Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak doğru söylüyon bende diyorumki bizim kız anaları bu kadar kolay vermezler demekki işi biliyorlar nasıl olsa ipler elimizde misali...kaydirigubbakcemile
songül kopardın kız beni şimdi kalkanın kızı kaçta kalkar he valla oda aynı saatte kalktı benle kıçımızı verdik birbirimize fosur fosur uyuduk kızımla süperdi eheheheh...
Emsaliiiiiiiiiiiiim mutlu yıllar canımın içi yavrunla birlikte.
bakın kızım büyüdüde kendi sütünü kendi içiyo..
gerci ilk iki ay gayet iyiydi kilo alımı 3. ay noolduysa iştah gitti benim süt iyice azaldı 500 gr aldı
gülnazcım sıkma canını ben herkesi okuyorum doğada aynı 3. ayında bebekler yavaşlamaya geçiyorlar daha dün gece aynı şeyi konuştuk.
bakmaz mı sıpam cbenim cadı zaten..maşallah canım cin gibi bakıyo
gülnazcım sıkma canını ben herkesi okuyorum doğada aynı 3. ayında bebekler yavaşlamaya geçiyorlar daha dün gece aynı şeyi konuştuk.
üç ayını dolduran anneler.. bebişlerin kakası nasıl.. benim kızın kakası koyu birkaç gündür.. demir şurubundandır dedim 5 gündür vermiyom ama hala değişmedi..
Naner maydonoz adaÇayı turŞu mısır ŞekerkamıŞı salamura acı ve baharat nıŞasta tuz azaltannn
taze beyaz ÜzÜm dereotu ıncır havuÇ dut tere balkabaĞı artırır Özellıkle ÜzÜm ve dereotu
ıbrahım saraÇoĞlu aÇıkladı bılgılerınıze
anne sütünü azaltan
nane maydanoz nişasta adaçayı mısır aşırı tuz turşu ve salamurası yaplmış herşey
anne sütünü artıran
beyaz üzüm dereotu incir havuç dut kıvırçık tere balkabağı
bakın kızım büyüdüde kendi sütünü kendi içiyo..
teşekkür ederiz kızlar opuyorumnanaktan
anam maşallah fıstığa. Benim kızında böle resmi var du ekleyim bakın
Eki Görüntüle 30630