• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

kıssssssss susssss maşallahhhhhh deee millet yemiyo diye dert yanıyoo sen ne diyonn dövcem haaaa :oklava:

yani hakkaten maşallah fatoşcum bilmiyorum endişelendim birden balık gibi doydugunu mu bilmiyo acaba:uhm:mama yiyen bebeklerde obezlık sık görülüyo ya korkttum iştee

emine canım naber

iyi tatlım senden nbr..kusura bakma yeni görüdüm:(

slm kızlar nabersiniz bakalım
ben bu gün çok iyiyim çünküüüü çok iyi bir gün geçirdim biliyorsun gamze bu gün bize geldi :))
gamzeye süpriz yapıp dilek leride çağırdım :))
son ana kadar süprizden haberi yoktu takii eşim belizi severken gamzeye bebekler birazdan üçlenecek dileklerde gelecek diyene kadar :))))
hepbirlikte kuzularla çok güzel bir gün oldu evimiz misss gibi bebek kokusu ile doldu taştı
birini sev bırak değerini al öp kokla doyama yaniii
her ikisinede çok teşekkür ediyorum geldikleri için

ay ne güzelll süpermiş yaaaa.....resim bekliyoruzz:)

iyi geceler ooo izmirli annişler buluşmuş ohhhh emsal gamze dılek 3 tanede melek yanayana gelince ne güzel olmuştur ınsan hangısını sevecegını şaşırır bı kucaga 3 bebekte sıgmaz haaa foto çekmedinizmi?
ya herkesin derdi bi ayrı yagızda bugun saat 19:00 dan 24:00 e kdar 5 saat te 420 ml anne sütü+mama içti yaa doymak bilmedi veriyoz doymuyo aglıyoo obez olmaz dimi :gitme:kızlar
tatlım maşallah....karnı nasıl peki şişlik var mı?
meryem bizde buluşalım canım istanbullar olarak

buluşcaz canm...kısmetse bu buluşma .baharlarrda olucak:)

tatlım maşallah....karnı nasıl peki şişlik var mı?

buluşcaz canm...kısmetse bu buluşma .baharlarrda olucak:)

o kadar yemeye şişlik oldu canım çatlamazsa iii dir bu gece n oldu bilmem stok yaptı galiba
yaaa ist.lu kızlar bı izmiirli kızlar sırayla buluşuyoo ohhh bende sinemle buluşcam inş.tabi biz tekırdaga gidebılırsek tatılde de emelle görüşcez

selam hatunlar.. ohh millet buluşmuş ne güzel yaaa...keşke imkanımız olsada hepimiz aynı anda toplansak ne güzel olur...

gülcan maşallah yesin paşama da yarasın takma kafana arada bizimde iştahımız açılmıyo mu ne güzel yiyo işte...

selam hatunlar.. ohh millet buluşmuş ne güzel yaaa...keşke imkanımız olsada hepimiz aynı anda toplansak ne güzel olur...

gülcan maşallah yesin paşama da yarasın takma kafana arada bizimde iştahımız açılmıyo mu ne güzel yiyo işte...

saol canım yaa zaten öle toplu bebek değil yagız hatta zayıf bile nette okuyunca korkttum 3 çocuktan birinde oluyomuş:(((

o kadar yemeye şişlik oldu canım çatlamazsa iii dir bu gece n oldu bilmem stok yaptı galiba
yaaa ist.lu kızlar bı izmiirli kızlar sırayla buluşuyoo ohhh bende sinemle buluşcam inş.tabi biz tekırdaga gidebılırsek tatılde de emelle görüşcez

inşallah canım görüşürsünüz:)

bazen benimkide aşırı oburluk yapıyor..ama sonrada karnı şişince çok rahatsız oluyor gece rahat uyuyamıyordu...sonradan farkettim ki en fazla 4 saatte en fazla yemesi gereken bu ayda 7 ölçek...fazlasını yerse ya uyku sıkıştırdı huzursuzluğundan emiyor...yada burnu tıkalı burun damlası damlatmamı istiyor...bi sonraki seferlerde böyle yaprsa gene bunları dene derim:) bide korkma canım obez falan olmaz..bende nette çok araştırdım...nişasta katkılı mamalar obeziteye sebep oluyormuş..ve aylık kilo alımıda sınırın çok üstünde gitmiyorsa sorun yokmuş...sen o yiyosa ver:) diş çıkama dönemlerinde zaten yemiceklersositososito

aynen öyle canım ne güzel olurdu valla....
Oh oh buluŞan buluŞana maŞallah...

keşke sende buralara yakın bi yerlerde olabilseydin cnm ya:gitme:

eee 7 ölçek mamayla bırlıkte en fazla 250 ml yapar desene bana bu gece uyku yok dedıklerini bidahaki böle oldugunda deneyim bakalım çok saol emınecım

Back
X