• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

valla baharcım biz emekli sandıgı oldugumuz için belkide bilemiyorum bizde çocuk yardımı 27 tl idi bilmiyorum ssk da fılan nasıl...aynı degilmidirki?
farklı olabilir tatlım ya...
Baharcım ben sankim 70 tl diye biliyorum süt yardımını canım. Googledan arattırsana balım
var mı arttıran :))) bana da 50 dediler. şöyle 350 diyen olsa boynuna atlıcam walla :)))

ne iş kızım özel mözel almayım ayağımın altına :)))

pardon ablaa :)))

kızlar yeniden mirebaaaaaa
accık daha iyiyim sevgili tuubacıımın yöntemleriyle sağolsun varolsun... :)))
eee gündem ne hemen özet geççek bi gönüllü varmııı :))

hojjgeldin beyaa :))
gündem karışık şekerim ordan buuurrdaann
bu gün sanki biraz herkez kendi telinden çaldı :roflol::roflol:

nasıl yanı sendemı strıptız yaptın:) artık tuba deyınce ılk aklıma gelen bu gamze:)

yok be anacım midemi üşüttüm iyileşeyim diye tavsiyelerde bulundu bana sağolsun :))))
ama direk hikayesinide detaylıca dinledim çok hoşuma gitti doğrusu...
bu arada bi sorun var galiba tubayla konuşmamda yarım kaldı... face bi kapandı dahada açamıyorum yaa off..... yazık ayıp oldu kıza buraya gelsede sölesem.. onu boşver direk hikayesi yarım kaldı yaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))))))
bizdeki direk işine gelince bizim eve değil striptiz elektrik direği diksen tıhh yoh anam :))))
bu arada nasıl yıkadığımı sormuşsun ya kendi başıma.. hep konuştum şakılar söyledim filan hiç carlamadı.. son suyu dökerken accık mıkıldandı oda olsun accık napalım :))

yaa bana bir mail gelmiş off yaa ne çok uzadı su domuz gribi işi.. iyi,ce midem bulandı...

Finlandiya eski Sağlık Bakanı Dr. Rauni Kilde’den domuz gribi hakkında çor cesur açıklama.Domuz gribi aşısının bir aldatmaca olduğunu itirafa eden Dr. Kilde, “Bu aşı ile mümkün olduğunca dünya nüfusunun çoğu öldürülmek isteniyor” dedi.Bu düşüncenin eski ABD Başkanlarından Henry Kissinger’e ait olduğunu söyleyen Dr. Kilde, 14-15 Mayıs 2009 tarihinde yapılan Bilderberg toplantısında bu kararın alındığını belirtti.Dr. Kilde, bir televizyona yaptığı açıklamasında, “ABD, hiçbir maddi kayıp yaşamadan hatta milyarlarca dolar kazanarak dünya nüfusunu üçte iki oranında azaltmayı hedeflemektedir” diye konuştu.Dünya Sağlık Örgütü’ne domuz gribinin ölümcül bir salgın olduğu yönünde beyanda bulunması için baskı yaptıklarını belirten Rauni Kilde, “Böylece aşıyı tercihli değil zorunlu yapmak istiyorlardı. Özellikle hamile kadınların ve çocukların ilk önce aşı ile zorunlu tutulması gelecek nesilleri hedeflediğini göstermektedir” açıklamasında bulundu.Finlandiya hükümetinin sınıflandırmayı kabul etmediğini ve hastalığın derecesini normal hastalık olarak gösterdiğini ifade eden Kilde sözlerini şöyle sürdürdü; “Hiç kimse aşının bir yıl, beş yıl ya da 20 yıl sonra ne gibi etkilerinin olacağını bilmiyor: Mutlak kısırlık mı? Kanser mi? Ya da ölümcül herhangi bir hastalık mı?” Dr. Rauni Kilde, “Amerikan yönetimi ileride bundan dolayı doğacak herhangi bir sıkıntıdan dolayı ilaç şirketlerine bir sorumluluk yüklenmemesi için şimdiden önlemini aldı ve onları tüm sorumluluklardan muaf tuttu. Bu bile işin ciddiyetini göstermeye yeter” dedi.

