Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biraz karanlık çıktı idare edin evde kadın var görüp hatun sapık dicek diye iki dakikada çektim ehehe :)
yalnız tavana montelemedim ondan yamuk biraz çaktırmayın![]()
tubaaaaaa delisin kızım sen.... sen hiç korkma anacım eşim gider falan diye. bizimkiler bu halimizle kaçmadıysa seninki kovsan gitmez... kaydirigubbakcemile3
tubaaaaaa delisin kızım sen.... sen hiç korkma anacım eşim gider falan diye. bizimkiler bu halimizle kaçmadıysa seninki kovsan gitmez... kaydirigubbakcemile3
valla kızlar kullanım şeklini bile gösterdim artık ben size ne yapayım bu kıyağımı unutmayın ama çabuk olun son üç dakika silecem valla biri görürse mıçtım.
ahh keske gamze oyle yapsa:) benım yıgen oyle. ablam bırgun kuvetını daha dökmemiş çocugun ustunu gıydırmiş kendi üstünü değiştirrken çocuk git banyoda tekrar küvete gir:) şimdide off anne ben terledim beni banyo yaptır anne canım sıkılıyor benı yıkasana diyor sürekli:)
tubaaaaaaaaaaaaa bende istiyom aynını yaaaa nerden temin ettin ama tabi önncekalas gibi belimi inceltmeliyim böle baya komik olur
tubacım walla vücut yerinde hatun cilveli bakımlı daha ne olsun be... bizden geçti artık... çökmüşüm ben yaaaa. seni görünce dağıldım kendimi bmw x5 in yanına park edilmiş vosvos gibi hissettim birden mafoldumben
rica ederim kujum
Tuğbaaaaaaaaa ben kocamı boşuyorum yavrum sana talibim. lezo oldum sonunda sayende eheheehehe :roflol: