• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

ємєℓ;10484743 .!.:
aynı seyleri yasıyoruz canım yapcak bisey yok bu durumda mecbur mama verceksin.......benimde ancak 10-20 ml cıkıyor uzerine mama takviyesi yapıyorum......haftaya kontrolumuz var doktora danısıp ek gıdaya gecip gecemeyecegimi sorcam

emelci,m sen göreve basladınmı o yüzdenmi azaldı sütün

emelci,m sen göreve basladınmı o yüzdenmi azaldı sütün

canım benim ikinci 20 raporumda sorun cıktı onun ıcın bende ucretsiz izin aldım 43 gun....evde annem ve babam var artı kızım 1.sınıf odev yaptırda sorunlar yasıyoruz evde cok gergin ortam var ben sutumun azalmasını buna baglıyorum

herkese slmmmm kızlar tektek alıntı yapamadım...kaynanalar için dicek bi lafım yok benimkide tam aksii hiiçç arayıp sormaz ilgilenmezzzz cok resmiyizdirr.... ama kaynana işte ille dürter biraz önce bi arkadasım dogum yaptı hastaneye görmeye gittikk dısarda karsılastıkk basladı söylenmeyee yok hava soguk yok hastanede mikrop kapar diyee eşimde al bak ozaman gezecegine dediii:))))))))))) tabi öyle diyince bi anda işi cıktı:) buarada ilişkiden sonra herseyden önce günah olmasa bilee ben cocuguma öyle sütvermek istemem....herkes iidir umarım emelcim hiç karsılasamıyoruz senlede.... bak stres yapma kendinee anne sütünden mahrum bırakma oglunu sakinleşş bol bol bitki cayları içç strese cok ii geliyorrr

ємєℓ;10484865 .!.:
canım benim ikinci 20 raporumda sorun cıktı onun ıcın bende ucretsiz izin aldım 43 gun....evde annem ve babam var artı kızım 1.sınıf odev yaptırda sorunlar yasıyoruz evde cok gergin ortam var ben sutumun azalmasını buna baglıyorum

canım benim stres yapma diyicem ama anlıyorum hiç kolay değil.raporda niye sorun cıktıki canım.bu arada ücretsiz izin aylık alınmıyormu 2-3 ay gibi sen nasıl 43 günlük aldınki.birde bugün haberlerde ara tatilin aralık sonu ocak başı gibi baslayıp bir ay süreceğini duydum.kesin değilmiş ama yüksek ihtimalmiş.grip nedeniyle.daha ben almadım ücretsiz izin ikinci dönemi bekliyorum.

ємєℓ;10484291 .!.:
kızlar benim sutum tamamen azaldı:( bugun ikisi 10 ml cıktı ya da cıkmadı mafoldumben

emelcim biliyosun benimde öyleydi ama 3 gündür 50 lere çıkabildim hatta sabah 80 oluyo canım sakın vazgecme ben okadar sey yasadım yinede direniyorum bol su iç ve gün içinde mutlaka 3 saatte hatta 2 saatte bir sağ canım bak gör strese rağmen artıcak

canım fischer price in anakucağını aldım ben çok memnunum. gerçi oğlum bu ara çok kucakçı oldu ama gündüzleri içinde uyutuyorum arada tv izliyor falan eğlenebiliyor içinde.

sağol canım benim acilen oyalıyacak bişiler bulmam lazım kucağımda dursa onada razıyım uykudan uyanıyo emiyo 15 20 dk oynuyo sonra başlıyo mızırdanmaya acaip mizahçı derdi yok problemi yok öylesne ağlıyo ne yapıcağımı şaşırdım önceden uykusu iyiydi 10 gibi yatar 6 ya 7 ye kadar uyurdu bazen kalkar emerdi ama şimdi saat başı kalkıyoruz kucakta geriye sızıyoruz :gitme:

süt konusunda kızlar uyku acaip süt yapıyo tabi uyutan bi bebeğiniz varsa :(( benim süt problemim pek olmadı bolca yiyip su içtimmi bide uydummu göğüslerim dolardı hatta bazen zorla fazladan emzirirdim ki göğsüm rahatlasın ama şimdi malesef huysuzluğundan sütümde çok yok bu dönemler geçiçi inşallah düzelicek mafoldumben

arkadaslar buarada oglum sallanarak uyuyoo ve acayip huzuruz uyuyoo sanki hemen uyanıcakmıs gibi mızır mızırr.... ve artık cok yorulmaya basladımm gaz soruumuz bitti yerine yenilerii teşrif ettii.........

