• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

herkese merhaba arkadaşlar,
Emsalcim doğum günün kutlu olsun, sevdiklerine sağlıkla bir ömür boyu, nice yıllara.a.s.
seherle facede görüştük işlerini evden yürütüyormuş hem çalışıp hemde eren'e bakıyor. Gülnazcım, sabırlar diliyoum, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, çok doğru söylüyosun fani dünyada ne kadar boş şeyler için üzülüyoruz. ..

buda süper rüzgar

Eklentiler

• $IMG_1314.webp
    $IMG_1314.webp
    26 KB · Görüntüleme: 40
herkese merhaba arkadaşlar,
Emsalcim doğum günün kutlu olsun, sevdiklerine sağlıkla bir ömür boyu, nice yıllara.a.s.
seherle facede görüştük işlerini evden yürütüyormuş hem çalışıp hemde eren'e bakıyor. Gülnazcım, sabırlar diliyoum, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, çok doğru söylüyosun fani dünyada ne kadar boş şeyler için üzülüyoruz. ..

sağol canım amin

emsalcim bebeğinle nice yıllara iyiki doğdun üstüne bide doğurdun :)))

ya bi haftadır oğlum geceleri huzursuz uyuyo...gözükapalı tepiniyoo..ben tabi aklım onda uyumak ne mümkün ...bide regl im çokçok geliyo ..halsizim...oturup ağlıyasım geliyo..neyse mızıldıyo yine bi bakim

Ahh bacım. benim kızda gece uyandı emdikten sonra yatağına yatırdım hemen. Aynı dediğin gibi tepinip duruyor yatağında. Dedim hayırdır noluyoruz korktumda yani. Sonra anladım pırt pırt seslerini duyunca kaydirigubbakcemile3 meğer gazı varmış. ondan olabilir sizin tepinmelerde

resmi yükledim ama boyutta problem var galiba
Eki Görüntüle 30595

buda süper rüzgar

Maşallah kızlar bebelerinize.

Gülnaz oğlan aynı sen bacım

günaydın herkese yada tünaydın demeliyim epiduralle doğum yaptım ara ara baş dönmeleri var sizdede varmı böle bir durum bebeklerin burunları tıkanıyor ya size bir tavsiye kafasının üstüne krem sürerseniz nasıl oldoğu farketmez akıntı oluyo ve rahatlıyo başta inanmadım yapmadım ama kayınvalidem ben yokken yapmış gerçekten rahatlatmış

günaydın herkese yada tünaydın demeliyim epiduralle doğum yaptım ara ara baş dönmeleri var sizdede varmı böle bir durum bebeklerin burunları tıkanıyor ya size bir tavsiye kafasının üstüne krem sürerseniz nasıl oldoğu farketmez akıntı oluyo ve rahatlıyo başta inanmadım yapmadım ama kayınvalidem ben yokken yapmış gerçekten rahatlatmış

meraba canım bu kaynanalar hiç laf dinlemiyolar yaw bak sen yokken denemiş hemen neyseki iyi gelmiş bebeciğe

Bebişlerimize maşallah, Allah sağlık huzur versin inş.

Gülnaz başın sağolsun. Allah bebeğine uzun hayırlı, sağlıklı bir ömür versin inş.

kızlar nasılısınız, giremedim bugünlerde pek fazla. eşim için asker alışverişine çıktık işte. evin heryeri yeşillerle doldu. yarın da bırakmaya götürcez... yakın çıktığı için içim rahat Allaha şükür... öyle işte telaş var yani bizim evde, gelen giden falan....

kızlar nasılısınız, giremedim bugünlerde pek fazla. eşim için asker alışverişine çıktık işte. evin heryeri yeşillerle doldu. yarın da bırakmaya götürcez... yakın çıktığı için içim rahat Allaha şükür... öyle işte telaş var yani bizim evde, gelen giden falan....

canım allah kavuştursun valla arkadaşım bol sabır diliyorum

Back
X