selam kızlar bende eylül annesiyim...pek katılamıyorum aranıza.... ayfersmu cum Allah babacığına ve bütün ölmüşlerimize gani gani rahmet eylesin...duasını okudum rabbim kabul etsin inşallah.... :Saruboceq: :teselli:
hosgeldın dıyım oncelıkle aramıza ve Allah razı olsun canım cok sagolasın.
o çubuktan ben de istiyom tubacımmmmmm... değil 15 kilo 30 kilo taşırım valla onu getirmek için :) valla canım helal olsun sana... ben de olsam yapardım... kaynanam dumur olmuştur ama ilk gördüğünde.... gülcancım alemsin valla....nerden bildin benim de isteyeceğimi he he :)
kızlar eşime zonguldak kısa dönem çıktı.... çok sevindik.. şimdi de süt sağıyorum, nasıl rahatladım kısa dönem çıktığına bilemezsiniz.... iyi dilekleriniz için sağolun kızlar, iyi ki varsınız
hadı gozunuzaydın sekerımm Allah kavustursun saglıkla bır an once hayırlı teskereler olsuınnn.
ayfercim babacığına Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun....
maşallah canım oğluna ne kadar büyümüş, kocaman olmuşşş
amın bıtanem Allah razı olsun.buyudu kıs masallah hepsıne .
bizim kız uyandı uymuyo sanki işe gidcek yaaa...ayfer babana allah rahmet eylesin canım...
ozgecim dogum gunun kutlu olsun sacinda nefis olmus gule gule kullan
ayfercim babana allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah bu arada sakin saclarini kestirme yaaa cok guzeller cunku
gulaycim hadi gozunuz aydin cok sevindim hem yakon hemde kisa donem sen ruzgarla ilgilenirken zaman su gibi akip gidecek hemencecik kavusacaksiniz
tubacim insallah doktordan iyi haberlerle gelirsiniz kuzucugunun ameliyata ihtiyaci olmaz
allah hepiizinkini korusun insallah
emsalcim aldim mesajini guzelim
benim oglanada nazar degdirdim aksam 7 de yatip sabah 7 de kalkiyor ve gece sadece 1 kez kalkip emiyordu
sen misin anlatan
bu sabah 3 te 4 te 5 te ensonda 6 da aglayip 6 bucukta yataktan kalkti poooooofffff
ay kusummm cok sagolasın kestırmıım barı o kadar sıskoladık kestırırsem daha datombalak olur suratım ya.amın canım tum olmuslerımıze Allah rahmet eylesın mekanları cennet olsun.
Merhaba kızlar sadece iki sayfa bakabildim, oğlum uyandı hemen yazayım dedim.
Ayfercim, Allah ramet eylesin babacığının mekanı cennet olsun.
Bebeklerdeki boğulma sorununu bizdede var, emzik emerken bile boğuluyo. neyse oğlum ağlamaya başladı,
Asıl yazacağımı unutmayayım,Güzeller güzeli annemiz içimizden biri Ezgi Naz'ın annesi biricik Özgemizin doğum günü kutlu olsun, ömür boyu ailenle, sevdiklerinle, sağlıkla, güzellikle geçirmeni dilerim.Nice yıllara.a.s.
sagol canım cok cok tesekkurler Allah razı olsun.
Allah rahmet eylesin canım babana.Mekanı geniş olsun.
Akıl akıldan üstündür bu kkdan neler öğrendim kurandan allah razı olsun.
Bak ya yüzüne üflemek hiç aklıma gelmezdi...Saol ya.
amın canım benım bu arada yontem ıse yaradıysa ne mutluı.umarım hep gereklı olmazda valla.
Canım eslemin adresi lazım bana. Ulaşabilirsen lütfen alırmısın. Ela hediye gönderecek ya ona...
Çooooooooooookkk teşekkür ederim canım arkadaşlarım. Dualarınıza kocaman bir aminnnnnnnnn diyorum.
Ayferim yollarım canım resmimi kafama kıyıp yıkarsam eğer :))))
Allah rahmet eylesin cnm. Mekanı cennet olsun. Allah yattığı yerde dinlendirsin.
