• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

Günaydın kızlarrrr. Nasılsınız bugün?

Gülaycım tekrar Allah kavuştursun diyorum.

Gamzem, Emsalim, Dileğim face ten resimlere baktım harikasınız hepiniz maşallah kızlarada.

Dilekcim seni unutmak ne mümkün yaa. Böyle birşey mümkün olabilirmi sence tatlım opuyorumnanaktan

Herkese merhaba,

Artık size pek katılamıyorum yaa çok üzülüyorum yaaa:((( İnşallah beni unutmazsınız şöyle işleri biraz yoluna koysam şirkette yine daha sık girerim ama yeni yeni öğrendiğim için birşeyleri çok işim oluyor. Emsal ve Gamze yazmış zaten biz sonunda buluştuk harika bir gündü burdan ikisine de çok teşekkür ederim keşke birgün hepimiz bir araya gelebilsek ama bu hayalden öte birşey değil maalesef... Neyse geçmişi ara ara okuduğum için aklımda pek birşey de kalmamış...Gülaycım allah kavuştursun eşine, gönderdiğin gibi tez zamanda gelsin inşş canımcım..

Yarın yina işbaşı haftasonları çok hızlı geçiyor cmt gezdim tozdum, pazar temizlik derken bitti... Neyse allaha emanet olun hepiniz.a.s.

Bende seni merak ediyordum nerelerde bu kız diye. Sen ve kızın iyiolundasiteye ara ara da girsen bizseniunutmayız..

Günaydınn eyyy cemaatt. Yine tatil bitti kuzucukları bırakıp geldikk..
Özge sen işteyken kızına kim bakıyor?

günaydın güzel annişlerrrrrrrrrr nasılsınız bakalım bebişler nasıllar geçmişi pek okuyamadım biraz karıştırdım
gamze emsal dilek buluşmuşlar oh ne güzel minnişlerle fotolar çektirmişler hadi merakla bekliyoz fotolarınızı
baharcım benim bebişde bu aralar huy değiştirdi bağırıp duruyo sürekli kucakta gezmek istiyo ya zor oluyo böyleeee eskiden yatıp ana kucağında takılırdı şimdi hiç yatıramıyom uyudu şimdi bakalım ne zaman kalkacak
mehtapcim geçmiş olsun canım benimde 20lik dişim problem ama bende senin gibi korkuyom dişçilerden üstelik ablamın biri diş hekimi hadi bi şark atıp çıkarayım diyo yok yok ben memnunum diyom korkudan nolcak böle yarısı içerde yarısı dışarda benimkininde zaman zaman ağrıyo
gülaycım sayılı gün çabuk geçer hem yakınmışta üzülecek bişi yok boşver sen görümceni konuşsun dursun haftasonları görüşürsünüz hem biraz ayrılık evlilikte iyi oluyo karşılıklı özleyip gün sayınca nişanlılık yılları gibi heyecan katıyo evliliğekaydirigubbakcemile3

Annemle, babam bakıyor canım. Seninkine???

Benimkine de babaannesi bakıyor ama Manisadan geldi geçici olarak burda sanırım şubatta dönecek. Kurum kreşimizde 1 yaşında alıyor. O arada bir bakıcı bulmam gerekiyor. Benide bu dert aldı. Güvenilir birininasılbulacağımyavrumu nasıl emanet edeceğim.
Senin annenler hep seninlemikalacaklar.??

Günaydın Ececimmm. nabersin?

meraba canım kaynanayla birlikte nasıl olunursa işte bende öyleyim:sinifsinif:
kendine göre takılıyo işte bebeği yeni uyuttum süpürgeyi almış eline temizlik yapalım diye daha cumartesi günü yaptım temizlik yaaaaaaaa of daral geldi
yemek yapıyo ama dolduruyo içine acıyı baharatı yüz kere söyledim koyma bebek rahatsız oluyo diye azıcık koydum diyo ama acıdan yenmiyo yani ben pişirsem daha iyi sanki yardım ediyo neyse şu 3 ay bi geçiverseydi:oklava:

Benimkine de babaannesi bakıyor ama Manisadan geldi geçici olarak burda sanırım şubatta dönecek. Kurum kreşimizde 1 yaşında alıyor. O arada bir bakıcı bulmam gerekiyor. Benide bu dert aldı. Güvenilir birininasılbulacağımyavrumu nasıl emanet edeceğim.

canım biraz kendini acındır falan bu sene kalsınlar seninle ya gözün arkada kalmazdı ağla falan acındır kendini dayanamaz kalırlar belkiopuyorumnanaktan

Hadi ya keşke 1 yaşına kadar kalsada baksa. Ama napıcaksın şartlar onu elveriyorsa bakıcı bulucaksın artık. Hakkaten insanın bir yabancıya güvenmesi çok zor helede konu bebeğinse. İyice araştır canım. Benim annemler buraya yerleştiler cnm İzmirdeki evi kapatmadılar ama. Burdan ev tuttular. en az 2-3 yaşına kadar bakacaklar kızıma. sonrada kreşş.

