• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

tulaycim benim oglanda bu ara sanki kilo almadi gibi geliyor sutte azaldi iyice psikopata baglamak uzereyim cok moralim bozuluyor
bizi bu ay cagirmadi doktorumuz 4. ayda gidicez kontrole yani 1 ay daha sutum yetti mi kilo aldi mi diye dert etcem kendime

selam kizlar
valla yarildim yazilanlari okurken
meshur diregide kacirdik ama neyse zaten gorupte can cektirmeye gerek yok di mi

zaten bizde ne direge ne kalasa ihtiyac var ben kalas gorevi goruyom zatiiiii
3 ayda insan bi kere bile kalkismaz mi o ise yok anam hic istek mistek kalmadi zaman buldummu dotu devirip yatiyorum anca

benim sutum cok azaldi yaaa valla 3 saatte bile az doluyor nolcak bilmem
insallah mamaya gerek kalmadan su 3 ayi tamamlarim da ek gidalara gecince rahat ederiz
bugun sutum artsin diye 1 lt bozayi indirdim mideye
bi de ben cok maydonoz yiyordum o mu azaltti acaba yaw

ali gece uykusuna yatti bende gidip bi banyo yapayim bari daha aksam yemegi de yemedim
ben hic bir seye vakit ayiramiyorum kizlar yaaa
hem cocuga bakip hemde ev isi yapan arkadaslara hayranim valla

canımmm maydonozzz azaltır diye duydumm salata hariçç hiçbisekilde yemiyorummm ben...valla ucu ucuna yetişiyor hersey ebruu bi bakıyorum aksam olmusss... iann canımın sıkılmasını bile özledimmmmmmmm

begümcüm mustela mı kullanıyorsun canım... eğer bence başka krem kullanıyorsan mustelayı dene... çünkü ben farklı farklı kremlerle nemlendirdim.... pütürlüğünü sadece mustela geçirdi... hatta bi ara hiç geçmeyecekmiş gibiydi... ama mustela iki günde geçirdi.... şuan pürüzsüz ama hafif kızarık belli belirsiz...

ebrucum valla direk meselesi çok eğlendirdi bizi.... sağolsun tubaya, hayatımıza neşe kattı :) bu arada biz o işte hızlanmışken eşim askere gidiyo ara verecez mecbur... yada izinlerinde yapacaz artık bişi he he :)

ebrucum hoşgeldinnn lütfen endişe etme alıyodur aliş kilo sağlıklı olsunlarda kilo çok önemli değil bemiö gözümde açıkçası yaa..

aynen fatoscu yaaa tv seyretmek bile ne buyuk bi luksmus simdi anliyorum
gunduz zaten izleyemiyorum aksamda alis yattiktan sonra benimde uykum geliyor hic bir dizinin sonunu getiremiyorum
sirf cocukla ilgilendikcede kendimi cok ise yaramaz hissetmeye basladim ben
sanirim depresyona giriyorum
havalarda kotuledi iyiyken en azindan cikip disarda pusetiyle yuruyorduk iyi geliyordu artik onuda yapamixcaz

ebrucum benim 3 gündür sütüm süper buzluğu da doldurdum... ama 5 gündür hem sabah hem de öğlen rüzgar sütümü içtikten sonra kalanını sağdım... şimdi sütüm iki kat valla. bence artanını sağmak lazım çok etkili... birde akşamları iki yumurta yiyorummmm

gamzecim kilo alip almamasini sadece sutum yetiyor mu diye onemsiyorum yoksa kiloli olmasi istedigim bisey deil canim yaaa
aman neyse hazir topik neseloenmisken ic daraltmiiim

siz bebelere tv seyrettiriyormusunuz
2 yasina kadar gelisimi icin zararli diye okumustuk izlettirmemeye calisiyoruz ama onunden gecerken bile aninda farkedip kafayi cevirip gormeye calisiyo uyanik

ebrucum nden öle diyon sende harika bi annesin canım benim bazen yetişenlerde yetişemiyo emin ol bu veletlerin günü gününe tutmuyooo

ebrucum sütünün azalması moralini bozmuş senin bayağı, tatlım ek gıda dönemine az kaldı... 1 ay zaten yeter sütün.. sonra tuba gibi hooop ek gıdaya... hem aliş neredeyse bizim kızın iki katı... çok hızlı kilo aldı maşallahhh... sen hiç dert etme...

aynen fatoscu yaaa tv seyretmek bile ne buyuk bi luksmus simdi anliyorum
gunduz zaten izleyemiyorum aksamda alis yattiktan sonra benimde uykum geliyor hic bir dizinin sonunu getiremiyorum
sirf cocukla ilgilendikcede kendimi cok ise yaramaz hissetmeye basladim ben
sanirim depresyona giriyorum
havalarda kotuledi iyiyken en azindan cikip disarda pusetiyle yuruyorduk iyi geliyordu artik onuda yapamixcaz

tek luxüm kk oldu valla benimde:)

gamzecim kilo alip almamasini sadece sutum yetiyor mu diye onemsiyorum yoksa kiloli olmasi istedigim bisey deil canim yaaa
aman neyse hazir topik neseloenmisken ic daraltmiiim

siz bebelere tv seyrettiriyormusunuz
2 yasina kadar gelisimi icin zararli diye okumustuk izlettirmemeye calisiyoruz ama onunden gecerken bile aninda farkedip kafayi cevirip gormeye calisiyo uyanik

evet 2 yaşına kadar yazık ama engellemek mümkün değil

ya bişi sorcam benim oğlan 2 gündür kaka yapmıyo az az yapıyo ama ağlamıyoda nedenki kabız olsa ağlıyı debeleniyo ama????

tulaycim normal bence
alininde kaka yapmadigi 1-2 gun oldu arada sonra yine duzeldi
anne sutu alan bebekler kabiz olmaz diye biliyorum endise etme
bazen anne sutunu cok fazla emip sindirip geriye diski olarak atilacak bisey birakmiyorlarmis o zaman kakasinida az yapiyorlar haliyle

Back
X