. allaha emanet olunuzzzzz....