• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

karslıyım canım:)

şu 5 li setlerdeki pusette yatıyor gündüzleri benim oğlum...ayağımla sallıyorum öylece yatıyor...bu tarz bişe denemenizi tavsiye ederim

bu 5 lisetlerdeki puset ddedigin yerde sallanan dimi eminecim.benim kızımda onu çok seviyo...ama getirmedik vanda kaldı...:hulya:

evet canım ondan....pc krşısında bile olsam yanıma koyuyorum ayağımla sallıyorum.bi süre sonra yatıyor...

evet kızımda sürekli onda uyurdu gündüzleri fılan...babası ben dayısı kimi bulursak ayagıyla sallıyodu oda uyuyuveriyodu.içine ben bide incecik elyaf yastık koyyodum yumuşacık uyuyodu kuzummmmmmmopuyorumnanaktan:emir_bebek::ecrin_bebek:

cnm pembe çalışmaya başlamıştı birde iki bebekle pek vakti olmaz girmeye biz bı tanesıne zor yetiyozzz

iyi geceler kızlar elektrık gıttı geldi o yüzden koptum

slm kızlar nabersiniz bakalım
ben bu gün çok iyiyim çünküüüü çok iyi bir gün geçirdim biliyorsun gamze bu gün bize geldi :))
gamzeye süpriz yapıp dilek leride çağırdım :))
son ana kadar süprizden haberi yoktu takii eşim belizi severken gamzeye bebekler birazdan üçlenecek dileklerde gelecek diyene kadar :))))
hepbirlikte kuzularla çok güzel bir gün oldu evimiz misss gibi bebek kokusu ile doldu taştı
birini sev bırak değerini al öp kokla doyama yaniii
her ikisinede çok teşekkür ediyorum geldikleri için
ayyy ne güzel yaaa buluşmuşsunuz...çok imrendimm çookkk....
tülay hiç girmemiş bugün emelde merak ettim.....
tuuuuubaaa buluşalımm en kısa zamanda özelden tel atıyorum konuşalımm buluşalımm canım...:içelim:

en son ben bırakmıştım bi ayşe yazmış ve gene ben :( bıktım bu 20 lik dişimin agrısından yaaa.canıma tak dedi çektircem... :( uyuyamıyorum yaaaaaaaaaaaa

gunaydin kizlar sabah 7 de yine ayaktayim
ah ah pazar sabahi bu kadar erken kalkmakta nasil koyuyo adama yaaaa neyse saglik olsun
benim kuzu yine saat 4 ten 7 ye kadar mizik mizik uyudu
agliyor emzigi veriyorum yine uyuyor falan ugras dur
ne guzel alismisti ama yine eskiye doindu uyku konusunda valla sasirdim artik napcami

sizler nasilsiniz bakalim
gamze dilek emsal ne guzel bulusmussunuz cooook ozendim keske herkesle gorusup yuz yuze tanisabilsem yaaa

gulcancim korkma canim yaaa obez olmaz
bebeklerde buyume ataklari diye donemler var o zamanlarda daha cok yemek istiyorlar ve huzursuz oluyorlar. ali oyle oldugunda iki gogsumude emip bitince agliyordu daha da istiyordu kuzum muhtemelen senin oglunda boyle bir donemden geciyor canim korkma kisa suruyor

eminecim valla bende ikinci bulusmayi dort gozle bekliyoruz ozledim cok sizi

aysecim evet site benimde cok hosuma gitti baya faydalaniriz
her ay icin degisik tarifler var gormussundur sende
valla beni bu ek gida isi simdiden endiselendiriyor neler yapcaz nasil yedircez herseyden yemesdini nasil saglicaz falan filan

en son ben bırakmıştım bi ayşe yazmış ve gene ben :( bıktım bu 20 lik dişimin agrısından yaaa.canıma tak dedi çektircem... :( uyuyamıyorum yaaaaaaaaaaaa

çok geçmniş olsun canım.. diş ağrısı nedir çok iyi bilirim.. eşiminde seninki gibiydi 20 likleri 15 dak operasyonla aldılar.. aldır kurtul bence bu kadar eziyetine değmez:teselli:

gunaydin kizlar sabah 7 de yine ayaktayim
ah ah pazar sabahi bu kadar erken kalkmakta nasil koyuyo adama yaaaa neyse saglik olsun
benim kuzu yine saat 4 ten 7 ye kadar mizik mizik uyudu
agliyor emzigi veriyorum yine uyuyor falan ugras dur
ne guzel alismisti ama yine eskiye doindu uyku konusunda valla sasirdim artik napcami

sizler nasilsiniz bakalim
gamze dilek emsal ne guzel bulusmussunuz cooook ozendim keske herkesle gorusup yuz yuze tanisabilsem yaaa

gulcancim korkma canim yaaa obez olmaz
bebeklerde buyume ataklari diye donemler var o zamanlarda daha cok yemek istiyorlar ve huzursuz oluyorlar. ali oyle oldugunda iki gogsumude emip bitince agliyordu daha da istiyordu kuzum muhtemelen senin oglunda boyle bir donemden geciyor canim korkma kisa suruyor

eminecim valla bende ikinci bulusmayi dort gozle bekliyoruz ozledim cok sizi

aysecim evet site benimde cok hosuma gitti baya faydalaniriz
her ay icin degisik tarifler var gormussundur sende
valla beni bu ek gida isi simdiden endiselendiriyor neler yapcaz nasil yedircez herseyden yemesdini nasil saglicaz falan filan

günaydın canım.. benimkide 4 ten beri mızıklanıp duruyo.. süt veriyom iki yudum çekiyo beğenmiyo emzik veriyom.. biraz onla oylanıyo yine süt istiyo.. ama bu arada gözlerini bile açmıyo hanım.. maymun etti bunlar bizi

