Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fairlyblue
ben önce heyet raporu aldım bıtınce eskı yıldan kalan hakkım 2o gunluk raporu aldım.o bıtınce 1 aylık daha heyet raporu alıcam.eger raporunun son gunu yenı sevkle rapor alırsan 1 gun calısmana gerek kalmıyor prosedur bu sekılde canım.
glnz
basın sagolsun canım.bu konuda konusmak ıstemedıgını bılıyorum.ve babasını erkenden kaybetmıs bırı olarak acını anlıyor ve paylasıyorum...
glnz ve tuba kızlar benım arkadasım mılupada cok ıyı bır konumda.mudur yardımcılıgına yukseldı daha yenı.sagolsun mamada yolluyor bıze. bende bebek sutu ve bebek maması arasındakı farkı sordum ona.kendısı soyle acıkladı.teblıg degısmıs.artık mama yerıne ısım bebek sutu oldu.bu yuzden sut yazanları alman daha dogru.onlar daha taze demekkı dedı.artık mama degıl hepsınde sut yazıcakmıs.mama yazanlar pıyasada son kalanlar dedı.sızın kullandıklarınızda mama mı yazıyo? bende bebek sütü yazıyo....kılo almak istiyoruz biz yanı sızın bahsettıgınıze gore devam sutu degıl mama kullanmam gerek.kafam karıstı sımdı ne dersınız?
özgecım
oncelıle adres yardımın ıcın cok tesekkur ederım...bu ay az kılo almısız demıssın.sakın uzulme.
zaten artık hareketten dolayı hepsı az alıcaklar.ama bızımkı cooook azdı.40 kusur gunde 300 gr.bu yuzden mamaya basladık.bıraz toparladık ama yınede cok eksıgımız var.bende cok uzuluyorum.sebebı su: sutum var cesıt cesıt mama var ama doruk ıstemıyo.yanı ıstahsız.sut yetmese mama verırsın cocuk bı sekılde beslenır.bızde oyle deılkı.ne anne sutunu ne mamayı hıcbısey ıstemıyo.3 saatte sadece 50 ml ıcıyo.zorlarsam kasıkla flan kusuyo.napcam ben kızlar ya.????????kafayı yemek uzereyım.psıkologa falan gıdebılırım yanı.gunde 8 kez beslenme saatımız var.hepsı bagrıs cagırıs.sonuc aglama kusma![]()
slm kızlar nabersiniz bakalım
ben bu gün çok iyiyim çünküüüü çok iyi bir gün geçirdim biliyorsun gamze bu gün bize geldi :))
gamzeye süpriz yapıp dilek leride çağırdım :))
son ana kadar süprizden haberi yoktu takii eşim belizi severken gamzeye bebekler birazdan üçlenecek dileklerde gelecek diyene kadar :))))
hepbirlikte kuzularla çok güzel bir gün oldu evimiz misss gibi bebek kokusu ile doldu taştı
birini sev bırak değerini al öp kokla doyama yaniii
her ikisinede çok teşekkür ediyorum geldikleri için
kız fatoş sendende bişi kaçmeyi haaaaa :)))))))))
iyi geceler ooo izmirli annişler buluşmuş ohhhh emsal gamze dılek 3 tanede melek yanayana gelince ne güzel olmuştur ınsan hangısını sevecegını şaşırır bı kucaga 3 bebekte sıgmaz haaa foto çekmedinizmi?
ya herkesin derdi bi ayrı yagızda bugun saat 19:00 dan 24:00 e kdar 5 saat te 420 ml anne sütü+mama içti yaa doymak bilmedi veriyoz doymuyo aglıyoo obez olmaz dimi :gitme:kızlar