• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

iyiidr be tatlım bizde bildiğin gibi ben bi yandan netten oyuncak ve salıncak araştırıyorum gökşeninde altını açtım oynuyo çok seviyoruz popomuzu havalandırmayı kaydirigubbakcemile3 bana tavsiye edbilceğin oyuncak veya salıncak varmı ???

benimkide bayılıyor çıplak durmaya yaw ne zilli kızlarımız var :D

canım şu eldivenden almayı düşünüyorum. Çok renkli ve ses çıkartıyor.

Hasbro Playskool Bıcırık Kuklalar | Playskool | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası

bide bu çıngıraklı patikler

Hasbro Playskool Çıngıraklı Patikler | Playskool | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası

salıncaktan kastın şu tip birşeymi??

Chicco Dreams Ana Kucağı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

selam kizlarrrrrrrrrrrrrr oglumun disleri artzik cok belli oldu tavsanimin 2tane alttannnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar::nazar:
sizler nasilsiniz

maşallah paşayaaaaaa artık ısırır durur senin memişleri kaydirigubbakcemile3 iyiyiz bizde cnm bildiğin gibi

:umursamaz::umursamaz::delphin::1no2::1no2::1no2: eskisi gibi istahi yok artikkkkkkkkkkk sadece 5dk emiyor cok mizmizlandiiiiiiiiiiikuzum allah iilik versin canimmmmmm

benimkide bayılıyor çıplak durmaya yaw ne zilli kızlarımız var :D

canım şu eldivenden almayı düşünüyorum. Çok renkli ve ses çıkartıyor.

Hasbro Playskool Bıcırık Kuklalar | Playskool | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası

bide bu çıngıraklı patikler

Hasbro Playskool Çıngıraklı Patikler | Playskool | Oyuncax.com Oyun Oyuncak Dünyası

salıncaktan kastın şu tip birşeymi??

Chicco Dreams Ana Kucağı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
canım salıncak ve çıngarak benim aradığım sağol yalnız çıngaraklı çoraptan bendevar sevmedi kızım daha doğrusu dikkatini çekmiyo :(( çok yaramaz benim kız napıcam bilmiyorum herşeyden çok çabuk sıkılıyo deliricem uyku düzenide alt üst oldu seninkide ölemi mafoldumben
selam kizlarrrrrrrrrrrrrr oglumun disleri artzik cok belli oldu tavsanimin 2tane alttannnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:nazar::nazar::nazar:
sizler nasilsiniz

canım maşallah topikte ilk diş sizden geldi galba kaydirigubbakcemile2

:umursamaz::umursamaz::delphin::1no2::1no2::1no2: eskisi gibi istahi yok artikkkkkkkkkkk sadece 5dk emiyor cok mizmizlandiiiiiiiiiiikuzum allah iilik versin canimmmmmm

Ahh kıyamam ben ona. tabi o dişler nasıl acıtıyo kimbilir kaşınıyor bide.

canım salıncak ve çıngarak benim aradığım sağol yalnız çıngaraklı çoraptan bendevar sevmedi kızım daha doğrusu dikkatini çekmiyo :(( çok yaramaz benim kız napıcam bilmiyorum herşeyden çok çabuk sıkılıyo deliricem uyku düzenide alt üst oldu seninkide ölemi mafoldumben

Benimkide öyle sıkılıyor hemen yaa. Uyku düzeni fena değil bizim çok şükür. akşam en geç 10 sabah 7 ama arada 3 kere memeye kalkıyor

canım fischer price in anakucağını aldım ben çok memnunum. gerçi oğlum bu ara çok kucakçı oldu ama gündüzleri içinde uyutuyorum arada tv izliyor falan eğlenebiliyor içinde.

