• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri

meraba dünürcüm senin damat emmiyo yaaa defnecim nasıl ya sorma hava acayip soğuk eksi 30 akşam balkona çöp atmaya çıktım ve mutfağa döndüğümde beynimin donmuş olduğunu hissettim evet kışın sürekli karanlık burasıda öyle

alemsin valla dünürcümkaydirigubbakcemile3 bende donuyorum valla burada ama seviyorum ben bu havayı ya kar süper... ah kıyamam ben damadıma.. defnede aynı ememiyo ben ilk önce lastik memeyi veriyorum sonra onu çekip kendi mememi dayıyorum ağzına... biraz işe yarıyor...eçicek bu günlerde sonrada yeme sorunları çıkacak..

bir sualim var eşimin kuzeni mothercarein arabasını ve anakucagını gönderdi bebek arabasına nasıl takılıyo acaba bu anakucagı resimlerde hep arabaların önünde bi zımbırtı oluyo bunda yok acaba göndermeyimi unuttu yoksa modelimi öyle ya derdimi anlatabildimmi

alemsin valla dünürcümkaydirigubbakcemile3 bende donuyorum valla burada ama seviyorum ben bu havayı ya kar süper... ah kıyamam ben damadıma.. defnede aynı ememiyo ben ilk önce lastik memeyi veriyorum sonra onu çekip kendi mememi dayıyorum ağzına... biraz işe yarıyor...eçicek bu günlerde sonrada yeme sorunları çıkacak..

begümcüm yeme sorunu daha zor yaaaa sen tıkıyon o tükürüyo ortalık batıyo bide hazırladığın çorbalara harcadığın zamana yazık oluyo bi kaşık bile içmeyince :kızgın:

meraba kızlar..

ececim demek eksi 35 derece... biz de buraları soğuk diyoruz... eşimle rusyaya gelmeyi çok istiyoruz tatil için. tabi bebeği bırakmamız lazım... dayanamaz sanırım bu soğuğa... ama harika olsa gerek her taraf bembeyaz, buzlar ülkesi....

kızlar benimki de süt gelmeyen mememi versem saatlerce emiyo... ama süt gelem mememi almıyo, tepiniyo... ağzını açıyo bağırıyo, çığlık çığlığa... ben de diğer mememi emerken birden döndürüyorum diğerine... anlamadan emiyo....yoksa aç kalacak kuzum ya....

bir sualim var eşimin kuzeni mothercarein arabasını ve anakucagını gönderdi bebek arabasına nasıl takılıyo acaba bu anakucagı resimlerde hep arabaların önünde bi zımbırtı oluyo bunda yok acaba göndermeyimi unuttu yoksa modelimi öyle ya derdimi anlatabildimmi

mende yok men milmiyom :) gülnazım senin oğlan hangi takımlı bu birinci sorum ikinci sualim ise şudur senin oğlanın boyu kilosu nedir.. :)

ya kızlar napıyosunuz ok adar soğukta mıçınız donmuyomu hep evdemisiniz yoksa alışveriş merkezine falan çıkıyo musunuz?

canım gerçekten zor iştahsız çocuk ya başımda var bi tane ikincisi yer inşallah yok bacımhep evde olurmu çıkıyoz alışveriş merkezlerine allahtan doğalgaz burdan çıkıyo kapalı mekanlar sıcacık evdede tişörtle oturuyoz hamam gibi yakıyolar ama arabaya binene kadar mıçımız donuyo yani hehe

meraba kızlar..

ececim demek eksi 35 derece... biz de buraları soğuk diyoruz... eşimle rusyaya gelmeyi çok istiyoruz tatil için. tabi bebeği bırakmamız lazım... dayanamaz sanırım bu soğuğa... ama harika olsa gerek her taraf bembeyaz, buzlar ülkesi....

kızlar benimki de süt gelmeyen mememi versem saatlerce emiyo... ama süt gelem mememi almıyo, tepiniyo... ağzını açıyo bağırıyo, çığlık çığlığa... ben de diğer mememi emerken birden döndürüyorum diğerine... anlamadan emiyo....yoksa aç kalacak kuzum ya....

gelin gülaycım beklerizzzzzzz evet manzara süper özellikle kremlin sarayı kızıl meydan yılbaşında harikaaaaaa yılbaşı hazırlıkları 2 ay önce başladı yılbaşında 10 gün tatil var:lepi:
noldu bu bebişlere bilmiyom ya benimkide memeden nefret ediyo

Back
X