• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

günaydın kızlar... sabah sabah yine bütün kaynanaları sevgiyle anıyoruzzzzz.. allah onları bildiği gibi yapsın inşallah.. nihalcim ççok üzüldüm yaa ama iyi sabırlıymışsın ben olsam ortalığı katardım birbirine geçimsiz miyim neee??hele kocamda arkamdaykemnn beş dakika durmazdım..
tubacım geçmiş olsun canım.. umarım ateşsiz atlatırsınız..
benim kız bağırmayı öğrendi artık bağıra bağıra geziyoz.. sesi kısılıyo bağırmaktan..çok tatlı oluyo ama yaa bu benden cadı olacak yandımmm

canım benim üzülme benimde kayınvalidem seninkinden farklı deil:(son dört gün yanımda kaldı durmadan sütün yetmiyor mama ver her on dakikada bir sürekli bebeği kucağıma veriyor yerinden kaldırıp üstelik al meme ver veriyorum sonra yataga kaldırıcam bak elini emiyor acıkmış doymuyor işte meme ver diye yine kucağıma bırakıyor morelımı bozmasıda ayrı sutun yağsız yok duru çocuk kilo almamış zayıf vs vs halbuki kilo alımıda normal soylesem bile dr ne anlar diyor üstelik öğretmen...lohusalığımın beşinci günüde gelmişti aynı şeyler ben emzirip yataga bırakıyordum sezaryan oldum bu arada o halde surekli benden sunu yap bunu yap bana bunu getir bebegi alır tam uyuycam bes dakıka sonra acıkmış al der kucağıma verirdi.yani ne baktı ne yardim etti...kısacası kasyınvalideler annemiz gibi olamıyor maalesef bana balık yağı getirmiş zorla dört gün içirdi dün akşam baktım tarihi geçeli 7 ay olmuş:(((mafoldumben morelen kötü oldum kendimi geçtim ya bişey olsaydı bebege...ve durmadan bebek zayıf kafası küçük vs vs ...
bebeğim doğduğunda 3600kg sonra 250gr verdiıkı hafta içine eski kilosuna döndü ama...boy 50cm kafa;36cm
şuan; 2 ay 2 hafta dört günlük kilosu orta 5400kg kafası;40,5 boy;58 kızlar sizce iyimi

kız seninki daha betermiş ya.. bebeinin maşallah boyuda kilosuda gayet iyi.. dr bak sen takma onu

canım benim üzülme benimde kayınvalidem seninkinden farklı deil:(son dört gün yanımda kaldı durmadan sütün yetmiyor mama ver her on dakikada bir sürekli bebeği kucağıma veriyor yerinden kaldırıp üstelik al meme ver veriyorum sonra yataga kaldırıcam bak elini emiyor acıkmış doymuyor işte meme ver diye yine kucağıma bırakıyor morelımı bozmasıda ayrı sutun yağsız yok duru çocuk kilo almamış zayıf vs vs halbuki kilo alımıda normal soylesem bile dr ne anlar diyor üstelik öğretmen...lohusalığımın beşinci günüde gelmişti aynı şeyler ben emzirip yataga bırakıyordum sezaryan oldum bu arada o halde surekli benden sunu yap bunu yap bana bunu getir bebegi alır tam uyuycam bes dakıka sonra acıkmış al der kucağıma verirdi.yani ne baktı ne yardim etti...kısacası kasyınvalideler annemiz gibi olamıyor maalesef bana balık yağı getirmiş zorla dört gün içirdi dün akşam baktım tarihi geçeli 7 ay olmuş:(((mafoldumben morelen kötü oldum kendimi geçtim ya bişey olsaydı bebege...ve durmadan bebek zayıf kafası küçük vs vs ...
bebeğim doğduğunda 3600kg sonra 250gr verdiıkı hafta içine eski kilosuna döndü ama...boy 50cm kafa;36cm
şuan; 2 ay 2 hafta dört günlük kilosu orta 5400kg kafası;40,5 boy;58 kızlar sizce iyimi
doktor normaldiyorsa hiiç takma kfana.ayol doktor alamazsa kim anlar bide öğretmenolcak...

hahaha valla bu kaynanalar yüzünden çocuklarınızı obez yapcaksınız o olacak. sonrada kilo ver diye önünden alcaksınız :) 2,5 aylık 5400 ve sen iyimi diyemi soruyosun? benim kızım dört aylık ve bu kiloda hahaha.

sela mkızlar mınıkım ayagımda bırakınca uyanıyo kızlar ya 3aylık olduk hala aynı yerınede yatmıyo bana yardımcı olabılcek varmı sadece kucagımda koynumda ayagımda uzunca uyuyo yoksa 10dkbı kalkıyo benı arıyo

aynı soru benim de kafama takılıyor.adet görmek doğurganlığın işareti ise ve biz hala adet görmediysek hamile kalmayız herhalde ya

bende böyle düşündüm ama doğru mu yanlış mı size bir danışayım dedim..

