• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Ay canlar çok duygusal bi akşam geçiriyorum.. kocam elinde bir buket karışık renk papatya ile geldi eve üstte iki kırmızı gül altta bir beyaz gül.. niye bunlar dedim. ayın kaçı dedi. düşünüyorum düşünüyorum hiçbirşeyimiz değil.. Allah allaaaaaaah dedim ne alaka. 20 sinde öğrenmiştim hamile olduğumu oda değil. Meğer neymiş bilin bakalım :))))

neymiş kız merak ettim bak..sen bu romantizmden sonra direk şovda yaparsın adama...lülülülülülü

boş boş oturmayalım oğluma bakın teyzeleri
$Görüntü0020.webp

Son düzenleme:
tulaycim bizim oglan en gec 7 bucukta uyuyor her aksam
sabahta 7 de kalkiyor
yaaa ebru benim oğlan 10 dan önce yatmıyor yaa akıl ver Allah aşkına bizimkide erkenden yatsınn...çok yoruluyorum....
ah gülüm kıyamam ben sana getir ben bakarım git düğününü oyna bi güzel.. valla oğluna kızım çıbıkta dans yapmıcak söz veriyorum..

Hakkat banlancaz ama başta ben :) nerdesin yazsana kız nerde oturuyon.
tubacım eşimin hadii hadiiii ayşesinden yazamadımkiii apartopar çıktık antik kapıyı bilirsin düğün ordaydı fazla kalmadık zaten ayy çok yağmur yağdııı..canım ben derince oturuyorum ama annemler sana çok yakın başiskeledeler.... zaten anlaştıktan sonra nereye istersen buluşuruz sorun olmaz... kız sen yoksa bahçecikteki lüks villalardamı oturuyonn...

veee ben yine boruyu kaçırdımm göremedimmm.....
gülcan mehtap nabersiniz kızlar....

kız sen naptın denedin mi bugun sagma işini sonuç nedir???
ya sorma gülcan bugun dişim agrıyodu dogru düzgün sagamadımki...senağlama
yaaa yalvarsam sesimi duyarmı acaba tugba çok merak ediyorummm:gitme::gitme:
:içelim:

neymiş kız merak ettim bak..sen bu romantizmden sonra direk şovda yaparsın adama...lülülülülülü
kaydirigubbakcemile
valla beraber yalvaralım bende çok merak ediyom... tuğbaaaaa nooooooooooooluuuuuuuuuuuurrrrr

ben yalvardım koydu bide siz deneyinhihoyyyt

boş boş oturmayalım oğluma bakın teyzeleri
Eki Görüntüle 30709
maşallah çok talı gözleri renkli dimi
yaaa ebru benim oğlan 10 dan önce yatmıyor yaa akıl ver Allah aşkına bizimkide erkenden yatsınn...çok yoruluyorum....

tubacım eşimin hadii hadiiii ayşesinden yazamadımkiii apartopar çıktık antik kapıyı bilirsin düğün ordaydı fazla kalmadık zaten ayy çok yağmur yağdııı..canım ben derince oturuyorum ama annemler sana çok yakın başiskeledeler.... zaten anlaştıktan sonra nereye istersen buluşuruz sorun olmaz... kız sen yoksa bahçecikteki lüks villalardamı oturuyonn...

iyidir tatlım ne olsun işte bildiğim gibi ite kaka idare ediyoz
tubanın evinin villa oldugunu biliyorum bahsettiğin yerdir mutlaka kızım tubaaa zengın sen ne diyon dünyayı gezmiş hatun

iyyim cnm ama dişim agrımasa daha ii olcam bıktım bu 20 liklerden yaa :gitme:

tuuuubaa kızzz senin arabanda vardır bizi gezmeye götürsün artık....kaydirigubbakcemile
ayyy gülcan çocuk bakmak ne zormuşş demiii... hamilelik süper rahatlıkmış yaa..

geçmiş olsun mehtap yaa benim agzımda 28 tane diş var çocuk gibi 20 liklerin hiçbiri çıkmadı:(((

mehtap geçmiş olsun canım benimde dişlerim kötüü şükür şimdilik ağrımıyo.. ağırmasın zaten.. dişci fobim varrrrr..

Back
X