yok be anacım midemi üşüttüm iyileşeyim diye tavsiyelerde bulundu bana sağolsun :))))
ama direk hikayesinide detaylıca dinledim çok hoşuma gitti doğrusu...
bu arada bi sorun var galiba tubayla konuşmamda yarım kaldı... face bi kapandı dahada açamıyorum yaa off..... yazık ayıp oldu kıza buraya gelsede sölesem.. onu boşver direk hikayesi yarım kaldı yaaaaaaaaaaaa :)))))))))))))))))))
bizdeki direk işine gelince bizim eve değil striptiz elektrik direği diksen tıhh yoh anam :))))
bu arada nasıl yıkadığımı sormuşsun ya kendi başıma.. hep konuştum şakılar söyledim filan hiç carlamadı.. son suyu dökerken accık mıkıldandı oda olsun accık napalım :))

ne direktir bu yaaa çatladık meraktan bi resim koymadıı
o gece azdırdı milleti bir de sabah gelmiş bakıyo aferim size hepinizin performansında bir ilerleme gördüm diye :)))))
bu arada iyi cesaret canım yaa tek başına biz iki kişi zor zapdediyoruz benim kuşu
tek başıma çok zor olmazsa yarın gelince yıkarız birlikte haaa :)))))))

gamze bu akşam filede deniycem. bakalım bu seferde şarkılar etkili olacakmı:)
emsal özge ye deatarız ozel napalım:)

nasıl yanı sendemı strıptız yaptın:) artık tuba deyınce ılk aklıma gelen bu gamze:)
:roflol::roflol::roflol::roflol:
emsalcim aldım özel mesajını yazdım sana da:) 10 dk dolsun gamzeye ozel yazıcam:)

yaz tatlım yazz
ama özge görmesin kızıyo :)))

ne yazışıp duruyonuz uleyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnn:oklava:

bu arada evet hala yarım kaldı direk olayı...tuba burda ama çıbığının resmini koyamadı bi:oklava::oklava::oklava: aydınlat bizi tubaaaaaaaaaaaaaaa:lepi:

pardon ablaa :)))

hojjgeldin beyaa :))
gündem karışık şekerim ordan buuurrdaann
bu gün sanki biraz herkez kendi telinden çaldı :roflol::roflol:

canım benimm doğumgünün tekrar kutlu olsun arkadaşımm kısmetse yarın sarılarak kutlucammm kimsenin zoruna gitmesinnn çatlamasın ayıp sölemesiii :))))))))))))

bene bak öle dağılıp saçılmayın adam olun tek konuda birleşin beni asabiyet yapmak zorunda bırakmayın :))))))))))))) :roflol:

yaaa amma taktınız direğe beee.. yokmu etrafınızda bi inşaat felan alın ordan bi kalıpta kullanılan kalastan dönün etrafında iki kere külotlu çorapla olsun bitsin bee hiç yaratıcı deelsiniz haaaaa :))))))))))))))))))))))

yzalım canım yaa kıyamayız biz ona
saçlarıda kestirdi hülya avşar halt etmiş yanında baktım baktım doyamadım :))

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ne yazışıp duruyonuz uleyyyyyyyynnnnnnnnnnnnnnn:oklava:

bu arada evet hala yarım kaldı direk olayı...tuba burda ama çıbığının resmini koyamadı bi:oklava::oklava::oklava: aydınlat bizi tubaaaaaaaaaaaaaaa:lepi:

ulen sende amma kasımpaşalı eli maşalı oldun haaa
bırak artık elinden şu oklavayı
senin koca yanmış haa :))))

yaw ben oldum domuz gribi aşısı oğlumla isveç nüfusunun yarısı oldu korktum şimdi bak...mafoldumben

evet canım filede dene belkide korkuyodur boşlukta hissediyodur... eşim çok kolay panikler onun yüzünden çocukta huzursuz oluyomuş belliki.. ben şarkılar söledim aguladım guguladım gık dmedi valla sen rahat ol ona dokun bişicik olmaz...
bide yıkanırken çok huzursuz olan çocukların gövdesine lif gibi bişiy koyup sıcak suyla ıslatıp onun çıplaklık duygusunu bastırmakta işe yarıyomuş kızlar varsa başka bu durumda olan bi denesin....

canım benimm doğumgünün tekrar kutlu olsun arkadaşımm kısmetse yarın sarılarak kutlucammm kimsenin zoruna gitmesinnn çatlamasın ayıp sölemesiii :))))))))))))

bene bak öle dağılıp saçılmayın adam olun tek konuda birleşin beni asabiyet yapmak zorunda bırakmayın :))))))))))))) :roflol:

canımmmmmmm teşekkür ederim tekrar
eveettt yarın sarılıp öpüşcez koklaşcaz kısmanmak yok
öpmemi isteyen varsa yazsın özelden öperim gamzeyi yerinize :)))

yaaa amma taktınız direğe beee.. yokmu etrafınızda bi inşaat felan alın ordan bi kalıpta kullanılan kalastan dönün etrafında iki kere külotlu çorapla olsun bitsin bee hiç yaratıcı deelsiniz haaaaa :))))))))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kahkahalarım ordan duyuldumu bilem ama beni mahfettin
kızım uyuyordu açtı gözleri faltaşı gibi kızarık kızarık bakıyor kuzum yaaaaaa :))))))
kızıııımmm zaten çoğu koca kalas misali şikayet edenler var tık yok bilmem diye sen ne diyon millet 2 çocuk nasıl oldu diye soruyor kendine :)))

Back
X