• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kızlar nasılısınız, giremedim bugünlerde pek fazla. eşim için asker alışverişine çıktık işte. evin heryeri yeşillerle doldu. yarın da bırakmaya götürcez... yakın çıktığı için içim rahat Allaha şükür... öyle işte telaş var yani bizim evde, gelen giden falan....

Şimdiden Allah kavuştursun cnm. Hayırlı tezkereler eşine...

kızlar nasılısınız, giremedim bugünlerde pek fazla. eşim için asker alışverişine çıktık işte. evin heryeri yeşillerle doldu. yarın da bırakmaya götürcez... yakın çıktığı için içim rahat Allaha şükür... öyle işte telaş var yani bizim evde, gelen giden falan....

allah kavuştursun canım yarın gidiyo yani yakın çıkmasına sevindim

selam kızlar

Emsalcim doğumgünün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle.. bu arada eylül annelerinde çok yay burcu var:)

gamze gecmiş olsun canım.

songül ve gülnaz çocuklarınız çok tatlı maşallah..

gamze ne güzel aglatmadan tek yıkamıssın benımki çok aşırı aglıyor. elimiz ayagımıza dolaşıyor:( banyo yaparken nasıl aglatmadan yapıcaz bılmıyorum. yarın aşımız var dr una danısacagım

canım zonguldak a çıkmış askerlik. hayırlı olsun güle güle gitsin güle güle gelsin eniştemiz. eeee şafak mı saycaz bir yandan şincik burda :)

çok sağ olun kızlar ALLAH hepimizin yavrularını korusun
topikte bize kız da kalmadı oğlum evde kaldı desene
burun tıkanıklığında kremi alnına mı sürecez buna çok ihtiyacımız var bizim

meryemcim banyo olayının bir çözümü olduğunu sanmıyorum canım. ben de bebekken çok ağlarmışım kaskatı kesilirmişim... ali efe ise soyunmaya bayılıor.banyo filesini yatırınca ne gülücükler atıyo allah allah. kafasından suyu döküyom yalanmaya çalışıyo bi de. iki saat yıkasam hayır demicek çocuk... bizimki giydirildiğini anladığında basıyo feryadı...

Allah kavuştursun canım, sayılı gün çabuk geçer derler. hayırlı tezkereler.güle güle gitsin güle güle gelsin.

bahar ben filede değil direk suya sokarak yıkıyorum. kuvetını dolduruyorum. once vucut sonra kafa yapıyoruz. başlarda benımkıde çok ıyıydı. hatta boyda kısacıktı ya kuvetınde 5 6 dk elım kafasında yuzduruyordum. çok rahatlıyordu. şimdi kıyametler kopuyor. yaa sitede en huysuz çocuk benımkı galıba:):)

meryemcim banyo olayının bir çözümü olduğunu sanmıyorum canım. ben de bebekken çok ağlarmışım kaskatı kesilirmişim... ali efe ise soyunmaya bayılıor.banyo filesini yatırınca ne gülücükler atıyo allah allah. kafasından suyu döküyom yalanmaya çalışıyo bi de. iki saat yıkasam hayır demicek çocuk... bizimki giydirildiğini anladığında basıyo feryadı...

maşallah yavru kuşa kaanda bayılıyo banyoya hergün yaptırıyom ben ama dr haftada bir kere sabun şampuan diğer günler sadece suyla yıka dedi bende hergün suya sokup duş aldırıyom hehe

canım hazır kaynana lafını açtında sorayım; nasıl yardımcı olabiliyomu?

aman yok be gülüm bi an önce şu üç ay geçse bari bende şafak sayıyom yani ilk gün iyiydi sonra gerçek yüzünü gösterdi yani ayağına kahve falan istiyo bide horul horul uyuyo gece gündüz sanırsın evde deprem oluyo düşün yani horlama gücünü bide evde kaynana olunca insanın düzeni değişiyo yha bir haftada bıktım valla kaynanatörden:oklava:

anam benim kızda aynı böle he. Bayılıyor yıkanmaya. Mümkünse hiç giyinmesin hatta zilloş.

bahar ben filede değil direk suya sokarak yıkıyorum. kuvetını dolduruyorum. once vucut sonra kafa yapıyoruz. başlarda benımkıde çok ıyıydı. hatta boyda kısacıktı ya kuvetınde 5 6 dk elım kafasında yuzduruyordum. çok rahatlıyordu. şimdi kıyametler kopuyor. yaa sitede en huysuz çocuk benımkı galıba:):)

canım ben sabunlu yıkarken babasının kucağına veriyom üstünden su dökerek yıkıyoz diğer günlerde sadece duru suya sokup çıkarıyom rahat oluyo

msms
sadece senin değil benim oğlum da çok huysuz banyo yaptırırken ki yorgunluğumuz koca evi temizlemekle aynı.bi de su yutuyo tabi zor nefes alıyo sonrasında yarım saat ağlıyo sonra mayışıp uyuyo

Günaydın herkede.Kaan şekerleme yaparken bi bakayım size dedim.
Kaynanadan dert yanmışsınız adı kaynana değil mi iyisi var mı acep evrende herkesinki ayrı birt.Benimki benden yüz bulsa evime temelli yerleşecek ilk yıllar az ağzımı aramadı.Oğlu olmaz diyene kadar diretti.Gelecekte başıma ekşiyecek gibi görünüyor ama.
Biz de dün Kaan'ı dr a dötürdük.6 kilo olmuş anca bu ay 700 gr almış.Boyu 62 cm miş.Boyu uzun dedi ama bence kısa bile burda daha uzun bir sürü bebek var.Boyu neyse de kilosu benimki kadar az olan başka bebek var mı?????Bahar sana sormuyorum ama saeninki 7 kiloyu geçmişti biliyorum.Maşallah kuzuna.Darısı benimki gibi iştahsız veletlere

anam benim kızda aynı böle he. Bayılıyor yıkanmaya. Mümkünse hiç giyinmesin hatta zilloş.

oooo işte tencere kapak misali bacım bunları yazın 3 ay tatilde sende kalırlar bak ben sana diyim. su kurbağaları nolcek kaydirigubbakcemile3

ececim ben 3 günde bir yıkıyorum canım. hergün yıkayamam hem vaktim yok hem üşütürüm diye korkuyorum.

Back
X