• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

amaan onu anlamak için tanımanız lazım ama şöle kıssadan özet yapayım

çok kalabalıktı yaklaşık 120 kişi felan vardı bende berenle yatakodasındaydım 2 kişi daha vardı holde bissürü tanımadık insan neyse ben doğal olarak kızımın yaynında bekliyorum yabancıya emanet etcek halim yok görümcem eltim vs hepsi hizmet yapıolardı zem zem vs. neyse bi anda onca kalabalığın içinde kapıyı açtı holun ortasında " bırak kızı orda ne duruyorsun başında kalkta biraz hizmetlen " die yüksek sesle söylendi döndü arkasına gitti ayy siz benim halimi düşünün öyle kötü oldum utandım ki anlatamamm inanılmaz sinirim bozuldu ağla ağla sinir oldum gelen giden beni teselli edio allahtan biliolar huyunu k.validemin ama inanılmaz rencide oldum eşim aradı gidelim hemen felan ama ben yine durdum haklıyken haksız olcaktım sonra saolsun eltim vs. sakinleştirdiler de geçti gitti yani

velhasıl böyle işte huyudur böle günlerde mutlaka birilerini paylar bu sefer piyango bana çarptı :)

çok kalabalıktı yaklaşık 120 kişi felan vardı bende berenle yatakodasındaydım 2 kişi daha vardı holde bissürü tanımadık insan neyse ben doğal olarak kızımın yaynında bekliyorum yabancıya emanet etcek halim yok görümcem eltim vs hepsi hizmet yapıolardı zem zem vs. neyse bi anda onca kalabalığın içinde kapıyı açtı holun ortasında " bırak kızı orda ne duruyorsun başında kalkta biraz hizmetlen " die yüksek sesle söylendi döndü arkasına gitti ayy siz benim halimi düşünün öyle kötü oldum utandım ki anlatamamm inanılmaz sinirim bozuldu ağla ağla sinir oldum gelen giden beni teselli edio allahtan biliolar huyunu k.validemin ama inanılmaz rencide oldum eşim aradı gidelim hemen felan ama ben yine durdum haklıyken haksız olcaktım sonra saolsun eltim vs. sakinleştirdiler de geçti gitti yani

velhasıl böyle işte huyudur böle günlerde mutlaka birilerini paylar bu sefer piyango bana çarptı :)

Allah sabır versin bacım ne diim :))

nihalcim kıyamam yaaa. stres yapmış hatun belli ki. üzmüş seni de. yapmaması lazım tabi o kadar insanın içinde. sen takma canım kafana en güzelinin yapmışsın çekip gitmemekle.

kızlar mrb hafta sonu eşim evde olduğu için çok fazla takılamıorum sizlere girsemde sadece okuyabiliorum maalesefff... nasılsınız nasıl geçti hafta sonlarınız??
benimki bu hafta biras hareketli geçti ... cts arkadaşlarımızda yemekteydik. dünde sabah kızı emzirdim biraz süt sağdım anneme bıraktım kızı ilk defa 4 saat ayrı kaldım nasıl özlemişiz kızımla birbirimizi görünce ikimizde aaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyy aaaaaaaaaaaaaaaaaa die acaip sesler çıkarmaya başladık :) çalışan annelerimiz allah size sabır versin... ben bi kaç saatine bile dayanamadım :(

slm kızlar nasılsınızz ben hiç ii değilim valla
cok huysuz oglum uyumadıgı ve emmedigi zamanlarda cıglık cıglıga bagırıyor yanlız kalmak istemiyorr dogru düzgün uyumuyor böyle deildii noldu bilmiyorum yaaaaaaaaa:((((((((

Ya kızlar bugün aşımız var 4. ay aşılarımız ama ben kızımı kıyıp götüremiyorum deli olacam yaaa :( şimdide uyudu offff

Daha da konuşup seni sinirlendirmek istemem ama cumartesi bende mevlüt yapıcam ve kayınvalidem bana böyle yapacak hiç düşünmem kovarım........Onca insan varken ben nasıl yalnız bırakırım çocuğumu türlü türlü insan var ne malum çocuğumu mahsus sever gibi yaparken canını acıtmayaağı sağpık mı yok.neyse canım sıkma canını sen.

kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı :)))))
türküsü bile yıllar önceden var demek bunların hepsi aynı her daim aynı
benimkide beni deli etti dün çıldırdım ipleri kopardım
ne zaman gelecek olsa inadına oğlunu arıyor onu aradıgı sürece bende kabul etmiyorum gelemiyor
onun inadı yüzünden eşimle atıştık dün

Allah sabır versin.

slm kızlar nasılsınızz ben hiç ii değilim valla
cok huysuz oglum uyumadıgı ve emmedigi zamanlarda cıglık cıglıga bagırıyor yanlız kalmak istemiyorr dogru düzgün uyumuyor böyle deildii noldu bilmiyorum yaaaaaaaaa:((((((((

Canım gelişim atağı olabilir..Bir arkadaş yazmıştı neşler yaşadığını bebeğin ya da netten araştır bi.

Tubacım şarkı linki vermiştin kızım bayıldı teşekkürler.

Back
X