• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

hepiniz sağolun kızlar gerçekten çok güzel bir gün geçirdik
gülcancım bi kucaga 3 bebe sığıyor denedik ve foto çektik nasıl oluyor görürsün :)))

kızlar annemlere taşındıum şimdilik... hiç rahat değilim ama insanın evi gibi yok.
emzircem mutfağa gitmek zorunda kalıyorum, şöyle ayaklarımı uzatıp yatamıyorum.... iş başlayana kadar burada kalırım, sonra evimde kalacam..

dün eşimi bıraktık askere, 2 saat sürüyor, yakın yani... görümceme de sinir oldum. bırakmadan önce oturduk yemek yiyoruz lokantada, görümcem durup durup çoz üzülüyorum size (eşimle bana), çok zor olacak sizin için falan dedi durdu, sürekli olumsuz olumsuz konuştu... biz de valla gülüp durduk eşimle niye zor olsun. şurdan şurası gerekirse her hafta sonu gelirim dedim. manyak mıdır nedir ya, sinir oldum... insan destek olur, o da iyice ortamı kasvetlendirmeye çalışıyo....

ben aslında görümcemin derdini çok iyi biliyorum... üçüncü çocuğu da erkek olacakmış. şimdi 4 aylık hamile kendisi... 3 tane oğlu olacak yani... 3. çocuğunun da oğlu olmasını o kadar çok istedim ki... ben hamileyken bana, sen üzülme ama senin karnın kız karnı gibi senin kızın olacak, oğlun lmayacak demişti o kadar insanın içinde birden bire... ben hiç bi laf söyleyememiştim... ama o kadar çok şaşırmıştım ki, sanki kızım olacak diye benimle acıyarak konuşmuştu, manyak.... şimdi üçüncüyü kız istiyordu. ben de inşallah erkek olur demiştim.... erkek olacak o da... tabi benim kız aile de tek kız olacak... şimdi kayınvalidemler falan bayılıyo benim kıza, çok seviyorlar... tabi iyice sinir oldu ama söyleyemiyo....

kızlar benimki de memeyle kavga ediyo, bazen de acayip içiyo. üçüncü aylara büyüme de atak aylarıymış... o yüzden bu huysuzluklara normal bence... bi şekilde büyüyecekler yani...

kızlar selam.oğlum cozuttu gene 2 gündür anam ağladı.ağlama nöbetleri oluyo memeyi zorla alıyo ama alana kadar nasıl ağlıyo ankatamam.kucakta uyuyo yerine koyuyom gözleri açıyo ağlıyo kucağıma alıyom saniyede uyuyor. 1 saattir kolumda sol kolum iptal artık yaaaaa...:(

çekiliş için son günler kızlar.topikteki 12.sayfaya bakın adınız koyulmamışsa eşinizle görüşmüşseniz uyarın beni...

Allahın işimidir nedir seni okuyorum kendimi okuyorum sanki sen anlatıyorsun benim başıma geliyor aynısı.

kızlar dün gece benimkide ali efe gibi geçmişini hatırladı sanırım. aşıdan olurmu bilmiyorum ama çok huysuz. nasıl aglamak yaa susturamıyorum. saat 3 de uyudu. 5:15 de kalktı ondan sonrası mızır mızır. çocugu kendı kendıne uyumaya alıştırmaya başlamıştım şimdi ne mümkün:(

dün dr um bana sallıyormusun pusetinde dedi. dedimki pusette ayakta heryerde sallanıyor. dr um ayakta sallama dedi. pusetinde sallayabilirsin beşikte de ama ayakta tavsiye etmedi..

Gülay tekrar Allah kavuştursun. kendi evinde olsan daha rahat ederdin. buda gecici bir süreç. bende yeni evlendiğimde 15 gün eşim iş gezisine gitmişti. annemde kalmıstım çok aşırı hassaslaşıyor insan. umarım senin öyle olmaz canım

Son düzenleme:
meryemcim hassasım tatlım valla, zor oluyo, kim ne derse batıyo... ben de kırıyorum insanları. şimdi de görümcem aradı, zor geçecek senin için bu 5,5 ay diyo... valla cevap bile vermedim. normalde çok iyidir kendisi ama ne oldu oldu kızım doğduktan sonra bi haller oldu... benim kızla 7 aylık oğlunu yarıştırıyo resmen.... off ya bir de bununla uğraşacam yani...

