• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

baharcım çok sevindim ağladıkları zaman insan şaşırıyo napcanı dimi iyi rahatlamış paşamız bende kaan ı yıkadım uyuyo şimdi ama tilki uykusunda kerata bi mızıklıyo kalkıyo bi yatıyo sorma canım ya artık aspiratör falan sökmüyo bizimkine yeni bi metod bulmak lazım ayakta yada beşikte sallanmayıda sevmiyo dönence aldık baka baka uyusun diye oda sökmedi bide kavga ediyo dönenceyle dahada sinirleniyo uyku muyku kalmıyo bizimki anakucağının titreşiminide sevmediydi bazen şüpheleniyom bundan böyle titremeyi sallanmayı sevmeyen bebekmi olurmuş yha

bende meyve suyu falan versem diyorum kakasını iki günde bi yapıyo hem mamadan sıkıldı zavallı bebeğim doğdugu günden beri mama alıyo

maşallah bizde akşam seanslarını hafif atlatır olduk iki gündür allah bozmasın gündüz iyi uyumasına bağlıyorum ben

humana still tea c vitaminli ondan iç canım

oğlum da gündüzleri az az ama düzenli uyuyor canım. iş adamı mı olcak nedir programı hiç aksatmıyor maşallah :)

özgecim ne güzel doğumgününde bebişin eşin annecin herkes varmış ne mutlu sana
gamzecim bide yolculukmu yapcen hasta halinle neyse emsalle buluşunca geçer ağrı mağrı kalmaz bide fotolarınızı koyarsınız valla iyi dayanıyon sende bebekle misafir ağırlamaya sonu gelmiştir inşallah tek başınasın bide

baharcım çok sevindim ağladıkları zaman insan şaşırıyo napcanı dimi iyi rahatlamış paşamız bende kaan ı yıkadım uyuyo şimdi ama tilki uykusunda kerata bi mızıklıyo kalkıyo bi yatıyo sorma canım ya artık aspiratör falan sökmüyo bizimkine yeni bi metod bulmak lazım ayakta yada beşikte sallanmayıda sevmiyo dönence aldık baka baka uyusun diye oda sökmedi bide kavga ediyo dönenceyle dahada sinirleniyo uyku muyku kalmıyo bizimki anakucağının titreşiminide sevmediydi bazen şüpheleniyom bundan böyle titremeyi sallanmayı sevmeyen bebekmi olurmuş yha
walla büyüdüler sanırım bizimki de süpürgenin sesini duyunca sakinlerdi geçen gün açtım bana mısın demedi :) dönenceyle kavga ediyo demek vay kerataya bak yaaaa :) ben de titreşimi pek açmıyorum sanki rahatsız ediyormuşum gibi geliyor bana da.
keh keh keh başına kalmasın benim gibikaydirigubbakcemile3
walla hazırlatıp hazırlatıp sonra aaaa ekledik biz deyiverir deeeemiii... :tomato:

özge kıs ne güzel sevdiklerinle kutladığın yaşgününden daha güzel ne olabilir ki hele hele kızçen de kollarında oooh maşallah allah bozmasın canımmmm.
gamzeeee kız anaaaaaa ne bu her hafta izmirdesin kıskanıyom yaaaaa. özledim memleketimi kır kıçını otur evinde bak giden var gidemeyen var hayret bişi ....

walla büyüdüler sanırım bizimki de süpürgenin sesini duyunca sakinlerdi geçen gün açtım bana mısın demedi :) dönenceyle kavga ediyo demek vay kerataya bak yaaaa :) ben de titreşimi pek açmıyorum sanki rahatsız ediyormuşum gibi geliyor bana da.

walla hazırlatıp hazırlatıp sonra aaaa ekledik biz deyiverir deeeemiii... :tomato:

affet beni artık yha :sinifsinif::sinifsinif:
bak çiçek yollayım sanada barışalım garüa.s.

Günaydın cnmm. Hayırlı cumalar. Ne o yaramazlıkmı yaptı paşa?

ya bi haftadır oğlum geceleri huzursuz uyuyo...gözükapalı tepiniyoo..ben tabi aklım onda uyumak ne mümkün ...bide regl im çokçok geliyo ..halsizim...oturup ağlıyasım geliyo..neyse mızıldıyo yine bi bakim

tülay bak canım boş yere sıkma kendini çok iyi anlıyorum seni ama şükretmek lazım bu günler geçicek bebeğinin her anı kıymetli annesi sonra ah kafam dersin bende ilk 20 gün saçmaladım elimde diildi ama keşke kendimi koyvermeseydim o yirmi gün gitti sonrada babam gitti dünyam yıkıldı dedim ne boş şeyler için üzülmüşüm

niye bacım doğumda almadımı kocacın gerçi uzun zaman oldu doğum yapalı kocişler doğurmayınca çicekde almıyolar garükaydirigubbakcemile3
kız adam beni koridorda gezdirirken gördü başka bir kapıda çiçek te ben de sana yaptırayım çiçek dedi. dedim istemez kalsın. o gün bugündür kaldı işte. sanırım geri kalan hayatımız için söylediğimi sandı anacım kaydirigubbakcemile3
ebe ben değilim bahar

ben anlamam bacım elim sende....

tülayım yaaaa. nasıl tepiniyo uykuda kuzucuk? gaz sorunumu var. bizimnki de 4 te kalktı sonra yatırdım ama tepik tepik uyuyor kafayı savuruyo uykusunda gazı vardı. habire uyanıp baktım ben de.

işte rüzgar

Eklentiler

• $IMG_1193.webp
    $IMG_1193.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 29
Back
X