Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba,
Artık size pek katılamıyorum yaa çok üzülüyorum yaaa(( İnşallah beni unutmazsınız şöyle işleri biraz yoluna koysam şirkette yine daha sık girerim ama yeni yeni öğrendiğim için birşeyleri çok işim oluyor. Emsal ve Gamze yazmış zaten biz sonunda buluştuk harika bir gündü burdan ikisine de çok teşekkür ederim keşke birgün hepimiz bir araya gelebilsek ama bu hayalden öte birşey değil maalesef... Neyse geçmişi ara ara okuduğum için aklımda pek birşey de kalmamış...Gülaycım allah kavuştursun eşine, gönderdiğin gibi tez zamanda gelsin inşş canımcım..
Yarın yina işbaşı haftasonları çok hızlı geçiyor cmt gezdim tozdum, pazar temizlik derken bitti... Neyse allaha emanet olun hepiniz.a.s.
Günaydınn eyyy cemaatt. Yine tatil bitti kuzucukları bırakıp geldikk..
Özge sen işteyken kızına kim bakıyor?
Annemle, babam bakıyor canım. Seninkine???
Günaydın Ececimmm. nabersin?
Benimkine de babaannesi bakıyor ama Manisadan geldi geçici olarak burda sanırım şubatta dönecek. Kurum kreşimizde 1 yaşında alıyor. O arada bir bakıcı bulmam gerekiyor. Benide bu dert aldı. Güvenilir birininasılbulacağımyavrumu nasıl emanet edeceğim.
Senin annenler hep seninlemikalacaklar.??
Benimkine de babaannesi bakıyor ama Manisadan geldi geçici olarak burda sanırım şubatta dönecek. Kurum kreşimizde 1 yaşında alıyor. O arada bir bakıcı bulmam gerekiyor. Benide bu dert aldı. Güvenilir birininasılbulacağımyavrumu nasıl emanet edeceğim.
Senin annenler hep seninlemikalacaklar.??
meraba canım kaynanayla birlikte nasıl olunursa işte bende öyleyim:sinifsinif:
kendine göre takılıyo işte bebeği yeni uyuttum süpürgeyi almış eline temizlik yapalım diye daha cumartesi günü yaptım temizlik yaaaaaaaa of daral geldi
yemek yapıyo ama dolduruyo içine acıyı baharatı yüz kere söyledim koyma bebek rahatsız oluyo diye azıcık koydum diyo ama acıdan yenmiyo yani ben pişirsem daha iyi sanki yardım ediyo neyse şu 3 ay bi geçiverseydiklava:
günaydın kızlar. ay çok iş var okuyup yazamazsam kusuruma bakmayın bugün...
meryemcim canım o bilgiler için nasıl teşekkür etsem az canım. oğlumun huysuzlukları demek büyüme atakları nedenyleymiş. dünden beri kendimi sorguluyorum. iki ağladı diye oğluma sinirlendim. meğer onun derdi boyundan büyükmüş kıyamam ben ona. ve ona söz verdim onu hep anlamaya çalışacağım diye. neyse ki bugün daha sakindi. yazık oğluşuma yaaaa. kendimi çok kötü hissettim. ama görseniz çok farklı sesler çıkarmaya başladı. yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor. oyuncaklara uzanıyor falan. büyüyormuş benim miniğim meğer yaaaa...
Günaydın şekerimmm. Büyüyor bizim bebeler artık. Hergün yeni bir huyları çıkıyor. Benim kızda insan seçiyor ya sıpa. Yabancı birini görünce hemen ağlıyor.
aferin benim güzel gelinime. cool takılıyor desene :) bize gelen giden olmadığından pek yabancı görmüyor oğlum. ama babasına aşık resmen. gözünü ayırmıyor ondan. ağlıyorsa o kucaklayınca susuyor falan...
günaydııın kıslaar;
iyi haftalar herkese
cumt. kayınvalidemin hac mevlütü vardı bi güzel kendisinden fırça yedim dünya kadar ağladım ağladım bütün sinirimi bozdu.
pazarda misafirler vardı gündüz ayrı akşam ayrı çok yoruldum çok neyseki bugun anam gelio birikmiş işleri yapıcam inşşş. berenin huysuzluğuda bi yandan allah kolaylık versin hepimize
oyyy yirim ben onu yakışıklı damadım kaydirigubbakcemile3 bizde süperiz ha bahar körler sağırlar birbirini ağırlar sırnaşık şey
napalım bacım. nöbetçi pohpohçular olduk :))
hani tv programında sunucu konuşcak bişi bulamaz da başlar konuğunu pohpohlamaya konuğu da sunucuyu pohpohlar. öyle olduk he :)