meryemcim senin de inşallah kısa zamanda uykusu düzene girer. benim kız bile dün gece 12 yi geçiyordu uyuduğunda. annem yatırıyor 5 dakika sonra kalkıyo ağlayarak. annem o kadar sabırlıdır o bile pes etti, uyumazsa uyumasın dedi...

emsalcim güzel kızların güzel fotolarını bekliyoruz buraya... maşallah hepsine... öpseydiniz bizim için de... oy ya keşke rüzgar da olsaydı aralarında. kzuularım benim.

gülay bazı insanlar malesef takıntılı oluyor. kendı çocugunda istediği bişey senin evladında olursa bunalıma giriyor salaklar. sen boşver. önünüz açılacak sürekli aklınızda aman ne olacak nereye gidecek nasıl olacaklar bitti en azından. mayıstan sonra zaten hep birlikteniz. sık sık gidersin. zor ama daha zor olabilirdi. Allah rüzgar kızımızdan babasını çok uzaklastırmadı. 2 saat nedirki istanbulun bir ucundan diğer ucu bile daha uzun..

sanırım bebeklerın muayen günleri bu ayda oluyor:) herkesde bir huysuzluk bir memeyle inatlaşma var. sabırla duzelmesını beklıycez. rüzgar yerini yadırgamış olabılır canım. benım oğlumda bayramda bandırmaya gittigimizde uyumadı rahat edemedı. kendı pusetınde gunduzlerı uyudu sadece

meryemcim hassasım tatlım valla, zor oluyo, kim ne derse batıyo... ben de kırıyorum insanları. şimdi de görümcem aradı, zor geçecek senin için bu 5,5 ay diyo... valla cevap bile vermedim. normalde çok iyidir kendisi ama ne oldu oldu kızım doğduktan sonra bi haller oldu... benim kızla 7 aylık oğlunu yarıştırıyo resmen.... off ya bir de bununla uğraşacam yani...

meryemcim senin de inşallah kısa zamanda uykusu düzene girer. benim kız bile dün gece 12 yi geçiyordu uyuduğunda. annem yatırıyor 5 dakika sonra kalkıyo ağlayarak. annem o kadar sabırlıdır o bile pes etti, uyumazsa uyumasın dedi...

emsalcim güzel kızların güzel fotolarını bekliyoruz buraya... maşallah hepsine... öpseydiniz bizim için de... oy ya keşke rüzgar da olsaydı aralarında. kzuularım benim.
Allah kolaylık versin cnım kıskanıyor demeki seni benim kayınvalideminde hiç kzı yoktu çok istiyordu kız olsun o yüzden Bazı kimseler mahsustan ayy kızın olur inşallah kızlar iyidir aa erkek mi gibi laflar ediyordu ama iyiki erkek olmuş hiç farketmiyor.Ha kız ha erkek.:hulya::hulya::hulya: .

selan kızlar

hayırlı teskereler cnm sayılı gün çabuk gecer boşuna dememişler görümce görmiyim ölünce

selan kızlar

hayırlı teskereler cnm sayılı gün çabuk gecer boşuna dememişler görümce görmiyim ölünce

sağol canım. kayınvalidem çok iyi valla, görümcem de iyidir normalde. ama resmen çocuğunu benşmkiyle yarıştıroyor. geçen de bir seviyor poposuna pat pat vura vura, öyle ses çıkıyorki... eşim elinden hemen aldı, ne yapıyosun diye. siz bu kızı narin narin sevmeye alıştırmışsınız diyo... narin sevecem tabi, canını mı acıtacam...

Allah kolaylık versin cnım kıskanıyor demeki seni benim kayınvalideminde hiç kzı yoktu çok istiyordu kız olsun o yüzden Bazı kimseler mahsustan ayy kızın olur inşallah kızlar iyidir aa erkek mi gibi laflar ediyordu ama iyiki erkek olmuş hiç farketmiyor.Ha kız ha erkek.:hulya::hulya::hulya: .

canım erkek kız hiç farketmez tabiki, önemli olan sağlıklı olması. ama bana acıyarak seninki kız gibi duruyor üzülme diyince içime oturdu valla. ne demek ya üzülme, insanın kızı olması üzülünecek şey mi. şimdi de kendisi üzülüyo kızım olmuyor diye. etme bulma dünyası.

