• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ee mehtabım olacak artıkzaten herkes oraya daha çok resim yükülüyor sen üye ol ben sana arkadaşları istek yaparım..

aaaa meryemm negüzell tülayda ne hızlıymışş.. biz daha kıçımızı kaldırıp hediye almaya giidemedikk...

meryem güle güle kullan resminide eklersin artık görürüz...ya ayşecim ben facebook hesabım yok yaa...açsammı.

selam kızlar

sayfa açık arada girip okuyorum ama yazamıyorum bu aralar. kızım eskiye gore daha cok uyanık kalıyor. onun uyudugu az vakitlerde de evdeki işlerimi halletmeye çalışabiliyorum.. herkes iyidir inşallah..

günaydın kızlar. ay çok iş var okuyup yazamazsam kusuruma bakmayın bugün...
meryemcim canım o bilgiler için nasıl teşekkür etsem az canım. oğlumun huysuzlukları demek büyüme atakları nedenyleymiş. dünden beri kendimi sorguluyorum. iki ağladı diye oğluma sinirlendim. meğer onun derdi boyundan büyükmüş kıyamam ben ona. ve ona söz verdim onu hep anlamaya çalışacağım diye. neyse ki bugün daha sakindi. yazık oğluşuma yaaaa. kendimi çok kötü hissettim. ama görseniz çok farklı sesler çıkarmaya başladı. yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor. oyuncaklara uzanıyor falan. büyüyormuş benim miniğim meğer yaaaa...

ne demek canım rica ederim:) beımkı de bugun daha iyi. bende dün o yazıyı okuyunca gece yatırırkenn agrı kesı vermeye karar verdım. hatırlarmısınız bılmem boyumuz uzarken kasıklarımız çok agrırdı belkı agrısı vardır dedım işe yaradı. gece kısmen daha rahat uyudu..

benımkıde daha fazla seler cıkarıyore bahar. bu pusetındekı çıngıraklı şey varya oına vurmnaktan çok keyif alıyor. birde yuzustu yatarken donmeye calıyor. hafıf bır destekle dönüyor

bir topik açayım bari... 2009 eylül anneleri yılbaşı hediyeleri şeklinde. gönderdiğimiz ve aldıgımız hediyelerin resimlerini oraya ekleyelim. ne dersiniz?

Salihas (sibelcim) hediyeni bugun kargolayamadım ama yarın vericem inş. 2 günde sana ulaşır sanırım.

slm kızlar keyifler ii dir umurım
meryem güle güle kullanın hediyenizi resim eklersen bizde görelim tülayada bravo hızlı kadın
bebek sütü=bebek maması cvp geldi kimsenin aklında soru işareti kalmasın

'Avrupa Birliği Beslenme Komitesi direktiflerinde ve TCTKB(tarım bakanlığı)tebliğlerinde yeni bir düzenleme yapıldı. Bu düzenleme ile; 0-4 ay arasında kullanılan 1 numaralı bebek mamaları 0-6 ay arasında kullanılmaya ve bebek sütü olarak adlandırılmaya başlandı. Aynı şekilde 4-8 ay arasında kullanılan 2 numaralı devam mamaları 6-9 ay arasında kullanılmaya ve devam sütü olarak adlandırılmaya başlandı. 3 numaralı devam sütleri ise yine devam sütü olarak adlandırılırken 8 aydan yerine 9. aydan itibaren şeklinde kullanılmaya başlandı. Tebliğ değişikliğiyle ilgili yeni düzenlemeye geçiş için firmalara süre tanındı. Şuan raflarda hem eski düzenlemeye uygun "mama" ifadesinin yazılı olduğu ürünlerimizi, hem de yeni düzenlemeye uygun bebek sütü veya devam sütü yazan ürünlerimizi bulabilirsiniz. Bir süre sonra tüm ürünlerimiz yeni düzenlemeye uygun olarak raflarda yer alacaktır. Şu an için ise siz rafta gördüğünüz ürünün ayına göre seçiminizi yapabilirsiniz.

selam arkadaşlarım
ben kaç gündür giremedim topiğe umarım herkes iyidir...bende iiyim oğlumda iyi şükür işte huy değiştiriyo sık sık..........
geçen hafta geceleri genelde uykusuz olarak geçti...emme saatimiz 3 saate çıkardı kendi kendine şimdi yine 2 saate emiyo neden böle olduk bilmiyorum
yarın dr kontrolümüz var
bugün sağlık ocağına gittik genel ölçümler için bu ay 750 gr almış oğlum bana az geldi ama
ebemiz gayet ii dedi.....
meryem cim ne demek canım gönlüm daha da güzellerini göndermek isterdi emin ol..beğendiğinize sevindim...

akidem ayse suna uner diye arama yap facede arkadaşlık teklifi gönder bende yardımcı olayım sana
tülayy hoşgeldin canım merak ettim senii.. maaşallah tosuncuğa.. benim bebeğimde buay çok azkilo almış ama ben farketmiştim az aldığını aman sağlıklı olsunlarda tülaycım göğüslerimin ucu sızlıyor hep memede kalmak istiyor..

Çok şanslısın canım Allah onlardan razı olsun evlatları için çırpınıyorlar

ay ben de yarın hediye almaya çıkacam özgecim. daha doğrusu aldım ama bir kaç şey daha almak istiyorum... bu arada çok şanslısın canım annen ve baban konusunda, valla Allah onlardan razı olsun. evlerini, alıştırdıkları yerleri bırakıp yanına bebişine bakmaya gelmişler.

Evet kızlar şanslıyım çok şükür yanımızdalar. Desteklerini hiç esirgemedilerki. Canlarım onlar benim. Ne yapsam azdır onlar için.
ozgecim heyecanla bekliyoruz
bende esranin hediyesini dun aldim ama hala kargoya veremedim yarin halledeyim bari

İnş. beğenirsiniz tatlım.

kızlar bizim yılbaşı hediyemiz geldi. tüalycığıma çok teşekkur edıyorum. çok begendım..

Aaaaaaa merak ettim hemen resimle bakam Meryemim

Çok iyi yapmışsın tubacım mucukkkkkk

selam arkadaşlarım
ben kaç gündür giremedim topiğe umarım herkes iyidir...bende iiyim oğlumda iyi şükür işte huy değiştiriyo sık sık..........
geçen hafta geceleri genelde uykusuz olarak geçti...emme saatimiz 3 saate çıkardı kendi kendine şimdi yine 2 saate emiyo neden böle olduk bilmiyorum
yarın dr kontrolümüz var
bugün sağlık ocağına gittik genel ölçümler için bu ay 750 gr almış oğlum bana az geldi ama
ebemiz gayet ii dedi.....
meryem cim ne demek canım gönlüm daha da güzellerini göndermek isterdi emin ol..beğendiğinize sevindim...

Tatlım maşallah paşaya az değil kilosu gayet iyi

Back
X