meraba canım kaynanayla birlikte nasıl olunursa işte bende öyleyim:sinifsinif:
kendine göre takılıyo işte bebeği yeni uyuttum süpürgeyi almış eline temizlik yapalım diye daha cumartesi günü yaptım temizlik yaaaaaaaa of daral geldi
yemek yapıyo ama dolduruyo içine acıyı baharatı yüz kere söyledim koyma bebek rahatsız oluyo diye azıcık koydum diyo ama acıdan yenmiyo yani ben pişirsem daha iyi sanki yardım ediyo neyse şu 3 ay bi geçiverseydi:oklava:

Ayyy Allah sabır versin bacım. En iyiside olsa adı kaynana işte napıcaksın. İNsan rahat edemiyor dimi. Annen olsa bir başka. Ama rahatsız olduğun konular varsa azıcık belli et tatlım yoksa 3 ay geçmez valla

günaydın kızlar. ay çok iş var okuyup yazamazsam kusuruma bakmayın bugün...
meryemcim canım o bilgiler için nasıl teşekkür etsem az canım. oğlumun huysuzlukları demek büyüme atakları nedenyleymiş. dünden beri kendimi sorguluyorum. iki ağladı diye oğluma sinirlendim. meğer onun derdi boyundan büyükmüş kıyamam ben ona. ve ona söz verdim onu hep anlamaya çalışacağım diye. neyse ki bugün daha sakindi. yazık oğluşuma yaaaa. kendimi çok kötü hissettim. ama görseniz çok farklı sesler çıkarmaya başladı. yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor. oyuncaklara uzanıyor falan. büyüyormuş benim miniğim meğer yaaaa...

günaydın kızlar. ay çok iş var okuyup yazamazsam kusuruma bakmayın bugün...
meryemcim canım o bilgiler için nasıl teşekkür etsem az canım. oğlumun huysuzlukları demek büyüme atakları nedenyleymiş. dünden beri kendimi sorguluyorum. iki ağladı diye oğluma sinirlendim. meğer onun derdi boyundan büyükmüş kıyamam ben ona. ve ona söz verdim onu hep anlamaya çalışacağım diye. neyse ki bugün daha sakindi. yazık oğluşuma yaaaa. kendimi çok kötü hissettim. ama görseniz çok farklı sesler çıkarmaya başladı. yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor. oyuncaklara uzanıyor falan. büyüyormuş benim miniğim meğer yaaaa...

Günaydın şekerimmm. Büyüyor bizim bebeler artık. Hergün yeni bir huyları çıkıyor. Benim kızda insan seçiyor ya sıpa. Yabancı birini görünce hemen ağlıyor.

Günaydın şekerimmm. Büyüyor bizim bebeler artık. Hergün yeni bir huyları çıkıyor. Benim kızda insan seçiyor ya sıpa. Yabancı birini görünce hemen ağlıyor.

aferin benim güzel gelinime. cool takılıyor desene :) bize gelen giden olmadığından pek yabancı görmüyor oğlum. ama babasına aşık resmen. gözünü ayırmıyor ondan. ağlıyorsa o kucaklayınca susuyor falan...

aferin benim güzel gelinime. cool takılıyor desene :) bize gelen giden olmadığından pek yabancı görmüyor oğlum. ama babasına aşık resmen. gözünü ayırmıyor ondan. ağlıyorsa o kucaklayınca susuyor falan...

oyyy yirim ben onu yakışıklı damadım kaydirigubbakcemile3 bizde süperiz ha bahar körler sağırlar birbirini ağırlar sırnaşık şey

günaydııın kıslaar;
iyi haftalar herkese
cumt. kayınvalidemin hac mevlütü vardı bi güzel kendisinden fırça yedim dünya kadar ağladım ağladım bütün sinirimi bozdu.
pazarda misafirler vardı gündüz ayrı akşam ayrı çok yoruldum çok neyseki bugun anam gelio birikmiş işleri yapıcam inşşş. berenin huysuzluğuda bi yandan allah kolaylık versin hepimize

günaydııın kıslaar;
iyi haftalar herkese
cumt. kayınvalidemin hac mevlütü vardı bi güzel kendisinden fırça yedim dünya kadar ağladım ağladım bütün sinirimi bozdu.
pazarda misafirler vardı gündüz ayrı akşam ayrı çok yoruldum çok neyseki bugun anam gelio birikmiş işleri yapıcam inşşş. berenin huysuzluğuda bi yandan allah kolaylık versin hepimize

günaydın canımm. Hayırdır kıs ne dedi kayınvaliden.??

oyyy yirim ben onu yakışıklı damadım kaydirigubbakcemile3 bizde süperiz ha bahar körler sağırlar birbirini ağırlar sırnaşık şey

napalım bacım. nöbetçi pohpohçular olduk :))
hani tv programında sunucu konuşcak bişi bulamaz da başlar konuğunu pohpohlamaya konuğu da sunucuyu pohpohlar. öyle olduk he :)

Back
X