• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

meraba annişler nasılsınız bakalım dün giremedim özledim sizi kaan a bişiler oldu ya emmiyo bi türlü dün öğlen 2 de bi emdi öyle duruyo ne zaman meme versem deli gibi ağlıyo bağırıyo ne oldu anlamadım yaaaaa inat ettim mamada vermiyom emmeyi bırakır diye 1 gündür aç çocuk uyudu şimdide nasıl emecek tekrar ya

kızlar ya su ay çizelgesini yapamadım cıldırcan nasıl yaptınız

meraba annişler nasılsınız bakalım dün giremedim özledim sizi kaan a bişiler oldu ya emmiyo bi türlü dün öğlen 2 de bi emdi öyle duruyo ne zaman meme versem deli gibi ağlıyo bağırıyo ne oldu anlamadım yaaaaa inat ettim mamada vermiyom emmeyi bırakır diye 1 gündür aç çocuk uyudu şimdide nasıl emecek tekrar ya

benimkide 28 eylül doğumlu aynı zamanda meme red ediyorlar dün akşamdan beri kızımda meme zorla alıyor onuda yataga yatırıyorum memeyi koyunlar gibi dort ayak ustunde veriyorum oyle zorla alıyor bir dene istersen biraz yorucu ama dirseklerim curudumafoldumben

özgem maşallah bacım o zaman iki dünür aynı arabaya binsek çökertcez lastikleri dimek :)
ececim ali efe de memeyi almak istemiyo çoğu zaman. zorla tıkıyorum ağzına alınca da cok cok emiyor sıpa. sütünü sağıp versen canım.

benimkide 28 eylül doğumlu aynı zamanda meme red ediyorlar dün akşamdan beri kızımda meme zorla alıyor onuda yataga yatırıyorum memeyi koyunlar gibi dort ayak ustunde veriyorum oyle zorla alıyor bir dene istersen biraz yorucu ama dirseklerim curudumafoldumben

dün akşam eşim ayaklarını sehpaya koydu dizlerini kendine çekip ali efeyi oraya bacaklarına koydu. o şekilde sakinleyince ben de üstüne eğilip memeyi verdim. 8 oldum resmen kerataya süt vercem diye ya :(

özgem maşallah bacım o zaman iki dünür aynı arabaya binsek çökertcez lastikleri dimek :)
ececim ali efe de memeyi almak istemiyo çoğu zaman. zorla tıkıyorum ağzına alınca da cok cok emiyor sıpa. sütünü sağıp versen canım.

baharcım sinir oldum yaaa süt sağmaktan nefret ediyom yaaaaa büyük oğlan 3 aylık olunca emmeyi bıraktıydıda sütümü sağıp kaşıkla içiriyodum çıkan süt miktarının azlığını görünce bunalıma girdiydim uzunca bi zaman gene aynı stresi yaşamak istemiyom ama bugünde emmezse öyle yapacam 2 gün gezmeye gittimya benim kaynanatörde tutturdu senin sütün üşüdü çatlak yaa süt üşürmü sıcacık duruyo iştekafamçokkarıştı

dün akşam eşim ayaklarını sehpaya koydu dizlerini kendine çekip ali efeyi oraya bacaklarına koydu. o şekilde sakinleyince ben de üstüne eğilip memeyi verdim. 8 oldum resmen kerataya süt vercem diye ya :(

umarım ileride kıymetlerimizi bilirler onlar için sekılden sekilı girıyoruz :dance:

canım benim bebiş 21 eylül doğumlu 1 hafta büyüğüz sizden akşam eşimde ben dik tutayım sen emzir dedide beceremedik senin yöntem bizimkide sökmüyo çünkü yatınca bağırıyo ayakta gezdirecez sürekli canım bende çizelge beceremiyom arkadaşlar el attıydı:1no2:

Kızlar selam, bende eylül annesiyim. Oğlum 3,5 aylık oldu. Doğduğundan beri kabızlık sorunumuz var. Doktor fitil verdi, zeytinyağı , popdan uyarma vs hepsini denedim ancak fitil vermeden yapamıyor. Sizde böyle bir sorun var mı? birde tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Doktorumuz işi bıraktı, işten ayrıldı.

selam canım hoşgeldin benim oğlumda kabızdı daha yeni yeni hergün yapmaya başladı 5 yapmadığı oluyodu fitil veriyodum ama sonra vermemeye başladım 4 günde bi kendi yapmaya başladı sonra 3 sonra 2 böyle böyle düzeldi seninkide düzelir fitil vermemeyi dene istersen

hadi ya herkes aynı olayı yaşıyo demekki noldu bu bebeciklere anlamadım gitti zaten memeyi pek istemezdi ağzına değdirince çığlık atıyo çek diye ya hayret bişi psikolojim bozuldu bu bebek beni sevmiyo diye oturdum ağladım bide

Kızlar selam, bende eylül annesiyim. Oğlum 3,5 aylık oldu. Doğduğundan beri kabızlık sorunumuz var. Doktor fitil verdi, zeytinyağı , popdan uyarma vs hepsini denedim ancak fitil vermeden yapamıyor. Sizde böyle bir sorun var mı? birde tavsiye edebileceğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı? Doktorumuz işi bıraktı, işten ayrıldı.

