• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

gunaydin kizlar
alisinde kakasi biraz civik iki gundur usudu sanirim
evdende cikmiyoruz nasil usudu annamadim ama

sizler nasilsiniz
meryemcim hediyeleriniz pek guzelmis ana ogul gule gule kullanin
tulaycim ceyiz duzmus resmen size

bizde iki gecedir az uyuyorduk oglum saat basi miziklayip emzigi verince uyuyordu ama benim uyku kactigi icin uykusuz kaliyordum
allahtan bu gece daha iyi uyuduk sadece iki kez miziklandi onda da kolay uyudu

kızlar galiba kızımın verem aşısı tutmadı galiba iz falan yok sanki iğne olmamış gibi 28 inde aylık kontol var ama merak ettim sizinkiler nasıl

ozgeeee gunaydin
alisi uyutmaya calisiyorum
her uykuya yattiginda 40 dakika sonra uyanip kalkmak istiyor halbuki 1 bucuk saat en az uyumasi lazim
okudugum kitapta uyku donguleri 45 dakikadan olusur o dongu bittiginde bebeginiz uyanirsa ve kendi kendine yeniden uykuya dalmayi bilmiyorsa aglayip kalkmak isticektir diyor
bende o yuzden artik her sefer uyandiginda tekrar uykuya dondurmek icin caba sarfediyorum yavas yavas ise yaramaya basladi bazen kesintisiz 1.5-2 saat uyumaya basladi gunduzleri

offf yaaa ise baslayinca cok zor hakkaten uykusuz kalmak
hem gece bebekle ilgilen hem sabah kalk hazirlan ise git tum gun calis
ozgecim senin kiz gece uyanip emmek istiyor mu yoksa siz kesintisiz uykuya gecen sanslilardanmisiniz

baharcim ordamisin ali efe nasil oldu biraz sakinledi mi

burdayım canım günaydın. geçmişi okuyordum. eh işte ali efe sakinledi sayılır canım. dün akşam çok ağlamadı ama kucak istiyor sürekli. kucakta uyucak illa. ana kucağına koyuyorum gözlerini açıveriyor sallıyom falan yok kucağıma alıyorum tekrar saniyede dalıyor uykuya hem ne uyku...kucakta olması sürekli çok yorucu oluyor malum tosuncuk oldular artık. bi de oturmıcan hep ayakta dolaştırcan paşayı... gece pestil olmuş bir halde yatıyorum her yerim ağrıyor walla.sizden naber canım_?

baharcim alininde uykulari tam duzene girdi derken 2-3 gecedir beni mumetti saat basi aglayip tekrar uykuya daldi
o uykusunu yine almis oldu tabi ama olan bana oldu uyu bi daha uyuyabilirsen
neyseki bu geceyi daha iyi gecirdik
huylari surekli degisiyor insallah iyi bir tanesinde karar kilarlar

baharcim alininde uykulari tam duzene girdi derken 2-3 gecedir beni mumetti saat basi aglayip tekrar uykuya daldi
o uykusunu yine almis oldu tabi ama olan bana oldu uyu bi daha uyuyabilirsen
neyseki bu geceyi daha iyi gecirdik
huylari surekli degisiyor insallah iyi bir tanesinde karar kilarlar

walla maymun ettiler bizi ebrucum yaaa. bizimkinin de uykuya dalması en fazla 8 i bulurdu şimdi 11e kadar gözler fıldır fıldır walla. allahtan babaya gidince garip bi şekilde sakinliyor da azcık dinleniyorum. sen 9 ay karnında taşı her güçlüğünü çek o gitsin babasına aşık olsun hak mıdır reva mıdır anlamadım ya. sanki bütün gece babası kalkıp emziriyo onu... cıkcık :olmaz:
gaz sorununuz geçti mi canım?

Back
X