kızlar morelim cok bozuk ya esimin annesi yani kayınvalidem teee ankaralardn laf atıyor ustelik eşime söylüyor ya halen anlamıyorum geldiğinde bes dakıka oturmama izin vermıyordu int e gireyim dedim işin yokmu senın deyip iş üretiyor,koca tencere yaprak sardırdı aralarda bebek bakımını da ben yaptım o yuzden o gelince giremiyorum...yardım ettiği yok pat diye yatakodamıza giriyor sürekli mama ver zayıf cocuk deyip duruyordu simdde aksamları bebek emzirmeye kalkıyormu diye soruyormuş eşime,kendisi buradayken kalktığımı biliyordu yattığı yerden ssesleniyordu sütün az cocuk doymuyor ondan ağlıyor diye simdide gece kalkmıyor diye esıme gaz verıyor...ama geceleri en az 4 yada 5 kez kalkıyorum eşimde farkında kakınca gözler kapalı yardım edeyımmı diyip dakıkasında uyuyor:).kayınvalıdemin istediği yarım saatde bir kalkıp emzirmem o buradayken yarım saat arayla süt verdiriyordu göğüslerim kanamaya basladı tekrar ya ,,,yılbasında da burada üf ya...
çok dolmuşmuyum ne...

slm kızlarrr ehhhh iyi allahtan çok kaynatmamışsınız hemencik okudum geçmişi
benim sinirler laçka oldu iyice gece uykumuz yine gece 3 e kaydı biraz düzelmişti yok anam gece kuşu bu şimdide banyoya yaptırdım sudan çıkınca aglıyooo zorla uyuttum şimdi
baharcım bizim küçük beyde babasına aşık deli oluyorum sen dogur bütün zorluklarını sen çek yaptıgı şeye bak zaten hiçbana benzemiyo:(((kıskanıyorum valla eşim diyo sen benden kıskanırsam evlenince napcan diyo

kızlar morelim cok bozuk ya esimin annesi yani kayınvalidem teee ankaralardn laf atıyor ustelik eşime söylüyor ya halen anlamıyorum geldiğinde bes dakıka oturmama izin vermıyordu int e gireyim dedim işin yokmu senın deyip iş üretiyor,koca tencere yaprak sardırdı aralarda bebek bakımını da ben yaptım o yuzden o gelince giremiyorum...yardım ettiği yok pat diye yatakodamıza giriyor sürekli mama ver zayıf cocuk deyip duruyordu simdde aksamları bebek emzirmeye kalkıyormu diye soruyormuş eşime,kendisi buradayken kalktığımı biliyordu yattığı yerden ssesleniyordu sütün az cocuk doymuyor ondan ağlıyor diye simdide gece kalkmıyor diye esıme gaz verıyor...ama geceleri en az 4 yada 5 kez kalkıyorum eşimde farkında kakınca gözler kapalı yardım edeyımmı diyip dakıkasında uyuyor:).kayınvalıdemin istediği yarım saatde bir kalkıp emzirmem o buradayken yarım saat arayla süt verdiriyordu göğüslerim kanamaya basladı tekrar ya ,,,yılbasında da burada üf ya...
çok dolmuşmuyum ne...

kusura bakma bacım ama sen çoktan ipleri vermişsin eline.. oda haddi olan olmayan herşeye karışmaya başlamış..

kızlar galiba kızımın verem aşısı tutmadı galiba iz falan yok sanki iğne olmamış gibi 28 inde aylık kontol var ama merak ettim sizinkiler nasıl
ben bu hafta kontrolumuzde dr a iz yok tutmamısmı demek dedım hemen cıkmayabılır ızdedı. iz olmaması tutmadıgınıda göstermez. 9 aylık olunca test yapılır tutmadıysa tekrar yapılır dedı. gercı artık devlet buna da ızın vermiyormus. tutmadıysa tutmasın denıyormus:olmaz:
ozgecim 3 kez emiyor yani cokmus
ben gece artik 1 kez emziriyorum sadece o da 3-4 civari sonra sabah 7 de uyaninca emiyor

ebrucum bizimde oyle. dun 12 de yattı 1 de emdı 2 de uyudu tekrar sabah 11 e kadar 3 sefer daha emdı