Çok teşekkür ederim hayatımmm
sagolasın canım cok tesekkurler.bu arada resmı beklıyom kokmadan yıkan helekaydirigubbakcemile3
ayfercim Allah mekanını cennet eylesin o yattıkça size ömür versin Rabbim.
amın kusumm hepınızden Allah razı olsun.
kızlar bişey anlatıyım da oha mı dersiniz gülermisiniz halime acırmısınız siz karar verin :)
biliyorsunuz topiğin en çok kilo alanlarından biriydim. eh bu halimle doğum sonrasında da bir mucize olmadığından eski kıyafetlerimin hiçbirinin içine giremez oldum. hamilelik pantalonlarımı giymeye devam ediyordum. uzun süredir eşime alışverişe gidelim kot alcam diyordum ama işlerin yoğunluğundan falan fırsat olmadı ki bu sabah kendi kendime söylendim bugünde götürmezse ben kendim gitcem diye.sonra aklıma geldi eşimin asker dönüşü aldığı ama kilo aldığından giyemediği kotları vardı birsürü.denedim annnaaaa hepsi üstüme cuk oturdu :) hem de markalı kotlar almış ekabir kocacığım :) eee böylelikle eşimin mirasına konmuş oldum :)))
oh ala ıste bacım yaa ne guzel ıyı gunlerde gıy.
Günaydın cicişlerrrrrr
Ayferciğim mekanı cennet olsun. Allah yattığı yerde dinlendirsin.
amııınn cumlemızın olmusunu canımmm.
Allah bağışlasın, maşallah diyelim nazarımız değmesn

Allah rahmet eylesin canım, mekanı cennet olur inş. Allah tüm dualarımızı kabul etsin. Allah bebişine uzun, hayırlı ömür versin inş.
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kavuşmaı nasip etsin.
Ben korkumdan çokda yıkıyamıyorum banyoda malum bizimkinin kulaklarında iltahap var. Şöyle bi sürüyorum yıkarken tülbent kullanıyorum. :Banyo sonrası ya da gün içinde emzirirke kontrol ediyorum yine ıslatılmış pamuk sürüyorum sonra kendi çıkıyo ama çok bekletmiyorum o halde anlaacağın hergün kontrol var. Yinede oluyor.
amın canım cok ama cok sagolasınn.bu arada bende yıkanırken su gelmemesıne ozen gosterıyomgecmıs olsun yaa.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: CANIM YAAA BENİDE DUYGULANDIRDIN
ayfercim babana Alllahtan rahmet diliyorum nur içinde yatsın inş.
baharcım eferin kıss sana tutumlu kadınsın vesselam
amın bı tanem sagolasın amınn.
Canım kulağından kötü bir koku geliyormu.
Ya ben size birşey danışıcam doğrumu yaptım yanlışmı bilemiyorum.
Oğlumun kulağından çok kötü bir koku geliyor bazen. Dikkat ettim kaynanama ne zaman gitsem oluyor.
Bir kaç kez böyle olunca kaynanama söyledim böyle böyle evdeki biri çocuğu öpüyor bu koku siniyor.
Kızdı bana biz pismiyiz kulağı iltihaplıdır.Ama ben o kadar eminim ki hatta onlara gitmeden temizledim oğlumu kokladım pis kokmasın krem sürdüm. Kulağı ve yanağı çok pis kokuyor.İşin ilginç tarafı tek yanağı böyle oluyor.
Bir kaç gün önce acile gitmiştik oğlum çok ağladı doktor kulaklarınıda incelemişti bir şey demedi.Acile gitmeden önce bayramdada aynı şey oldu.
Hayır evdekilerin hepsi abdestli namazlı hatta kayınpederim müezzin .Pis değiller biliyorum.
sonra da dedim acaba tevafuk oluyorda günahlarınımı alıyorum insanların.CADIARZU
aaa sasırdım kaldım kıs acaba surduklerı bı esans falan olabılır mı ama onlardanda gelır koku oyle olsa ya gunah alma yınede ya.
,,
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
canım bizdede var aynı şey ama bizim cilt yapımız kuru (atopik) sık sık nemlendirici sürmeli ve banyodan sonra iyi kurulamalısın canım
ayyy ne güselll ya benimde 16 kasımdı bizimkide 2 gül yollamıştı biri kızıma biri bana :) dünyaynın en nadide 2 çiçeğine yazmıştıııı
saolsun bu kocişler ya ne şanslıyız wallaaa...
