slmmmmm kızlarrrrrr ya ilk defa gögsümü sagdımm ve tek gögüs 75 ml cıktı nasıl sizcee???
e çok güsellllllalkisalkisalkis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slmmmmm kızlarrrrrr ya ilk defa gögsümü sagdımm ve tek gögüs 75 ml cıktı nasıl sizcee???
mende yok men milmiyom :) gülnazım senin oğlan hangi takımlı bu birinci sorum ikinci sualim ise şudur senin oğlanın boyu kilosu nedir.. :)
fıstık sana özelden bişe sorasım var gelsene az :)
fıstık sana özelden bişe sorasım var gelsene az :)
tubaaaaa bana da özelden yazsana :jeyyar:
ya nebilem kız korkuyom valla:kedi:ayy tuğba bitti senmi başladın yıwrııımm düşün yaa şu kocalarınızın yakasından (daha siftah edemeyenler vardaaa ayıp sölemesi :))) ) :roflol::roflol::roflol:
:
ben gecenelrde elma suyu verdim ek gıda oluyomu bilmem...gülcana doktoru sölemiştiya ona dayanaraktan verdim zemuszemus cok sevdi bişicikte olmadı ŞenizEk gıdaya başlayan arkadaşlar varmı?? Ne alemdesiniz.?
cnm benim başım dönmüyo ama midem bulanıyo çıldırcam yaaa:1ninca:Sorma benimde dört gündür midem bulanıyor dün akşam dünya dönüyor sandım o derece basım dönüyor dğum sonrası etkiler olabilirmi yada stres uykusuzluk yorgunlukta olabilir gibime geliyor...
Bu arada eşin nerede asker benimki izmirkaydirigubbakcemile5
ya kan vermedim daha ama normal test yaptım neatifti...başım dönmüyo midem bulanıyo:gitme:aaaaaaaaaaalmaz:
lmaz:
canım hamile değilsindir merak etme kan ölçümü yaptırdınmı yaptır istersen kansızlık başdönmesi yapıyor benimde öyle oldu kan ilacımı kullanmaya devam edince geçtii şükürr..
...
bence süperslmmmmm kızlarrrrrr ya ilk defa gögsümü sagdımm ve tek gögüs 75 ml cıktı nasıl sizcee???
banada banada:1ninca:alkisalkisalkistubaaaaa bana da özelden yazsana :jeyyar:
Selam kızlar.
Size bişe sorcam benim oğlan 3-4 gündür huy değiştirdi.Bağıra bağıra ağlıyor sürekli kucak istiyor geceleri uyutana kadar anam ağlıyor.Sizinkiler nasıl
Selam kızlar.
Size bişe sorcam benim oğlan 3-4 gündür huy değiştirdi.Bağıra bağıra ağlıyor sürekli kucak istiyor geceleri uyutana kadar anam ağlıyor.Sizinkiler nasıl
bebişi huy değiştirip anneyi maymun edenler kulübüne hoşgeldin canımmmm.. kaydirigubbakcemile
bebişi huy değiştirip anneyi maymun edenler kulübüne hoşgeldin canımmmm.. kaydirigubbakcemile