çok dolmuşmuyum ne...

ayy kaynana lafı duyunca benım şalterler atıyo deli oluyorum canım sende tepkini koy yatak odasının kapısını kilitle açamasın ne karışıyo yaaa anlamıyorum karşılıgını ver valla ezdırme kendını sessiz kalırsan daha çok üstüne biner sen o çocugun annesisin o babannnesi o nekdar düşünebılırkı senın kadar gıcıklıgna yapıyolar ben artık yöntemımı buldum o söyleyınce hiç cevap bile vermıyorum o istediği kadar şöle yap böle desin tınnn yani sende bırak oldugu kadar eşinede dersin anacıgın yardım etmıo bukadar yetişebılıyorum dersin

kusura bakma bacım ama sen çoktan ipleri vermişsin eline.. oda haddi olan olmayan herşeye karışmaya başlamış..

farkındayım:(sert bir yapım olsaydı keşke hep evet tamam demekle yetınıyorum sesim bi burada cıkıyor:lepi:derdimi ancak sizlere anlatabiliyorum...o deil son gelişinde havlularını vs bıraktı birde özel yastığını kesesine kadar bir daha geldiğinde yük olmasınmış:D:dance:

özge canım yaaa senın annenler izmirde nerde oturuyo anneni ben bizim bi tanıdıga çok benzıtıyorum annenın yüzü hiç yabancı gelmiyo acaba benzettıgım için mi tanıdık geliyo bılmıyorum görmüş olabılırnmıyım daha önceCADIARZU

:gitme:
ben bu hafta kontrolumuzde dr a iz yok tutmamısmı demek dedım hemen cıkmayabılır ızdedı. iz olmaması tutmadıgınıda göstermez. 9 aylık olunca test yapılır tutmadıysa tekrar yapılır dedı. gercı artık devlet buna da ızın vermiyormus. tutmadıysa tutmasın denıyormus:olmaz:
hemşıremız 6 ile 10 gün içinde kabuk baglar vs deyınce bende bekle bekle cıkmadı merak ettim..neyse artık bekliycez insallah tutarda tekrar iğne olmaz kıyamam oyle ağladı ki...

selam ksılar nasılsınız ben biraz üzgünüm eşim sitemkarca bi msj attı ama gülerek attı ama sitem var içinde dediki yavrum gündüzleri kızı uyutmada gece uyusun yakınlaşamaz olduk dedi haklıda 8ay herley yasaktı bize cinsel açodan bide 80gün adam cagız kanamamı bekledi kız şuan 3aylık ama biz toplam 2kere beraber olmuşuzduır kardeş gibi oldu sitem ediyo haklı olarak ben kızımı gece uykusuna nasıl alıştırcam 2den aşagı uyumuyo:(

farkındayım:(sert bir yapım olsaydı keşke hep evet tamam demekle yetınıyorum sesim bi burada cıkıyor:lepi:derdimi ancak sizlere anlatabiliyorum...o deil son gelişinde havlularını vs bıraktı birde özel yastığını kesesine kadar bir daha geldiğinde yük olmasınmış:D:dance:

valla ben şu anlattıklarınla delirdim sana sabırlar diliyorum canım keşke hayatına bu kadar karıştırtmasan. Olan senin ruh sağlığına oluyor...

özge canım yaaa senın annenler izmirde nerde oturuyo anneni ben bizim bi tanıdıga çok benzıtıyorum annenın yüzü hiç yabancı gelmiyo acaba benzettıgım için mi tanıdık geliyo bılmıyorum görmüş olabılırnmıyım daha önceCADIARZU

Canım annemler Çiğlide oturuyolar. Belkide görmüşsündür

zamanla ögreniyosun canım nekdarlık evlisin bilmiyorum ama ılk zamanlar bende öleydım şimdiki aklım olsa bak neler yapardım delü karıyaaa:mymeka:

Back
X