• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

slm kızlar,

Ayyy Tubişcim sağol özetliyivermişsin günü:))) görünen herkesin keyfi yerinde çok şükür. bende iiyim süt sağıyrm her zamanki gibi:))

dilekcim kızın uyudu heralde.. benimkide uyudu yatağa çıkarıcam şimdi.. bi kaç gecedir inanılmaz midem bulanıyo ya boğazlarım iltihap yaptı öylece duruyolar ağıra ağıra antibyotikde alamam beklioz bakalım heralde o bulantı yapıyo bilemiyorum offff :(

dilekcim kızın uyudu heralde.. benimkide uyudu yatağa çıkarıcam şimdi.. bi kaç gecedir inanılmaz midem bulanıyo ya boğazlarım iltihap yaptı öylece duruyolar ağıra ağıra antibyotikde alamam beklioz bakalım heralde o bulantı yapıyo bilemiyorum offff :(

Yok tatlım uyumadı hala babasının ayağında sallanıyor:))) herhalde sütü içmeden uyumayacak.. Çok geçmiş olsun canım patates kızartması ii gelir derler bulantıya...
Doğa nasıl?

Şekerler ben yatıyorum biraz geçmişi okudum ama bitiremedim tabiki:))) Aklımda kalan kimi şeylere cvp yazayım hemen. Filizcim beni merak etmişsin hayatım saol , ahh Tülaycım sorma yaa bende sizleri çok özledim tatlım yaaa...Özgecim saçlarının fotosunu görmedim ama eminmki çok yakışmıştır güle güle kullan yeni saçlarını aynı şekilde Nihalcim sende seninkinide görmedim ama eminim sende çok tatlı olmuşsundur. Bu arada bebeişlerinize bayıldım kırkbir kere maşallah ohhh kız alıp vermeler başlamış benim kızda Doğa gibi evde kalacak bu gidişle:))) Özgecim faceden kutladım ama burdanda kutlayayım doğum günün kutlu olsun arkadaşım... Ayfercim baban yattığı yerde huzurla uysun inş allah rahmet eylesin okudum tatlım duasını allah kabul etsin. Demetçim dişiniz çıkmış maşallah erdanaya. Gülaycım çok sevindim tatlım eşinin askerlik durumuna hem yakın hem kısa dönem . zaman su gibi hızla aksın gitsin hemen dönsün inş kocişin. Tubacım şu direk meselesini çok erak ettim senin msjını okumadım ama başkalarının mesajlarından anladım bir direk olayını ve çok merak ettim.. Baharcım güle güle giy kocişin kotlarını üstünde paralansın:)))
Neyse canlarım yatıyorum bu gecelik bu kadar çok öpüyorum hepinzii allaha emnaet olun..

kızlar nasılsınız bakalımmm keyfiniz ne alemde..
biz birazdan kızı yıkıcaz... Allahım nasıl gözümde büyüyo anlatamam....
ee sizlerden neler yok neler var bakalım..
bu arada gülnaz arkadşaım başın sağolsun Allahım baban yattıkça kalanlarınıza ömür versin.. babacığın cennetle mükafatlandırılsın işallah...
burda bugün yağmur hiç durmadı.. çok sıkıcı çoooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....

gülnaz başınız sağolsun Allah sabırlar versin..

ayfercim seninde babanın senesiymiş Allah mekanını cennet eylesin..
sütün azalmaya başlamış. bende faydadsı oldu umarım ıhtıyacı olan herkesde faydası olur. lokum yiyin kızlar. birde süt. ama ozellıkle lokumdan çok fayda gördüm ben. Allah hepiimizin sütünü bol etsinn