gülay bazı insanlar malesef takıntılı oluyor. kendı çocugunda istediği bişey senin evladında olursa bunalıma giriyor salaklar. sen boşver. önünüz açılacak sürekli aklınızda aman ne olacak nereye gidecek nasıl olacaklar bitti en azından. mayıstan sonra zaten hep birlikteniz. sık sık gidersin. zor ama daha zor olabilirdi. Allah rüzgar kızımızdan babasını çok uzaklastırmadı. 2 saat nedirki istanbulun bir ucundan diğer ucu bile daha uzun..

sanırım bebeklerın muayen günleri bu ayda oluyor:) herkesde bir huysuzluk bir memeyle inatlaşma var. sabırla duzelmesını beklıycez. rüzgar yerini yadırgamış olabılır canım. benım oğlumda bayramda bandırmaya gittigimizde uyumadı rahat edemedı. kendı pusetınde gunduzlerı uyudu sadece

meryemcim haklısın tatlım, şurdan şurası. su gibi akıp gitsin günler....

of kızlar ya sıkıntılar hep aynı o zaman. gaz sancılarını atlattık derken 3.ay bunalımı başladı. bunu da atlatırız diş sıkıntıları başlar... bize dur durak yok sanırım.
gülaycım allah kavuştursun tekrar canım. neyse ki sen kimseyi kendine dert etmeyecek kadar akıllı bir hatunsun görümceni de takmıyorsun canım. seni rüyamda gördüm geçenlerde. eviniz villa imiş ve upuzun geniş merdiveni varmış.biz de eşimle size misafir geliyormuşuz. sen eşinle merdivenlerden iniyorsun üstünde beyaz bir kürk merdivenin kenarlarından balıklar atlıyor falan elinde kocaman yeşil zümrüt bir yüzük alla alla diyom hatundaki şansa bak eşi nasıl gözünün içine bakıyor...öööle uyanmışım :)
meryemcim, akidem walla allah sabır versin hepimize kızlar...

kızlar günaydın....

emsal dilek gülcan ne guzel bulusmussunuz :) bende ozendım bak sımdı.
TRAKYADAKILER....... gelın bende bulusalım.beklıyorum sızı :) gunu saatı belırleyın gerekırse gelıp alayım bulusalım hadı nolur cok ozendım :)

gulcancım yagız obez falan olmaz merak etme.o kof kılolar eskı mamalarda oluyodu.nısasta takvıyesınden dolayı.sımdı yok rahat ol.bak ben 10 ml yesın dıye 40 takla atıyorum.bu yuzden kıymetını bıl rahat ol kız...ver ıstedıkce yesın yagızımız :) bu arada bulusalım dıyorum ben kac kısıyız trakyada ?

kızlar sorum gume gıttı yıne yazıyım:

bebek maması ve bebek sutu farklı seyllermı? ozellıklerı nedır?

bu guzel pazar gunu hepınıze yavrularınızla guzel gelsın gecsın canlarım....
kızlar sorum güme gıtmıs yazıyorum hemen...

kızlar günaydın....

TRAKYADAKILER....... gelın bende bulusalım.beklıyorum sızı :) gunu saatı belırleyın gerekırse gelıp alayım bulusalım hadı nolur cok ozendım :)

gulcancım yagız obez falan olmaz merak etme.o kof kılolar eskı mamalarda oluyodu.nısasta takvıyesınden dolayı.sımdı yok rahat ol.bak ben 10 ml yesın dıye 40 takla atıyorum.bu yuzden kıymetını bıl rahat ol kız...ver ıstedıkce yesın yagızımız :) bu arada bulusalım dıyorum ben kac kısıyız trakyada ?

Canım bebek mamasını doktorlar prematüreler veriyorlarmış kilo alsın diye.Galiba nişasta oranı yüksek oluyormuş.
He bide şöyle bir şey okudum artık mama ibaresi kalkacakmış mama olanlar eski ürünlermiş.

