• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

gamzecim kilo alip almamasini sadece sutum yetiyor mu diye onemsiyorum yoksa kiloli olmasi istedigim bisey deil canim yaaa
aman neyse hazir topik neseloenmisken ic daraltmiiim

siz bebelere tv seyrettiriyormusunuz
2 yasina kadar gelisimi icin zararli diye okumustuk izlettirmemeye calisiyoruz ama onunden gecerken bile aninda farkedip kafayi cevirip gormeye calisiyo uyanik

ya benimkidee gözünü ayırmuıyoo kafasını ceviriyorumm kendi tekrar cevirip bakıyooo?

valla fatoscum aynen oyle siftah bilem yok henuz
biz kocisle gorusemiyoruz pek
o da evde aslinda ama surekli bilgisayar basinda calisiyor gecede cok gec yatiyor ben coktan uyumus oluyorum
gunduzleri alisin uykusunun ne zaman bitecegi belli olmuyor cesaret edemedim uyanirsa nolur diye
yaaaa valla bu iste canimi sikiyor zaten

tulaycim normal bence
alininde kaka yapmadigi 1-2 gun oldu arada sonra yine duzeldi
anne sutu alan bebekler kabiz olmaz diye biliyorum endise etme
bazen anne sutunu cok fazla emip sindirip geriye diski olarak atilacak bisey birakmiyorlarmis o zaman kakasinida az yapiyorlar haliyle

yaaaa sadece ben hergün muz yiyince oğlum zorlanmıştı kaka yapmakta

gulay azginsin iste ne diiiim bizde daha siftah yok anla bacim
nolcak boyle bilmiyorum

ilk üç girişimimiz çok can yakıcıydı benim için. ama sıktım dişimi valla.şimdi tam eski performansımı yakalayamasam da yine de düze çıktım...

ebrucum yapma yapma nereye kadar canım... valla kadınlığımı unutmuşum ben:) psikolojim düzeldi... şimdi de direk işine gircem....

ilk üç girişimimiz çok can yakıcıydı benim için. ama sıktım dişimi valla.şimdi tam eski performansımı yakalayamasam da yine de düze çıktım...

ebrucum yapma yapma nereye kadar canım... valla kadınlığımı unutmuşum ben:) psikolojim düzeldi... şimdi de direk işine gircem....

hahahaaaaadelikafaduldendelikafadulden

selam kızlar.sizinle salaklığımı paylaşayım.Malum bende süt müt yok mama yediriyorum.Benim oğlan iştahsız diye dr hipp mamayı önerdi.dün aldım kutusunu inceledim ölçeği büyük geldi ama eskisi gibi hazırladım mamayı.Mama acayip yoğun oldu.heralde bu mama böyle dedim.akşama kadar yedirdim tadını da sevdi bir öğün fazladan yedi.Bugün sabahtan beri huysuz acayip ağlıyodu çocuk.Kakasını yapamıyor benimki bi deniyim belki rahatlar dedim.Baya uğraştım kakası o kadar sertti ki.Meğer ondan ağlıyormuş ve uyumamış.annesi yanlış hazırlıyormuş ölçek büyük olduğu için daha az koymam gerekiyormuş.Yani akılsız annesi yüzünden meleğim tüm gün ağladı.kendime acayip kızıyorum:oklava:

neyse kociş yok bu akşam arkadaşlarıylaaa
ben de bi kek yapim bariii sıkıldım oğlanda oynuyo kendi kendineeee

valla fatoscum aynen oyle siftah bilem yok henuz
biz kocisle gorusemiyoruz pek
o da evde aslinda ama surekli bilgisayar basinda calisiyor gecede cok gec yatiyor ben coktan uyumus oluyorum
gunduzleri alisin uykusunun ne zaman bitecegi belli olmuyor cesaret edemedim uyanirsa nolur diye
yaaaa valla bu iste canimi sikiyor zaten

canım ama biyerden baslamak lazımmm. ....... ulennnnnnnnn bizim topiginn muhabbetinee bakkkkkkk kaydirigubbakcemile3

hee fatoscum ben burdayım
oglanı anneme bırakıp nete kostum
masallah sız eskıye donmussunuz muhabbet kaldıgı yerden devam edıoyo herkes ıyı ne guselk cok ozledım sızı

bende banyomu yaptim kizlar simdide gidip yemek yiyim
optum hepinizi

ayfercim seni gordum asagida yilbasinda istanbulada ugricakmisiniz yoksa sadewce izmire mi gitceksiniz
istanbula gelceksen bi bulusma ayarliyalim

selam hatunlar.. benim sıpa çok mızmızlandı bugün.. gazı var günlerdir niye olduğunu anlayamadım bir türlü ya... bu arada bütün muhabbeti kaçırmışım yaa... tuba bende direk istiyom.. nolur bende göreyimmmmm

Back
X