Begümcüm bu mesajım sana hayatım seni eğitime tabi tutucam hiç merak etme sana el atıyorum yavrum arkanda kapı gibi ben varım.. :) hiç canını sıkma. yalnız ikinci çocuğu yaparsanda bana saydırmazsın artık gülü seven dikenine katlanuuuuur... sanada o isviçreden çıbıkların en alasını bulmazsak nolayım kız :P

tuğbacım sağol be canım buna ihtiyacım var gerçekten benim kocada tık yok anacım ama hep böyleydi işin ilginç yanı... şimdi nasıl 2 çocuk oldu demeyin tamamen şans meselesi :roflol::roflol:
yanlız benim 2 çocuğum var hayatım üçlemek istemiyorum... sen bana adamı nasıl tavlayacağım onu söle ben gerisini getiririm... burda çıbık bulmak kolay en alasından buluruz...:roflol::roflol::roflol:

sütler bu ara herkesde azaldı heralde..benim kızımda çok mızmız oldu ben sütümün azalmasına bağlıyorum... ama sütler sonra artmaya başlıyo tekrar bu dönem geçici kızlar ben geçen seferden biliyorum..

canlarım benim ikinizde başı sağolsun.. allah mekanlarını cennet eylesin inşallah...
amın bıtanem sagolasın Allah razı olsun.
bana öyleymiş gibi geldi hormonlarla alakalı diye düşünüyorum bir ayın 10 günü öyle gidiyor yazık yavularımıza :) millet 6-8 ay regl olmuyor bende seviniyodum öyle olcak diye ama nerdeee 3 aylık olduk bu 3. reglimizi olduk
valla demek kı hıc bellı olmuyor ya.bunyeden bunyeye farkedıyor demek kı.benım adamda ya etlı butlusun senden sut gelmesı lazım dedı ama yok oyle bırsey cok zayıf olsada cok sut yada az sut olabılır.kıloya bakmıyor.e kayınvalıdem esımı 3 yasa kadar emzırmıs sutu akarmıs masallah ne dıyleım ıste.
tuba çok sevindim ya meleğinin hiç birşeyi yokmuş.. gerçekten de bende hep sırtüstü yatırıyom kafasının arkası düzleşti sanki.. biraz yan yatırcam arada.. ne çabuk yamuluyo bunların kafaları ya...
ya yan yatmaz artıkya bızım gıbı yastıklarıda yok kı anam agrır omzu.bızımkı yatmak ıstemıyor yan.

evet doğru söylüyorsun önemli olan gelişiminin sağlıklı olması, iyi gelişmelerle mutlu olmaya bakmalıyız benim kızım bi kaç gündür yattığı yerden kendi kalkmaya çalışıyor 2-3 cm de kaldırıyor kendini , ellerinden tuttuğumda kuvvet verip çok kolay oturma pozisyonuna geçiyor , aynı şekilde ben son 1 haftadır sürekli onun elleriyle yüzümü okşatıyorum anne cici diye bugun bi baktım aynı hareketi yapmaya çalışıyor gibi yada bana öyle geldi çok mutlu oldum tabii
aynen kalkmaya calısıyor 2-3 gundur.masallah kusuna.
gülnaz başınız sağolsun Allah sabırlar versin..

ayfercim seninde babanın senesiymiş Allah mekanını cennet eylesin..
sütün azalmaya başlamış. bende faydadsı oldu umarım ıhtıyacı olan herkesde faydası olur. lokum yiyin kızlar. birde süt. ama ozellıkle lokumdan çok fayda gördüm ben. Allah hepiimizin sütünü bol etsinn
canım Allah razı olsun cok sagol.ya burda meyvelı lokum buldum solemıstın daha once sankı sendın dımı oyle hatırlıyom.fındıklı almadım fındık gaz yapar bebege dıye.cevız falan yapıyo bende ya sızdede oylemı
tuğbacım sağol be canım buna ihtiyacım var gerçekten benim kocada tık yok anacım ama hep böyleydi işin ilginç yanı... şimdi nasıl 2 çocuk oldu demeyin tamamen şans meselesi :roflol::roflol:
yanlız benim 2 çocuğum var hayatım üçlemek istemiyorum... sen bana adamı nasıl tavlayacağım onu söle ben gerisini getiririm... burda çıbık bulmak kolay en alasından buluruz...:roflol::roflol::roflol:

sizi gidi siziiiiikaydirigubbakcemile3

valla ayfercim geçn sefer öyle olmuştu tam büyüme dönemleri şimdi süte daha fazla ihtiyac duyuyolar bizimde süt zamanla onların ihtiyacını karşılayacak doğal olarak bu bi meme evresi hayatımkaydirigubbakcemile3

arkadaslar yukarda oha buyuklugunde bır alıntı yapmısım mesaj uzamıs ama Allah razı olsun hepınıze tek tek demek ıstedım cok tesekkur ederım Allah kabul etsın dualarımızı.

