Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar
valla yarildim yazilanlari okurken
meshur diregide kacirdik ama neyse zaten gorupte can cektirmeye gerek yok di mi
zaten bizde ne direge ne kalasa ihtiyac var ben kalas gorevi goruyom zatiiiii
3 ayda insan bi kere bile kalkismaz mi o ise yok anam hic istek mistek kalmadi zaman buldummu dotu devirip yatiyorum anca
benim sutum cok azaldi yaaa valla 3 saatte bile az doluyor nolcak bilmem
insallah mamaya gerek kalmadan su 3 ayi tamamlarim da ek gidalara gecince rahat ederiz
bugun sutum artsin diye 1 lt bozayi indirdim mideye
bi de ben cok maydonoz yiyordum o mu azaltti acaba yaw
ali gece uykusuna yatti bende gidip bi banyo yapayim bari daha aksam yemegi de yemedim
ben hic bir seye vakit ayiramiyorum kizlar yaaa
hem cocuga bakip hemde ev isi yapan arkadaslara hayranim valla
benim herife ancak öyle bişee lazımmmm.... canım özellikle sana cok benzetiyorumm eşimii hiç ciddi birsey konusamayızzzz herseyi tiyee alır kendleriiiiii.....kızlaaarrrr ben gene geldiiimmm
fatoşçum soba borusu fikri süperdiiiiiiii :)))))))))))
aynen fatoscu yaaa tv seyretmek bile ne buyuk bi luksmus simdi anliyorum
gunduz zaten izleyemiyorum aksamda alis yattiktan sonra benimde uykum geliyor hic bir dizinin sonunu getiremiyorum
sirf cocukla ilgilendikcede kendimi cok ise yaramaz hissetmeye basladim ben
sanirim depresyona giriyorum
havalarda kotuledi iyiyken en azindan cikip disarda pusetiyle yuruyorduk iyi geliyordu artik onuda yapamixcaz
gamzecim kilo alip almamasini sadece sutum yetiyor mu diye onemsiyorum yoksa kiloli olmasi istedigim bisey deil canim yaaa
aman neyse hazir topik neseloenmisken ic daraltmiiim
siz bebelere tv seyrettiriyormusunuz
2 yasina kadar gelisimi icin zararli diye okumustuk izlettirmemeye calisiyoruz ama onunden gecerken bile aninda farkedip kafayi cevirip gormeye calisiyo uyanik
gulay azginsin iste ne diiiim bizde daha siftah yok anla bacim
nolcak boyle bilmiyorum
gulay azginsin iste ne diiiim bizde daha siftah yok anla bacim
nolcak boyle bilmiyorum