özge ben kızıma bakıp bakıp duygulanmıştım d.günümde sende aynımısın bugun ;?
amın canımm cok sagolasınn.
selam bugüne kadar fazla yazamadım ama okudum ve sizlerden çok şeyler öğrendim.kafamdaki sorulara cevap buldum hepinizi tanıyor gibiyim artık aranıza daha çok katılacam inşallah oğluşumdan fırsat buldukça dün süt artıran birşey keşfettim krem şantiyi yapıp içine etibörü parçalayıp koyuyorsun.bilenler vardır bu pasta acayip süt yapıyo tavsiye ederim bu arada adım filiz ve 18 eylül doğumlu bir oğlum var
ah be yavruım keske sutum artsa yaa denıyım.
filiz hoşgeldin canım.
benim de dün sütüm az gibi geldi. akşam tahin pekmez yedim 1 kase kaşıkladım resmen.eşimle babanem çok dalga geçtiler emmeee sabah oğlum emmesine rağmen baya süt çıktı sağ göğsümden :) tavsiye ederim.
bunuda denerım yaa.
Ben söylüyorum muhakkak deneyin zararı olmaz.Yaş mayayı küçük küçük top yapın yutun maya süt yapıyor .Doktorum söylemişti.Almayı hep unutuyordum dün akşam aldım ilk defa mama vermedim ucu ucuna yetti yani.
aha bunuda denerım kafayı yıcem ıyıce gıttı sut.
buarada benim oğlum bugün 6. günü kaka yapmadı daha kabız ama ahatsızda değil bu durumdan ne yapacağımı şaşırdım fitlde alışkanlık yapıyo diyolar zaten bir öncekini öle yaptırdım
bızımkı gıbı canım ama aptamıl conformıl ve aptamıl karısık verdım verelı bıraz daha ıyı.6 gun gectıyse fıtıl ver bence yarım gunah bagırsakları dolmustur yaa ben kac sefer verdım mecburen.
Eveeeet geçmişi okuyup geldim kızlar valla ben kopyalamayı bilmiyorum öyle alt alta oyüzdende şimdi aklımda kalanları yazıcam
ayferim allah nur içinde yatırsın ben okudum üfledim ruhuna kabul olur inşallah
Özgeeeeem mutlu yıllar iyiki doğdun kızzzz :)
Tamam kızlar koyacam direkin fotosunu söz :) aslında kıyafetleriyle koymak isterdim ama abartmayalım yakışık almaz ehehehehe...
Dün gece herkesin performansında bi yükseliş gördüm tebrik ediyorum kızlar sizi :)
gülayıııııııııım seni ayrıca tebrik ediyorum... ayrıca zonguldak olayınada çok sevindim kısa dönem olmasıda harika hada gözünüz aydın canım.
amın kusum benıom cok sagolasınn.Allah razı olsun hepınızden.
Ayyyyyy çatılcam şimdi beeee.. kocasının kıyafetlerini giyenleri çooook kıskanıyorum yaaa..benim kocamın hiçbişeyinin içine girip orada durabilmemmm mümkün değil kızlar yaa.. ben olmuşum yine 46 kilo bütün cabalarıma rağmen midem yine kaburgama geçti o yumurtalıkların iki tarafında ki iki kemik var ya çıktı yine meydana sanki doğum falan yapmadım allahım ya ben boşuna mı 20 kilo aldım yaa kızlar hızla gidiyo tutamıyorum ne yapcam bilmiyorum yaaaaaaa..

salak ebru şallı gibi oldum yine nefret ediyorum o canlı cenazeden hala spor yapıyo oturup ağlayacağına haline
ay kendıylede boyle barısık aferın kıs sana ben tombıklıgımle barısık sen zayıflıgınla ama barısık derken kendını tiye alıyon valla.sen sımdı kendını anlatıyon bıde dırek olayı falan kıyafgetler derkene aklımıza fena seyler geldı tobe tobe yafff.ben yapsam strıptızı dırek yıkılır zate bu dotekaydirigubbakcemile3
ay arkadaşlar hakkaten en önemli şeyi yazmadım yaaaa. Eşim yemeğe geldi kafam dağıldı neyse gitti şimdi yazayım kızlar. bu gittiğimiz bebek çocuk beyin gelişimiyle ilgili türkiyenin ilk üç doktorundan biriydi kızlar.. bizim kızımızda hiçbirşey yok çok şükür ameliyat falan olmayacak.. Dokuz aylık olduğunda geçecekmiş inşallah o kemik olayı.. Ama çok önemli bilgiler verdi bize.. Bi kere dediki siz bu bebeği fazla korumuşsunuz bu kadar korumayın ne demek anlatıyorum. Şimdi doğayı tuttu oturttu doksan derece eliyle iki yandan tutuyo sağa sola öne arkaya sallladı kafa böyle gidip geliyo o salladıkça bu dedi olmamalı kafasını dik tutabilmeli 4 aylık bir bebek siz bunu hep sırtüstü yatırmışınız kucağa alıncada kafasını göğsünüze yaslamışsınız ki çok doğru bi tespit.