bu arada ya dedıgınız gıbı gogusler ıyıce sondu.zaten sutum cok yoktu ama su 3 gundur yok denjecek kadar azaldı ve eskısı gıbı uyuyunca mesela 3 saate sertlesırdı gogus ama sımdı hıııcbısı yok.sagıyorum 5 dakıka gecıyor 10 cc.bırını emerken oburunu sagıyım dıyom uyarılmısken o zamanda yok cok uzgunum.eskıden ıkısınden 50-60 cıkardı sımdı yemın ederım 20 tas catlasın 30 cc yaa.dedıgınız yontemlerı denıcem kı neler yapmadım yaa.

Canım sütü arttırmanın bi yoluda bence biliyorsundur da yine söyleyeyim muhakkak sıralı emzirmen en son emzirdiğin memenden başla eğer öyle olmazsa beyine mesaj gitmiyor.
Arz talep meselesi illa ki biliyorsundur da ben yine tembihleyeyim bool su iç.

dılekcım sagol canım Allah razı olsun.hadi yatın dınlenın sekerler.

hamıleyken almıstım yazmıstım burdada ama yınelıyım baharcım yazmıstın nur yuzlu babaanne sutu ısıtırken zorlanmasın ocakta benmarı ya aklıma gelmısken gosterıyım ya ben kullanıyom bunu hem sut hem ılerısı ıcınh mama ısıtıcı.benmarıyı makınada yapıyor.fıyatı cok ıyı kızlar.sterılızatorude arcelık aldım ısıtıcıyıda.mama suyu kaynatmak ıcın sınbo elektrıklı cezve sadece bebıse kullanıyom.19 tl herbırı.Arçelik Bebeğim/Biberon Isıtıcısı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Son düzenleme:
valla ayfercim geçn sefer öyle olmuştu tam büyüme dönemleri şimdi süte daha fazla ihtiyac duyuyolar bizimde süt zamanla onların ihtiyacını karşılayacak doğal olarak bu bi meme evresi hayatımkaydirigubbakcemile3
umarım yaa.
bizi gidi bizi olsa ben burda olmam valla:roflol:
yat anam bızde yatak bızı gıdıııkaydirigubbakcemile4
Canım sütü arttırmanın bi yoluda bence biliyorsundur da yine söyleyeyim muhakkak sıralı emzirmen en son emzirdiğin memenden başla eğer öyle olmazsa beyine mesaj gitmiyor.
Arz talep meselesi illa ki biliyorsundur da ben yine tembihleyeyim bool su iç.
canım sagolasın yapıyom yafsenağlama
bende yatmayaaaaaaaaa gidiyorum şekerler... bol sütlü geceler hepinizeeeeeee...
muckss ıyı gecelerrrr

Allahım sen koru hepımızı gece haberlerınde gordum yıne yarabbı sabır versın aılelerıne sehıtlerımızın ya mekanları cennet olsun.ıkı gundur ıcımız kan agladı.Allah muhafaza ayy.

ayfer daha hiç fındık cevız yemedıgımı sen sorunca farkettım:) sms fıtıklı lokum yedım yapmadı gaz falan.

oğlum şimdilik uyudu bende yatıyorum..

ayfer benimde içim cızz etti. yani şehit olamsı bir yana hani çatışarak olsa sanırım bu kadar içimiz acımazdı. pusu kuruldu pisipisine...

ayfer daha hiç fındık cevız yemedıgımı sen sorunca farkettım:) sms fıtıklı lokum yedım yapmadı gaz falan.
ıyı masallah gaz olmadıysa.gaz yapmazsa ye ıste faydalı hem
oğlum şimdilik uyudu bende yatıyorum..

ayfer benimde içim cızz etti. yani şehit olamsı bir yana hani çatışarak olsa sanırım bu kadar içimiz acımazdı. pusu kuruldu pisipisine...

ah ah yanı ne dıyelım Allah ganı ganı rahmet eylesın.yatmadan okuyım ya.turkbayragi

Back
X