çok geçmniş olsun canım.. diş ağrısı nedir çok iyi bilirim.. eşiminde seninki gibiydi 20 likleri 15 dak operasyonla aldılar.. aldır kurtul bence bu kadar eziyetine değmez:teselli:

ya her seferinde agrıdıgında bu kez kesin çektircem diyom agrısı geçiyo gene sallıyom ...ama yeminle bıktım valla 4 yıldır aynı çıkamadılar bi türlü gömük...şuan çenemi bile açamıyom:1no2::çok üzgünüm::gitme:

canım ben fisher price sin salıncağıyla oyalıyorum.sesli dönenceli teferruatlı bir sey.komsum verdi sağolsun.ama baya pahalı birsey sanırım.

kızlar dün kızımın kilosuyla ilgili sorumu cevaplamışsınız cok tesekürler.net gittiği için yeni okuyabildim.

kızlarrr biraz açtım arayı farkındayım ama 2gündür çok sancım vardı... dikişlerim patlıcak sandım buz gbi terler akıttım hüngür hüngür ağladım... :gitme: gaz sancısı ve adet dönemi aynı ana denk gelmiş meğersemki... bugün hastalandımda yeniden doğmuş gbi oldum... bide sakın yaptıım hatayı yapıpta sadece çorapla yere basmayın... dikişli vücutta gaz sancısı çok fena oluomuş ilk defa yaşadım...

neyse bugün haftasonu burda hava kapalı soğuk yağışlı ama en sevdiğim havadır... çayımı yapıp açıp uzanara ürk filmi seyretmek en büyük zevkimdir böle havalarda ama şimdi nerdeeeeeee...... keyfler nasıl... ne var ne yok şu direk resmi nerde TUBA ??? hastalıım geçsin tahtada olsa alıcam :):):)
PUSHING canım çok tatlı kızımız maşşallah benimkide öle erkek tipli ondan saçına oka moka iliştiriom yazemuszemus

canım ben ana kucağı ve salıncakla oyalıorum yoncanın çocuksu salıncaını aldık çok sevio onu bıraksan akşama kadar durur... zaten sabahları çok keyifli oluo kendi kendine konuşuo bakınıo elleriyle oynuo vs vs...

çok geçmiş olsun

canım benim gecen cuma bitti iznim yeni okula tayinim cıkmıştı o gün göreve baslama yazımı verdim p.teside 5 günlük rapor aldım.5er 5er kullanıcam raporu çünkü diğer türlü az bir rapor hakkım kalmıştı yetmiyecek yıl sonuna .ama rapordan sonra bir gün calışmak gerekiyormuş.ne yapıcam bilmiyorum.ama sanırım doğum izninden hemen sonra rapor alabilirsin sorun olmaz

fairlyblue

ben önce heyet raporu aldım bıtınce eskı yıldan kalan hakkım 2o gunluk raporu aldım.o bıtınce 1 aylık daha heyet raporu alıcam.eger raporunun son gunu yenı sevkle rapor alırsan 1 gun calısmana gerek kalmıyor prosedur bu sekılde canım.
(

karslıyım canım:)

şu 5 li setlerdeki pusette yatıyor gündüzleri benim oğlum...ayağımla sallıyorum öylece yatıyor...bu tarz bişe denemenizi tavsiye ederim

Cevaplarınız için çok teşekkürler :)

kızlar selam.oğlum cozuttu gene 2 gündür anam ağladı.ağlama nöbetleri oluyo memeyi zorla alıyo ama alana kadar nasıl ağlıyo ankatamam.kucakta uyuyo yerine koyuyom gözleri açıyo ağlıyo kucağıma alıyom saniyede uyuyor. 1 saattir kolumda sol kolum iptal artık yaaaaa...:(

çekiliş için son günler kızlar.topikteki 12.sayfaya bakın adınız koyulmamışsa eşinizle görüşmüşseniz uyarın beni...

kuzumu uyuttum tırnaklarını kestimm geldim...babaoğul uyuyorlar bende biraz evi toplıyayımm mutfakta inanılmaz kötü bir koku var halısını balkona attım tezgahın altını boşaltıp bakıcamm neler oluyor mutfakta.... offf...

Günaydın kızlar yada tünaydın :))

sabahın 7 sinden beri ayaktayım bende kıçımı yeni yere koydum. Kızı yıkadım, ütü yaptım. tam oturcam derken haşmetmahap kalktı :) ona kahvaltı hazırladım. Kahvemi aldım oturdum sonunda bilg. başına.

Gamze, Emsal, Dilek ne güzel buluşmuşsunuz. Çok sevindim valla. Resimleri koyun helede görek.

Mehtapcım korkulcak hşçbişi yok anacım ya. Ben 2 tane yirmilik çektirdim. Ağrı çekmekten daha iyidir yani. Acımıyor merak etme.

Baharcımmmmmmmm senin paşa iyicene yaramasmı oldu nee. Sanırım seni özlüyor bacım o ondan böyle nazlar.:)

Back
X