iyi pazarlar burda her yer bembeyaz 2 gundur aralıklarla kar yagıyo ama havada sogudu yaa gerçek kış şimdi geldi
ebrucum tşk.ederim canım bizimde öle bi ataktır büyük ihtimal
emsal hani şeker foto lar nerde göremiyom bennn
sinemcim ben buluşmadım dilek gamze emsal buluştu bende aralarında olmayı çok isterdim 3 çicegin arasına bi böcek fena olmazdı,trakyada kımse yok canım bi ben bi sen varız :))))
sorun içinde benım bıldıgım bebek maması ile sütü aynı şey eskıden mama diye geçiyodu şimdi hepsi belli standarta getırıldı adı bebek sütü diye degışti olarak bılmıyorum yanlışta olabılır milupaya soruyum bakalım ne cvp verecekler

canımm tez zamanda hayırlısı ile Allah kavuştursun eşine zaman su gibi akıp gitsin inşallahh
görümcenede yuhh diyorum ne kadar patavatsız ve kendini bilmez insan var şu hayatta yaa
hayatımm dün seninde kulakların cınladımı bilmem ama gamzeye dileğin geleceği süpriz olduya dilek geldikten sonra bir ara zil çaldı gamze bu kimmm falan oldu :))
bende buda gülay dedim onuda çağırmıştım o geldi dedim baya gülüştük :))))))
keşke aramızda olsaydın sende kızınla ne güzel olurdu vallaha yaaa

bahar gercekten hepimizin aynı gidiyor. aslında buda rahatlatıyor yoksa düşünürdüm acaba bir yerimi agrıyor bişeyimi var diye. bvugun resmen dayak yemiş gibiyim:)

kızlar annemlere taşındıum şimdilik... hiç rahat değilim ama insanın evi gibi yok.
emzircem mutfağa gitmek zorunda kalıyorum, şöyle ayaklarımı uzatıp yatamıyorum.... iş başlayana kadar burada kalırım, sonra evimde kalacam..

dün eşimi bıraktık askere, 2 saat sürüyor, yakın yani... görümceme de sinir oldum. bırakmadan önce oturduk yemek yiyoruz lokantada, görümcem durup durup çoz üzülüyorum size (eşimle bana), çok zor olacak sizin için falan dedi durdu, sürekli olumsuz olumsuz konuştu... biz de valla gülüp durduk eşimle niye zor olsun. şurdan şurası gerekirse her hafta sonu gelirim dedim. manyak mıdır nedir ya, sinir oldum... insan destek olur, o da iyice ortamı kasvetlendirmeye çalışıyo....

ben aslında görümcemin derdini çok iyi biliyorum... üçüncü çocuğu da erkek olacakmış. şimdi 4 aylık hamile kendisi... 3 tane oğlu olacak yani... 3. çocuğunun da oğlu olmasını o kadar çok istedim ki... ben hamileyken bana, sen üzülme ama senin karnın kız karnı gibi senin kızın olacak, oğlun lmayacak demişti o kadar insanın içinde birden bire... ben hiç bi laf söyleyememiştim... ama o kadar çok şaşırmıştım ki, sanki kızım olacak diye benimle acıyarak konuşmuştu, manyak.... şimdi üçüncüyü kız istiyordu. ben de inşallah erkek olur demiştim.... erkek olacak o da... tabi benim kız aile de tek kız olacak... şimdi kayınvalidemler falan bayılıyo benim kıza, çok seviyorlar... tabi iyice sinir oldu ama söyleyemiyo....

kızlar benimki de memeyle kavga ediyo, bazen de acayip içiyo. üçüncü aylara büyüme de atak aylarıymış... o yüzden bu huysuzluklara normal bence... bi şekilde büyüyecekler yani...

allah kavuştursun canım günler su gibi akıp geçsin inşallah...zaten bu minnoşlaral zaman öyle çabuk geçiyoki eminim askerliğin nasıl bittiğini bile anlamayacaksın..

aman boşver be takma görümceni kıskanıyodur o seni...sinir oluyom öyle erkek çocuğu havası yapanlara.. ne farkı var sanki..benim kaynanada ben hamileyim cinsiyeti belli olduğu halde belki erkek olur seni şaşırtıt deyip duruyordu.. dr kontrolun birine birlikte gittik benimki açtı bacaklarını ultrasonu açar açmaz buda kapak oldu kaynanaya.. ohhhh

kızlar günaydın....

canım biz doktora sormuştuk devam sütüyle mama arasında fark ne diye.. arasında fark yokmuş mamanın adı süt olmuş sadece.. süt olanlar daha yeniymiş mamalar ise eski stoklarmış..

Yok ben anladım koskoca kkyı okudum bir tane kaynana sever görmedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ne söylese batıyor napim alala ya.

Back
X