Bunu yapmayın dedi hep yüzüstü dursun dedi bağırsada ağlasada zamanla alışır az az koyun alın alışsın öyle uyusun öyle yatsın dedi.. Gelişimi çok daha iyi olur çok yararlı birşey yüzüstü yatırmak dedi hem emeklemesi kolay olur kafa kasları gelişir vücudu dinç olur falan dedi kızlar kucakta tutarkende sakın kafasını kendinize yaslamayın o kendi tutsun dedi..
Bu arada kızım bugün ilk defa oyuncaklarına uzandı vurdu vurdu durdu onlaraaaa :)
ıyı masallah canım cok sevındım hadıu gelmısı gecmıs olsunçbu lafıda tulaydan ogrendım gelmısı gecmıs olsun dogru bı laf.uygulıcam ama dedıgın gıbı olunca hıc sevmıyo bızımkı.
bizimkinde de sünnet problemi var.çişini yaptıktan sonra sünnete gerek yok demişti.ama arada bir banyodan sonra hafif hafif harekef ettir kireçlenme olmasın demişti.ığdıra yeni geldim ve burada uzman problemi yaşıyoruz.aşısı da yaklaşıyor offffffff
oynamayın halkın arasında bı hurafe dedı doktor bana.ılerı gherı ıttırme temızleme olayuları ıcın.bılgın olsun canım.
uzun bır aradan sonra herkese merhaba arkadaslar. cok özledım bu sıteyı yaa. nasılsınız bebısler nasıl. benım ufaklık her defasında emmeyı reddedıyo benım gıbı olan varmı
ayyy hogeldın arkadasımm ozlettın kendınıı.
evet bende kızıma çok acil olarak talip bekliyorum evet biliyorum bütün erkeklerden büyük kızım ama olsun zengin olurlar :)
anam ben tubanın kızına takılmasam senınkıne talıp olurdum ama ısrarlıyım oında du bakam

masallah sekerler sekerı senın kıs masallahhh.sen gec gonderdın anam resmı herkes kerttı oglanları bost kalan vaaa mı:hulya:
oyyy sahın bakıslımmm sert erkekımmmm maco olacak bu bellııı.
yok canım dun gece sınırlerımı allak bullak etti eşek. sabah 9 da kalkmıstı akşam 11 oldu kendı kendıne uyudu Allahım şükürler olsun dedim yatagına koydum. her 10 dk bir agladı aldım pış pışla yatır emziği atıyo uyanmak için her yolu denedi:) sonunda gece 1 de yanıma aldım artık hiç değilse kalkmam hemen verırırm emzıgını dıye. uyandı paşam yuzume bakıyor gülüyor. hiç bakmadım koydum kafamı yattım bende oda oyalandı 20 dk kadar daha sonra uyudu.
ay yavrum yaa Allah yardımcın olsunnn.ayakta dolasmayı denesen bıde.her zaman tutmuyor ama bazen ıse yarıyor.ama belın agrıyor ve ırcok ısı o sekılde yapmak zorunda kalıyon ama napalım sukurler olsun Allaha bu guzellıklerı bıze verdı almasın hayırlısı ıle saglık versın uzun omurle hep beraber.
uzun zamandır yazmaya cesaret edemedim böyle acı bişeyi burda paylaşmak istemedim ama sizi cok özledim babamı kaybettim acım büyük sizinle vakit geçirmeye ihtiyacım var sanırım eylül ayında bırakıp gitti babacım bizi
bu konuyu bikere yazdım bidaha bişey yazmak istemiyorum artık oğlumdan bahsederim size fırsat buldukça
canım allah ganı ganı rahmet eylesın mekanı cennet olsun Allah taksıratını affetsın.zor bırsey Allah sabırlar versın.
tubacım doganın iyi olmasına çok sevindim maşallahh kuzuya
glnz hoş geldin
bu arada kızlar cumartesi günü gamzeler bize gelecek çok heyecan yaptım kızım belizle tanışacak :)))
ayyy ne gusel gıııısssss masallah.bı Allahın kuluda sen gel demıyodu gamzos bak sana gelıyorlar ne guselll.foto ısterık hee.
offf var ya eşegin aklına karpuz kabugu sokuyosunuz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tozunu denedim bak bide yaşını deneyim çıkmadık candan ümit kesilmez(bu arada eşek ben oluyorum kimse yanlış anlmasın)kaydirigubbakcemile3
arkadasım sek arkadasım esekkkkımm bende esek bı arkadasın olarak yapılanları hep denıcem yaa.