Allaaaaaaaaaaaaah bu soruyu soranların sonu iyi olmuyo ehehehe. kızım süt koruması diye bişey yok ablam 8 ay adet görmedi bundan sonra yine 9 ay göremicek anladın sen onu.. Kaza kurşunu eheh

yok kız dikket ediyom kendime.. sütün korumadığını kendimden biliyom zira korusaydı ben olmazdım ablamla aramda 15 ay var.. yinede merak ettim iştee

kafaya takmamak elde deilki durmadan yapıyor sadece anne sütü verdim şimdiye kadar öylesine zorluyor ki kac kez vericektim zot tuttum kendimi mama zararlı değil ama gelişimi iyiyse anne sütü yeterli öyle dimi ama bizimki mama mama diye diye bitirdi beni üstelik göğüs uçlarım berbat durumdaydı ilk zamanlar ağlaya ağlaya emzirip beşiğe bırakıyordum dikişlerim agrırdı bir yandan göğüs uçlarım bir yandan kanıyor bir yandanda uykusuzluk ınanın bazen ıkı saat ya uyuyordum,morelen çökmüştüm.bir yardım eden eşim oda fazla bişey yapamadı kayınvalidemde en çok ona annelik yaptı zaten o ne severse onu yaptı lohusalığımda hoşaf yapmış güya bende içiyıordum durmadan bir gece içmek istedim tencereye bir baktım inanırmısınız yırmı otuz tane kurtcuk:)))bana bayagı protein verdi ıyyyyy berbat geçti yani ve bizimki yine ayni şeyleri yapıyor yardım falan yok...ocak 22 tatil olucak ya tüm aile esrafıyla yine gelicekler:(((

ah canım ya kıyamam ben sana. kolay değil valla yaşadıkların. ama anne sütüyle çocuğun bu kiloya gelmiş bak hiçbişeye üzülmü sen çocuğunu çok güzel besliyorsun demekki sütünde yetiyo onlar konuşsun dursun boşver. bu işler öyledir zaten oğullarına analık yapmaya gelirler sen doğurursun oğullarının kıçında gezerler ne istiyon oğlum diye sallandıracan taksimde ikisin bak bidaa yapıyolar mı :)

kafaya takmamak elde deilki durmadan yapıyor sadece anne sütü verdim şimdiye kadar öylesine zorluyor ki kac kez vericektim zot tuttum kendimi mama zararlı değil ama gelişimi iyiyse anne sütü yeterli öyle dimi ama bizimki mama mama diye diye bitirdi beni üstelik göğüs uçlarım berbat durumdaydı ilk zamanlar ağlaya ağlaya emzirip beşiğe bırakıyordum dikişlerim agrırdı bir yandan göğüs uçlarım bir yandan kanıyor bir yandanda uykusuzluk ınanın bazen ıkı saat ya uyuyordum,morelen çökmüştüm.bir yardım eden eşim oda fazla bişey yapamadı kayınvalidemde en çok ona annelik yaptı zaten o ne severse onu yaptı lohusalığımda hoşaf yapmış güya bende içiyıordum durmadan bir gece içmek istedim tencereye bir baktım inanırmısınız yırmı otuz tane kurtcuk:)))bana bayagı protein verdi ıyyyyy berbat geçti yani ve bizimki yine ayni şeyleri yapıyor yardım falan yok...ocak 22 tatil olucak ya tüm aile esrafıyla yine gelicekler:(((

kızlar gerçekten çok sabırlısınız yaaa.. sizi gördükçe hakketten çok geçimsiz olduğuma karar veriyom.. ben üç gün geçinemem böyle biriyle ya o beni boğar ya ben onu .. kocamıda boğarım tabiii..

Back
X