3 gundur gıremedım arkadaslar gecmısı cok okuyamadım.
gladrıelcım Allah yardımcın olsun tabı musyascım senınde.daha dogrusu kayınvalıdesı ıle sorunu olan tum gelınlerın Allah yardımcısı olsun.
arkadaslar ben arastırmadım ama mantıken cunupken emzırmemelı hemen banyo yapmalı ama zaten bu sut verme ısın degıl herseyde gecerlı.ama su var kı ac aglıyo bebek emzırmeden olmaz hemen gogsunu yıkayıp vermelı ınsan bence.

bu arada sut olayında emelcım aynen 3-4 gun once artık 10 cc cıkıyordu sut ve o kadar uzgundum kı akıdem soyledı Allah razı olsun yas maya ye su ıc dıye yazmıstı hepımıze ınan yapıyorum 3 gundur ve emzırmeye calısıyorum ha gurul gurul olmadı ama en azından 40 cc ye cıktı.ona da sukurler olsun hamdolsun yaa.

3 gundur gıremedım arkadaslar gecmısı cok okuyamadım.
gladrıelcım Allah yardımcın olsun tabı musyascım senınde.daha dogrusu kayınvalıdesı ıle sorunu olan tum gelınlerın Allah yardımcısı olsun.
arkadaslar ben arastırmadım ama mantıken cunupken emzırmemelı hemen banyo yapmalı ama zaten bu sut verme ısın degıl herseyde gecerlı.ama su var kı ac aglıyo bebek emzırmeden olmaz hemen gogsunu yıkayıp vermelı ınsan bence.

bu arada sut olayında emelcım aynen 3-4 gun once artık 10 cc cıkıyordu sut ve o kadar uzgundum kı akıdem soyledı Allah razı olsun yas maya ye su ıc dıye yazmıstı hepımıze ınan yapıyorum 3 gundur ve emzırmeye calısıyorum ha gurul gurul olmadı ama en azından 40 cc ye cıktı.ona da sukurler olsun hamdolsun yaa.

sütün gürül gürül doldun taşşın canımya bütün annelere mevlam bol bol süt versin :Saruboceq: nasılsın canım oğluşun nasıl bakalım seninki uslumu biz yaramazlığından dert yanıyoruz :)) bu rada cünüpken emzirmeme konusunda sana katılıyorum bence ne gerek var beş dk da güsul abdesti alınabilir olmadı bebek ağlıyosa bile eşine ver baksın cünüp olmanda onunda etkisi var sonuçta kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

meryemcım lokum ye demıstın onuda yıyorum canım ya.Allah razı olsun bırbırımızden bılgılenıyoruz hep.

inşallah sende de işe yarar canım. benimde sütüm çok yotu şu ara bugun bende aldırdım eşime. öncede sağıp dolaba koyardım arada bir şimdş uzun zamandır sagamıyorum cunku zaten alitunaya kadar sütüm var:)

cünüp cünüp emzirmeyin bak hepinizi döferim :oklava: ben emzirmiyorum neden çünkü cünüp olamıyorumki emzireyim kaydirigubbakcemile3

neden canım ya ben bu konulara çok dikakt ediyorum ama adamın isteği yok kaydirigubbakcemile3

maşallah valla sanadaa:) benimkii öyle olsun diyip arkasını dönüp atıyoo önceden olsa üzülür gönlünü alırdım simdi amaann cocuk uyanmadan uyuyayım diyorum vallaaaaa

cünüp cünüp emzirmeyin bak hepinizi döferim :oklava: ben emzirmiyorum neden çünkü cünüp olamıyorumki emzireyim kaydirigubbakcemile3

senınkı garantili helal süt emmiş özge:)

kızlar bu arada bişey daha. benim canım çok çiğköfte istiyordu ama yıyemedım gaz yapar cocuga dıye onu yediğim gün ve ertesi günü çok sütüm oldu. ya bulgurdan yada hani sütün ister olayı doğru. canınızın ıstedıklerını azda olsa yıyın bu arada çiğköfteyi de deneyin:)

selaaaammmm ben geldim
ay özgeeeee alemsin canım yaaa
biz dr a gittik bugün 700 gr almış oğlum dr umuz normal dedi.refleksleri kuvvetlenmş dedi...şükür iimiş yani...

Back
X