kalın topuklu bişiler giyseydin bacım ağırlık yapsın... ben olsam neyse küp gibiyim maşallah ta anacım sen uçarsın hamazanallah....

canım geçmiş olsun. ben de dediğin yöntemler dışında bişey bilmiyorum. zeytinyağını içirmeyi denedin mi?
bizim doktorumuz central hospital kozyatağı süleyman bey. çok memnunuz.

baharcım sen anadolu yakasındamısın canım bilmiyodum bak

baharcım sinir oldum yaaa süt sağmaktan nefret ediyom yaaaaa büyük oğlan 3 aylık olunca emmeyi bıraktıydıda sütümü sağıp kaşıkla içiriyodum çıkan süt miktarının azlığını görünce bunalıma girdiydim uzunca bi zaman gene aynı stresi yaşamak istemiyom ama bugünde emmezse öyle yapacam 2 gün gezmeye gittimya benim kaynanatörde tutturdu senin sütün üşüdü çatlak yaa süt üşürmü sıcacık duruyo iştekafamçokkarıştı
ay canım yaaa. inşallah emmeyi bırakmazlar. ben çok korkuyorum. hayır biberonla beslemek sıkıntısından değil ama ben bunalıma girerim. emzirmek çok güzel bir duygu yaaa.
o kaynanan da halt etmiş yani. süt üşümesi ne demek ya. çok biliyor o...
umarım ileride kıymetlerimizi bilirler onlar için sekılden sekilı girıyoruz :dance:
bilirler canım bilirler... zemuszemus

baharcım sen anadolu yakasındamısın canım bilmiyodum bak
aaaa aşkolsun tatlım buluşma zamanı konuşmuştuk. tabi uzuuun zaman geçti üzerinden dimi ya. kadıköydük ataşehir olduk canım. buralardayım... beklerim :)

ececim ben de geçen gün ağladım sinirimden. kucağımda o ağlayınca çok fena oluyorum. memeyi almamak için kasılıyor ağlıyor bacaklarını sallıyo falan iyice kötü hissediyorum ama napayım yaaaa...

Kızlar bebeklerimiz büyüme atağı geçiriyorlar şuanda. Bu hareketleri yapmaları çok normal. Benim kızda aynı çünkü. Memeyi bırakacak diye düşünmeyin ...

benim eşim asker canım.
bu arada kart için para fılan yatırman gerek bankaya canım.lülülülülülü beleş vermiyolarlülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
aaaaaaaaaaa :olmaz::olmaz:
of ya offffffffffff gene midem bulanıyo...yaw testte yaptım negatif.ama neden bulanıyo midem..testler yanılıyo olabilirmi yawwwwwww:uhm::1shok:
canım hamile değilsindir merak etme kan ölçümü yaptırdınmı yaptır istersen kansızlık başdönmesi yapıyor benimde öyle oldu kan ilacımı kullanmaya devam edince geçtii şükürr..
kızlar kart 10 yada 13 tl ye kapınıza geliyo yaa atla deve değil...
mesela ben kupada istedim 25 verdim kargo dahil...
hımmmmm:kedi:CADIARZU bi düşünelim ozaman..
günaydın canlar...
ayşecim geçmişler olsun canım ya.
tubacım doğamız da ateşlenmiş şükür geçmiş canım. walla tecrübelerinden çok faydalanıyoruz saol canımcım. eee topiğin ablası olmak kolay değil doğacıkımız bizim o :)
bizim de huysuzluklarımız devam etmekte.... ooof of geçecek dimi kızlar yaaa. hayır bişey değil oğlumun ağlamasına kıyamıyorum ya.
çok sağol baharcım ayy kayınvalidemin evi çok soğuktu bebekte biraz terliydi kimse laf dinlettemedim olacağı oldu oğlumu hasta ettik...biraz calpol verdim 9 da kalkmıştı yeni yatırdımm şimdi gidicem kahvaltı etmeye..
yağmurlu bir manisa sabahından herkese
günaydıııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydııınnn herkese kocaelinde hava çokkk güzell günlük güneşlik vallaa...

aaaa aşkolsun tatlım buluşma zamanı konuşmuştuk. tabi uzuuun zaman geçti üzerinden dimi ya. kadıköydük ataşehir olduk canım. buralardayım... beklerim :)

ececim ben de geçen gün ağladım sinirimden. kucağımda o ağlayınca çok fena oluyorum. memeyi almamak için kasılıyor ağlıyor bacaklarını sallıyo falan iyice kötü hissediyorum ama napayım yaaaa...

aynen baharcım yaa bizimkide diriyo bacaklarını kasıyoda kasıyo emmemek için geçen hastanede emzirme odasındaydım ben emzirmek için neler yapıyom bir dakka tuttu ağzında bıraktı yanımdaki kadın yarım saat emzirdi cok cok bi özendimki niye benim bebeğim beni istemiyo diye çok üzülüyom noldu bunlara ya emzirmek çok güzel bi duygu bebekle yakınlaşıyosun birincide yaşayamadım içimde kaldı buda istemiyo şimdi bendemi bi sorun var diye üzülüyodum

Back
X